Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz unrealnoise #999 üzenetére

    Figy. Kösz, hogy levezetted, de akkor lehet én vagyok félrevezetve, azt hittem (!), hogy az Oculus Európai alapára lett 700 EUR. Pont azért, mert sokat erősödött a dollár az Euroval szemben. (láttam elég magas értékeket a full csomagért...)

    Semmi ilyen nincs. Amire te gondolsz, az is egy valós dolog, de csak annyit jelent, hogy mondjuk 2 éve erősebb volt az EUR, tehát akkor kevesebb EUR-ért több dollárt tudtál vásárolni. Jelen pillanatban 1 USD = 0.915 EUR, tehát az Oculus európai alapára (vagy más néven nettó) 549 EUR. Ennyit kap érte a cég amikor megrendeled tőlük. Ami e felett van, azt annak az állambácsinak fizeted be amelyiknek a területére importálja az OR az EU készletet (hogy ez melyik ország, azt nem tudom). Sajna még azt is leszarták, hogy keressenek egy olcsó tagállamot, mert meg lehetett volna oldani kb. 640 EUR körül is mondjuk, de ez mindegy.

    Lásd PS4 bejelentés: 400 $ and 400 EUR

    Ez bunkó cégeknél egy bevett szokás. Azért mert csak. Manapság már nincs akkora jelentősége, mert lassan 1 lesz a váltószám a dollár meg az euró között, de régen ez egy bazi idegesítő dolog volt. Egyébként kíváncsi leszek rá hogy ezek a cégek akkor is így váltják e a dollárt amikor az jóval erősebb lesz. Gondolom nem, és egyből meg fognak tanulni számolni valami csodával határos módon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák