Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz kazmerr #12960 üzenetére

    OK :)

    Most fejeztem be az Arizona Sunshine-t.
    Tavaly már egyszer megvettem, de akkor refundoltam, mert annyira nem tetszett.
    Végül februárban volt egy 17 dolcsis akció, akkor lecsaptam rá újra, és most elővettem.

    Nos, a véleményem nem lett sokkal jobb így a végére sem: technikailag a béka segge alatt van a játék. Ocsmány textúrák, baltával faragott modellek. Locomotionnel folyamatosan küzdöttem, hogy ne akadjak be a legkisebb kődarabba se. Ahogy korábban is írtam, a játékot áthatja valami leírhatatlan gagyiság, mintha egy mobilos játék Touch-os verziójával játszanék, de úgy, hogy a ronda grafikához még nagyon magas gépigény is társul.

    Ezt leszámítva a gunplay egészen jó, a végére nagyon belejöttem a pontos célzásba. Ugyanis a zombik (amikből szintén nagyon kevés modell van) jórészt csak halálpontos fejlövéstől halnak meg. Aki csak lövöldözni szeretne, annak szerintem nem való. Elég sokféle fegyver van, amik tényleg eltérnek a karakterisztikájukban.

    A sztori 3-4 óra alatt letudható, normal szint tényleg normálnak számít, a hardnak majd talán egyszer még nekiesem. A főhős végig Duke Nukem-szerűen kommentálja a cselekményt, a végére egész megtetszett, volt, hogy szinte sajnáltam, mikor nem jött össze valami. Aki attól fél, hogy félelmetes a játék, az megnyugodhat, ez nem az ijesztgetésről szól.

    Így visszagondolva, az egyetlen izgalmasabb rész a bányában van, ahol nincs fény, csak egy zseblámpával lehet kavarni.
    Ezen kívül van két helyen sniper is kihelyezve, ezek is egész hangulatosra sikerültek.

    Én összességében olyan egyszer, max. kétszer végigjátszósnak érzem. A normál árát, 40(!!!!) dollárt semmiképpen sem éri meg. A <20 dolláros kategóriában végülis nem rossz, bár akkor már inkább egy Arktika.1, ami 100x szebb és jobb.

Új hozzászólás Aktív témák