Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
András12345
aktív tag
válasz Lac-coo #64901 üzenetére
Mondjuk ez meg neked egy jó nagy öngól, ha szerinted a kisebb kormány jobb, a fanatecnek meg ott van a 27 cm-es formula kormány több változatban.
Másrészt meg szimulátorozásnál szerintem sokkal többet számít az hogy kinek mi a kényelmes. Nekem kicsi volt a fanatec formula, vékony is volt a markolata, a mostani GSI meg 32cm széles, jó vastag markolattal, nekem pont jó mindenre a 193cm/150kg testalkatomhoz.
-
Lac-coo
őstag
válasz András12345 #64902 üzenetére
Ilyet én hol mondtam ? F1 -re és vagy gt jobb a kisebb kint a 32-35. A gyerekjáték fana 27 meg semmire való.
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Balanak minden első mondtata szemelyeskedes... ki a franc nem szarja le.....
I love latte-avokado !
-
szacsee
nagyúr
válasz GalaHU #64875 üzenetére
Kösz a bíztatást, nem is agyalnék rajta, de sajnos ott tartok, mint decemberben.
Nincs kommunikáció, vásárlás végén elakadtam (megrendeltem volna a hiányzó láncszemeket hátha előbb megjön) Paypal fizetésnél és írtam a supportnak kb 1 hete, de semmi, régi megrendelésemmel kapcsolatban pedig kb 2-3 hetente írok, amire február elején volt válasz, hogy továbbították az illetékesek felé a törlési kérelmem, de ennyi.
Azóta se pénz, se cucc, se nyomkövetés és az is lassan két hónapja. Megrendelés meg ugye nov. 23-án történt.
Szóval van egy kis félsz a fanatec irányában erősen.
Paypal nélkül pedig nem fogok rendelni az 100%.#214 :
Visa-val fizettem a novemberi megrendelésem, bank akkor kezd foglalkozni vele, ha 30 napig nem ad életjelet, választ a cég az emailemre. Na ezt már megütöttem, úgyhogy chargebacket már indíthatok.... szerencsére. -
tome0001
Topikgazda
Bizonyos fórumtársak személyeskedése, észosztása, vitakozása miatt ismét kezd toxikus hangulat lenni a fórumban az utolsó 20 hozzászólás alapján.
UTOLJÁRA kérném, hogy hagyjátok ezt abba! Nem érdekel ki kezdte, ki folytatta, ki mit ír, ez egyáltalán nem ide való. A nézeteltéréseteket meg lehet beszélni privátban, csak mi ne lássuk!
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
kzolee216
senior tag
Ha így rendelném meg a Moza-tol, akkor is lenne ra vam? Nem latom feltuntetve, olyan mintha eu raktarbol kuldenek.
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
válasz Lac-coo #64910 üzenetére
Paypal nem tudtam fizetni, emailre nem válaszoltak volna BF végéig, így visa kártyával fizettem.
kzolee216 : mozaracing.com rendelésnél eu raktárból küldik.
Múlt héten kérdeztem rá náluk mailben, igaz nem rendeltem semmit még.
"We are delighted to inform you that we will be shipping your order from Europe. However, we regret to inform you that we cannot guarantee the delivery time as it varies depending on the address. We are committed to providing you with the best quality products and services. We assure you that your order will be processed and shipped as soon as possible."[ Szerkesztve ]
-
Botamas
csendes tag
Volt már sokszor szó róla, próbáltam visszakeresni, de nem jártam sikerrel az ott javasolt megoldásokkal. A barátom Fanatec CSL DD eredetileg 5Nm bázisához vásárolt egy 180-as tápot (kínai). A fanatec driverben bal alul mutatja is boost kit-ként, de a fenti mezőben csak 5,8 Nm az érték. Tengely nincs kicsúszva (QR2-re lett cserélve), peak beállítás rendben. Miért nem 8 Nm-t mutat a driver? Vagy ez így rendben van és nem kellene a maximális erőt mutatni, az csak játék közben mehet fel maximumra? Ebben teljesen tudatlan vagyok... Köszönöm a segítséget!
-
Bandit21
addikt
válasz Botamas #64915 üzenetére
Peak oda vissza kapcs, meg újraindítás.
Ha mutatja a boost kit jelet alul a driver akkor peak 100% -nak 8 -nak kéne lennie.Ha le veszi 50%ra mit mutat?
Driver fel-le.
Az 5 nm táppal peak 100-on megvan az 5?
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
aktív tag
válasz Bandit21 #64914 üzenetére
Fanalab csak nekem csinálja viszonylag gyakran, hogy egy-egy gépindítás között automatikusan átáll peakről linearra? Elsőre a víz levert, hogy elment a bázis ereje, aztán rájöttem, hogy csak elállítódott ez a beállítás, és azóta figyelek is rá. Botamas, erre is nézzetek rá mindenképen.
-
Bandit21
addikt
Velem ilyen nem fordult még elő.
Nem lehet hogy a presetek közt váltasz és ott eltérő a peak/ linear?Én nagyon ritkán futam közbe ha valamit állítok akkor véletlen S1 ről S2 re átraktam és hirtelen total más lett az autó.
De e nélkül nem történt még velem olyan, hogy peak linear változzon.
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Botamas
csendes tag
Közben megoldódott, ne gondolkodjatok rajta. Köszönöm az eddigi segítséget! Beállítás nem volt megfelelő.
-
RobbyJr
őstag
Egyértelmű hogy a hiba a FEI 40%-os beállítása okozta. Azt minden esetben 100%-on használjuk
Botamas: Amúgy az NDP, NFR, NIN brutál magas, ilyen beállítás mellett minden apró részlet lehal.
[ Szerkesztve ]
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
-
Laby
őstag
Barátom PS-en játszik T300-al, és van egy TH8A váltója, viszont nem kapott hozzá olyan kábelt amivel direktbe a bázisba betudná csatlakoztatni. Konzolon meg az USB kábellel nem működik a váltó.
Nincs véletlenül valakinek olyan kábele amivel direktbe köthető a bázissal a váltó?
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
taki01
őstag
Sziasztok, kormányt és hozzá széket tervezek venni, de gondoltam előtte itt is rákérdeznék ki mit ajánl? PS5 kompatibilis legyen és a keret kb 150k.
Össze csukható székből ki mit ajánl? Erre olyan 100k-m lenne.[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz taki01 #64935 üzenetére
Ebbe a keretbe T300RS GT fér (lehet, hogy pár ezressel drágább), én azt vennék.
Összecsukhatóból nem sok opció van, PlaySeat Challenge vagy NLR GT Lite, erről nézz meg pár videót, mert attól függ mi a szempont, a playseatet könnyebb összecsukni/kinyitni, az NLR talán stabilabb, jobb a pedáltartója és van hozzá váltótartó a későbbiekre.
-
tome0001
Topikgazda
Nem tudom maradhat-e, bocsi az off-ért...
Nincs olyan fórumtárs aki elcserélne velem egy két hónapos, 2026.01. hóig garis, számlás, dobozos BMW v2 perecet egy Clubsport RS-re? Most szereztem, de én nem szeretek kesztyűzni, ezért akarnék egy olyan verziót ami nem alcantara, viszont csak ez az RS érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
-
IntelKiller7
veterán
Fanatec CSL DD(5nm) baset Series X-el hasznalnam.
Haver PC-n ACC-t tolta, van par elore felvitt setup a gyors kapcsolokon.Xboxon ACC-t illetve az uj Motorsportot nyomnam.
Elobb PC-n kellene konfigoljam a Baset, vagy jo siman jo, ha radugom az Xboxra, es ott a jatekokon belul allitok rajta?Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
mmdms
addikt
válasz IntelKiller7 #64940 üzenetére
Tudtommal fananal a base nem tarol semmit, vagy fanalab pcn vagy konzolon a jatekban.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
IntelKiller7
veterán
Ahaa. Szóval akkor üres a kormány agya, de, ha esetleg PC-re rákötöm, én állítgatok, akkor azt gondolom a Fanalab menti el, majd tölti be, ha érzékeli a kormány-t PC-n.
Okés, akkor állítom Xboxon a menüben, mert eléggé esetleg ez az alap érték ami van.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
mmdms
addikt
válasz IntelKiller7 #64942 üzenetére
Aham. Eleg bena egy megoldas dehat ez van.
BJ pedalomnal megkerdi hova akarom a settingset menteni, sima win profil, vagy direktbe a pedal romjaba. Igy konzolos nincs ez a szivas. Igazan atallhatnanak mar erre, ha mar egyszer tamogatjak a konzolokat.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
IntelKiller7
veterán
Akkor most végülis van rajta valami setup vagy nincs?
Illetve, ha PC módban mentem el a beállítást, azt átviszi a konzol-ra is, ha átváltok?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone 12 64GB Green GYÁRI FÜGGETLEN - olyan mint az ÚJ - 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iMac 27" 2013vége - bontás
- 27" UltraGear Full HD 165Hz monitor GARANCIÁLIS
- Eladó 90 darab (+3 ráadás) Gazzew Boba U4 RGB V2 csendes, taktilis (silent tactile)
- Lenovo P52 WorkStation/15.6"FHD IPS/Core i7-8850H(6mag)/32GB/512GB SSD/Nvidia Quadro P1000 4GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest