Új hozzászólás Aktív témák

  • ForRedGlory

    félisten

    válasz bulikavagyok #37679 üzenetére

    Nekem ezek közül kb mindegyik volt viszont első körben azt kell eldöntened, hogy akarsz-e multplatformot, mert akkor kisebb a merítési lehetőség.

    Amennyiben konzolon is gondolkozol, akkor CSL Elite+ (a belső felépítése részben megegyezik a V2.5-el). Nem rosszabb annyival, mint amennyivel olcsóbb a V2.5-nél, így is ég és föld lesz a különbség a TX-hez képest. Szerintem egyébként halkabb is, mint a V2.5. Nekem a kettő között kiesett egy kis idő, féltem is a CSL Elite-től, de rendkívül pozitívan csalódtam benne.

    A Clubsport V3 pedál alapjáraton rosszabb fékérzetet ad, mint a CSL Elite LC, ezért kötelező hozzá a ClubSport Pedals V3 Brake Performance Kit. Szerencsére csak 30 euro, szóval nem nagy érvágás. Mivel korábban CSL Elite LC pedálom volt, most V3, ha out of box nézem, gondolkodás nélkül az LC-t kérném. A kiegészítővel már azért a V3 felé hajlok.

    Biztos nem vennék BMW GT2 kormányt, mert sokan mondták és olvastam, hogy a gombok rossz helyen vannak, nehéz elérni őket, illetve a kormány is nehezebb, így az FFB picit gyengébben jön át rajta.

    A CSL Elite Steering Wheel P1 for Xbox One-t felejtsd el, nem csak rezgőmoztorral gyengébb a BMW kormánynál, hanem kb a leggagyibb Fanatec eresztés. Műanyag az egész (persze más márkához képest ez is jó minőségű), hajlamos repedni a csatlakozónál, recseg-ropog. Ennél sokkal jobb vétel a CSL Elite Steering Wheel WRC, ami csak 25 euroval drágább, de masszívabb a Quick Release System (amivel felfogatod a bázisra).

    Leegyszerűsítve:

    PC/PS /XBOX kompatibilitás esetén én ezt ajánlom: CSL Elite Wheel Base+, Clubsport Pedals V3 (Brake Performanc Kit mellett), Clubsport Steering Wheel Porsche 918 RSR kormány. Költség csökkentés esetén a CSL Elite LC pedál is teljesen jó.

    PC/XBOX kompatibilitás esetén én ezt ajánlom: Clubsport Wheel Base V2.5, Clubsport Pedals V3 (Brake Performanc Kit mellett), Clubsport Steering Wheel GT Alcantara (ami már a hubot és a kormánykereket is tartalmazza.

    Az első kombó minden platformra jó (mondjuk XBOX-ra csak akkor, ha megveszed hozzá az Universal Hubot vagy egy CSL Elite Steering Wheel P1 kormány valamelyik verzióját.

    El ne feletsd pimpelni utána a cuccokat. :DDD Elég bő a választék matricából és a Facebookos Fanatec csoportban olvasottak alapján jó a minőség is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák