Új hozzászólás Aktív témák

  • Revolit

    senior tag

    válasz Rush77 #65003 üzenetére

    GT Omega Apex

    Nagyon hasonlo a next level racing wheel standje, ez olcsobb volt, es nekem ranezesre tok ugyanaz volt a ketto ;] Fenti linkrol, hivatalos EU boltbol rendeltem, itthon nem nagyon kapni. (NLR-est igen).

    Azota annyira rajottem, hogy ennek a GT Omeganak ha bovited szekkel, elvileg nem a standard oldalso rogziteses megoldasa van, hanem also rogziteses a szekuk, ezert keves aftermarket lehetoseg van. Ennek erdemes lehet utana jarnod.

    Amugy tenyleg merlegelni kell pro es kontra a playseat challange-et, nem rossz termek az, mas elonyokkel es hatranyokkal. Illetve a masik szekes, a GT lite, annak a pedaltartoja mondjuk jobbnak tunik.

    szerk.: latom irtad a next level racing wheel standet, amikor egy darab fem jon fel, a labad kozott. Az volt eletem elso wheel standje, na az meg kisebb helyet foglal, de nekem megfajdult a terdem ha sokaig hasznaltam :( next levelnek is van ugyanolyan wheel standje mint a GT Omega apex. Illetve van akit nem zavar a kozepsu rudas megoldas sem, ezt sajnos valoszinu addig nem tudod, mig nem ultel benne 1-2 orat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák