Új hozzászólás Aktív témák

  • TheProb

    veterán

    válasz molnarpeter #9558 üzenetére

    + többiek:

    mit lehet tudni róla?
    Az első tengelyen én cseréltettem Brembo tárcsákat (betéteket nem, mert jó állapotban voltak), még mikor megvettem (2018 feb.). Illetve jobb hátul volt egy féknyereg csere. Kb ennyit tudok a fékrendszerről. Egyébként ránézésre még mindig van anyag a betéteken.

    Iszonyatosan nagy és erős fékezéseket nem emlékszem, hogy csináltam volna.

    Mint ha a TRW-t eléggé köpködnék a Bravo-s csoportban. Brembo-t szándékosan nem említetted? Ha leveszem a tárcsát, látni rajta, hogy csálé vagy valami? Vagy na szarakodjak és cseréljem inkább? Bár nem tudom pontosan, hogy előlről vagy hátulról jön-e a ciripelés/kerepelés. De szerintem első tengely lesz.

    Amúgy már az őrületbe kerget. Többször átnézte a szerelőm (állítólag), mert vele tesztköröket és állítja, hogy nincs semmi komoly. Kb csak tippelgetett az elmúlt időben. Így lett egyik oldali motortartó bak és jobb oldali féltengely cserélve. Valamelyest jobb lett, de én még mindig furán járósnak érzem a kocsit. Még mindig úgy érzem, hogy nem jár szépen. Továbbra is rázogat, sebességtől és attól függetlenül, hogy adok-e gázt vagy sem. Sokszor már-már olyan érzésem van, mint ha szét akarna esni az autó. (Ezt többnyire pl 20-30 körüli tempónál érzem.) Illetve iszonyatosan húz balra a kocsi. Itt szintén állította a szerelő, hogy márpedig szépen fut. Hát szerintem Kvára nem. Tavasszal volt kb. kompletten első futómű cserélve, majd futómű állítva.

    alázógyík: Én úgy tudtam, hogy csak a hátsó nyergekkel szokott gond lenni. Azt ugye egyszer már volt is szerencsém tapasztalni.

    [ Szerkesztve ]

    "Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Új hozzászólás Aktív témák