Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpeter
tag
Cockpit Atesz tel vagy vmi egyéb elérhetőségét meg tudja vki írni priviben?
-
kpeter
tag
válasz ForRedGlory #36502 üzenetére
Köszi, ez megvolt, csak már lassan egy hete nem válaszol több privire sem, és gondoltam megkérdezném, h jól van-e, mielőtt téves következtetéseket vonnék le...
-
Solesz84
aktív tag
válasz ForRedGlory #36493 üzenetére
Hozzam Szerdan elvileg!
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
addikt
Nekem ma jott meg az esport F1 wheel, holnapra igerik a v3-as pedalt. Ugy tunik azert kezd porogni a szallitas vegre.
-
addikt
válasz ForRedGlory #36507 üzenetére
Ugye ezen a dual clutch nelkuli magnetic shifter van? Majd erdekelne mi vele a tapasztalat mert kesobb allitolag kulon is kaphato lesz.
-
Segal
veterán
Na most nem kicsit irigyellek
Bár imádom a Formula kormányom, de elférne itt is egy ilyen
Gratula hozzá és használd egészséggel"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
R.A.P 91
csendes tag
Sziasztok!
Én rendeltem az alzàról egy felbontott t300 gt edition-t 96-ért. Rendes 2 éves garancia és 14 napos visszaküldés is van.
Kivàncsi leszek milyen lesz ez a felbontott.
Esetleg van valakinek az ilyen felbontottakkal tapasztalata?
Segítségez előre is köszönöm! -
highness
tag
válasz R.A.P 91 #36510 üzenetére
Szia! Én is felbontottat vettem ott. A doboz elég leharcolt volt. A belső elválasztó kartonok nagy része hiányos volt, de a cucc rendben van. Kopás, sérülés nem volt átvételkor. Hibátlanul működik. PC-n is kipróbáltam, mert korábban valaki itt sajnos pórul járt egy hasonlóval. Nem tudta rendesen beüzemelni. Én PS4-hez vettem, szinte csak azzal használom. A t8ha váltó is tőlük van, ugyancsak kibontott, annak a doboza is rendben van. Miután átvettem, leültem egy kanapén, kitettem az asztalra mindent szép sorban, és átnéztem. Nagyon sokat spóroltam, mert 2 év garanciával használt áron vettem újat.
[ Szerkesztve ]
-
kennystyle
aktív tag
Mi a tapasztalat a UPS-es (Fana) szállításokkal ?
Szoktak előtte telefonálni hogy mindjárt ott lesznek, vagy ilyenről ne álmodjak ? -
addikt
válasz kennystyle #36514 üzenetére
Nem jellemzo. Engem egyszer hivott a srac amikor kb. 20 kilot kellett hozni, gondolom azzal nem akart potyara jonni. Holnap jon a pedal, az is 10 kilo, kivancsi vagyok hiv-e.
Normalis kovetese meg a DPD-n kivul sajnos egyik futarszolgalatnak sincs itthon.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
A dpd a legnormálisabb szerintem is. Egyértelműen lekövethető és 10-ből 6-7 alkalommal még fel is szokott hívni a szállító hogy érkezni fog
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
válasz kennystyle #36518 üzenetére
Szerintem az nem jellemzo itthon, bar csaladi hazas ovezetben ismeroseimmel mar azert elofordult.
-
Solesz84
aktív tag
Woww jol nez ki! Nekem meg varnom kell egy par napot amig megkapom.
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
nagyúr
Állat, pedig nem vagyok "kormány" fetisiszta... Amúgy én is alig várom, hogy összedobjam az új fana szettre a pénzt és rendeljek, mert a G25 kormánya már kezd bomlani sajnos... Amikor kiadták meg is vettem még az nyarán dehát az már nem most volt...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
kpeter
tag
válasz kennystyle #36518 üzenetére
Nálam is "nap vége" volt, 10:30-kor jött futár. Akartam is tőle kérdezni, h mikor kezdett, ha már délelőtt vége is a napnak, de úgy örültem a cuccnak, h elfelejtettem kötözködni..
-
ForRedGlory
félisten
válasz Sub-ZeRo #36521 üzenetére
Baromi jó a kormány. Ez a bőr annyira jó, nincs is kedvem kesztyűben használni. Mondjuk még szokni kell a kisebb átmérőt, de jobban élvezem, mint régbebben az F1 carbont.
Visszatérve a Next Level F-GT-re... aminél izgatta a fantáziádat, hogy a monitor állvány hogy tehető fel, ha a végéig ki van tolva a kormány tartó. Hát... ez a hibrid GT-F1 pedál elhelyezés nem ergonómimus, így letettem a földre, ami a "valid" GT helye lenne. Így simán elfér a lábam és a kormányt is előre tudom húzni. Ergó, elhelyezhető lenne a stand, ha kellene.
Más: A UPS futár szépen ide is ért, de most nem hívott, feljött az ajtóig. Meg is lepődtem. Hozzám valamiért mindig 13-kir jönnek, nem tudom hogy csinálják. Mondjuk érdekes, hogy semmit nem kell aláírni, simán letagadható lenne, hogy átvettem, és még bizonyítabi sem tudnák, hogy átadták.
[ Szerkesztve ]
-
zsozsa74
őstag
válasz ForRedGlory #36523 üzenetére
Grat! Szép darab! Bőr kormányhoz biztosan nem hordanék kesztyűt, mint ahogy nem is hordok. Így érzem legalább, hogy bőr és az jó érzés! 3 év alatt semmilyen kopás nem keletkezett rajta.
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
gaborvezer18
tag
válasz kennystyle #36514 üzenetére
Kétszer rendeltem Fanától mind2 alkalommal hivott 10perccel előtte a futár.
-
R.A.P 91
csendes tag
Még 1 kérdésem lenne.
Régebben sok olyat olvastam, hogy t300-nàl viszonylag gyakoriak a meghibàsodàsok, viszont ez legtöbbször az elején történik meg.
Ez most is a mai napig igaz erre a típusra? -
-Solt-
veterán
Urak,
Fanatec support mennyi idő alatt szokott reagálni? Két napja rám sem bagóznak.
www.smart-bus.hu
-
addikt
Nekem megjott ma a Clubsport V3, na ez mar egy hasznalhato cucc. A CS Elite pedal sehol nincs ehhez kepest, siman megeri a felarat szerintem. Mondjuk be kell rakni a gaz pedalhoz az erosebb rugot, meg kotelezo a break performance kit, mert anelkul hulladek a fek, de igy mar eleg jo kis szett ez. Annyi van, hogy szokas szerint random csavarok vannak tulhuzva, ipari szerszamok kellenek a szereleshez. Ennek mellekhatasa nehany tonkretett csavar, mert azok valami vaj puhasagu anyagbol keszultek, nekem meg normalis szerszamaim vannak, azok nem deformadolnak el.
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
No válaszolt a Fanatec a potméter nyűgömre... ki akarják fizettetni a potméter árát érvényes garancia mellett.
Úgy látom meglesz az elfoglaltságom a következő hetekben...
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
arty
veterán
válasz -Solt- #36533 üzenetére
hibás a poti, te felajánlottad, hogy ha küldenek alkatrészt megcsinálod HELYETTÜK és erre a válasz, hogy pénzért küldenék ?? (neked is jo nyilván h hetekig nem postázódik a cuccod, de nagyot itt ők nyernének.... hiszem a postaköltség oda-vissza elég komoly)
azért is fura, mert anno nekem egy optikai érzékelőt "simán" küldtek, hogy próbáljam cserélni, hátha nem kell a "rendes" gariztatást csinálni....
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
kennystyle
aktív tag
Nekem is ugyanígy V3+brake performance mod jött.
Az agyonhúzott csavar gondolom neked is a fék pedál lapján volt. Az alsót kinyírtam félig annyira szorult, és persze le is csúszott a kulcs és megkarcolta a lábtartót. Nem dráma, csak ha már 150ért rendel az ember egy pedált és amúgy minőségi a cucc akkor ne kelljen már ilyennel szenvedni, mert szerelni azért nem a legjobb. -
addikt
válasz kennystyle #36536 üzenetére
Igen, a fek pedal lap egyik csavarja volt a ludas. En is szinte kinyirtam, plussz a karcolas. De mar okosan vagasbiztos kesztyuben dolgoztam, szoval nem kell a balesetire menni.
Annyibol volt szerencsem, hogy sokaknak a fek hatso reszen levo pici csavart huztak tul, amit ki kell szedni a performance kit-hez. Ott meg erot se lehet kifejteni, mert nem fersz hozza, ha megis akkor tuti kuka a csavar es sose rakod be a perf kitet. Ugy tunik a kis kinai munkasok nagyon tutira mennek a fekkel, mert a CSL Elite-nel is a fek csavarjai voltak problemasak.
Te melyik szinu bigyokat raktad be vegul?
szerk. Ja es amikor raktam vissza a feknel a hengert vagy mi ez, akkor sikerult durvan megnyomorgatni a motorhoz meno kabelt, de meg egyelore mukodik.
[ Szerkesztve ]
-
kennystyle
aktív tag
Egy zöld13 + egy piros13 kombot ami elvben közepes, de a sim racing garage review szerint érdemi különbség nincs köztük. Egyelőre még nem tudtam kipróbálni, mert át kell kicsit alakítani a cockpitem hozzá, de ma/holnap meg lesz.
A hengert én úgy csináltam, hogy előbb raktam be a pecket a helyére, aztán óvatosan bedugtam a kukit a helyére
Így könnyen ment, ha előbb összedugod és utána akarod beerőltetni a pecket akkor nagyon genyó. Az erős fékkel szinte kivitelezhetetlen. -
addikt
válasz kennystyle #36538 üzenetére
Ja, masodszor mar en is igy jartam el. Nekem is a piros es zold 13-as van most bent, szerintem ez igy eleg jo mar, es meg a wheel standet sem tolom azert el. Az tuti, hogy a gyari allapothoz kepest eg es fold, alapbol igy kene ezt arulni.
-
Burrows_80
friss újonc
Sziasztok!
Én egy lelkes Anyuka vagyok, aki vett a Lányának születésnapjára egy Thrustmaster TMX Force Feedback kormánykereket. PC-re. Az illesztőprogramot letöltöttem, telepítettem, az Euro Truck Simulator2 játékkal használta. Működött. Sajnos nem tudom mit állított el pár nap alatt, mert a kormánykerék folyamatosan forog miután az USB kábellel csatlakoztatva van a géphez. Kérlek, segítsetek nekem. Ez beállítási hiba? Mit tegyek, hogy helyreállítsam vagy elromlott és vissza kellene küldenem? Még garanciás. Köszönöm Nektek a segítséget!
-
pokmky
tag
válasz Burrows_80 #36540 üzenetére
Bekapcsolás után normális, hogy egyszer elforgatja magát mindkét végállásig, de, ha ezt ismételgeti végtelenül, akkor hibás, garanciáztatni kell.
-
addikt
Elegge tele van ezzel a hibaval az internet, sokaknak driver csere, frissites megoldotta, masok garanciaban visszakuldtek. Szerintem elso korben erdemes eltavolitani a drivert es ujra feltelepiteni, esetleg masik gepen kiprobalni.
-
arty
veterán
"anyuka" ... "lányának" ... respekt
(én bezzeg már kipróbálás szintjén se tudom a kormány elé csalni a lányom )"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Rico33
aktív tag
3 opció; 1.gariba csere, 2. mielött bedugod a pc-be tekerd teljesen jobbra, vagy 3. a mi nekem bevállt, bedugod, probál kalibrálni de csak balra tekeri ki teljesen, amikor jobbra tekeri akkor kézzel rásegited az utolsó negyed fordulatot ( valamiért nem tekeri ki jobbra teljesen, nem akad semmibe de mégse, lehet 2x el kell játszani, aztán beáll középre és hibátlan a müködése)
-
Danecay
addikt
Amennyiben garanciális és nem jól működik én biztosan nem trükköznék vele, hogy működésre bírjam hanem kicseréltetném. Nem tudom, hogy az illesztőprogram telepítés hogy történt de ezeknél a kormányoknál rendszerint USB-ből kihúzott állapotban kell elkezdeni a telepítést és csak akkor kell bedugni amikor írja. Amennyiben nem így történt esetleg érdemes még egy próbát tenni az illesztőprogram eltávolításával és újratelepítésével a fentiekre odafigyelve.
-
arty
veterán
miért mennek a g27ek szinte a g29ek árán?
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
zsozsa74
őstag
Ha valakit érdekelne igényes matricázás a wheel base-ére: [link]
Irigy vagyok, sajnos Fana CSB V1-2-2.5-re nincs.
Amúgy simán vettem volna, pedig nem is óccsó...Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
-Solt-
veterán
Urak,
Ezt próbálta valaki Logitech váltókhoz? [link] Vajon a G27 váltója is ilyen a szoknya alatt, jó lehet hozzá?
www.smart-bus.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest