Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz J.Hetfield #90397 üzenetére
Jajj, az meg a másik retardált
Cyberkind mondja jól, nincsen verseny, hogy jobbat hívjanak, mindenki gyökér.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
MdewC
nagyúr
válasz J.Hetfield #90397 üzenetére
Motion_Blur: ez remélem csak fake, ilyen hülye nem lehet senki.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
szami777
addikt
Hároooommmm.
Hát ez minden várakozásomat felülmúlta.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
BenHans
addikt
Ez a játék!
Hogy hozták ki!️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
cyberkind
félisten
Lyééééézus ereje, és ezt a Di Maria-t engedték el.
(#90405) Citroghost
Én már alig ismerek fel játékost a Barca-ból, nagyon sok változás volt vagy csak én nem követtem őket minimálisan se.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Iniesta megint óriási erőfeszítéseket tett a labda megszerzése érdekében. Ilyen középpályán könnyű átszaladni.
Na jó, nem bántom tovább szegényt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Elnézve a játékot asszem most ment el a maradék esély...
Més que un club!
-
addikt
válasz Napfénysüti #90412 üzenetére
Akármilyen szar a csapat középpályája és védelme, Neymar és Suarez képes lehet még értékes idegenben lőtt gól(oka)t szerezni...
Az a Barca szerencséje, hogy ilyen támadósora van, különben még ennél is sokkal nagyobb bajban lennének...
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Nem akarok okoskodni, de ma vmi nem smakk a Barca védekezésében, a napi forma nem mellettük van.
Majd a vissza vágón?
-
MdewC
nagyúr
válasz J.Hetfield #90409 üzenetére
Sztem még nem az igazi, de fejlődik még. Juve elcsíphette volna vmi free dealben.
-
L_YKing
addikt
válasz Napfénysüti #90412 üzenetére
Nem erre számítottam, én már minden lehetséges opciót végig gondoltam, nem jutunk tovább, hiába fogunk jól játszani a következő fordulóban, ez a hajó itt elment párizsban.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
nagyúr
-
máyköl
veterán
Vége. Ez elment.
-
Motion_Blur
félisten
Most főtt le az a bizonyos kávé...
És ezt nem lehet ráfogni egy gyengébb napi formára.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
MdewC
nagyúr
válasz máyköl #90416 üzenetére
Hát PSG szempontból a legjobbkor lőtte Cavani, erre nem gondoltam.
Pedig nem ment az urunak.
Motion_Blur: motiváltabbak voltak a párizsiak, nekem ez jött le, többre gondoltam a katalánoktól.
Közömbös nézőként is durva.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Knézy: "50 méteren keresztül vitte Meunier a labdát úgy, hogy senki nem támadta meg."
Szerintetek kinek kellett volna megtámadnia? 3 gólt Iniestáról kaptak...
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Úgy tűnik mégiscsak csemege lett a meccs.
(#90422) Citroghost
Hála neked pont erre gondoltam én is.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na legalább Rakitic vissza tud menni szerelni. Ennyit számít a dolog. Iniestával mintha emberhátrányban lettek volna a középpályán. Ha Rakitic játszott volna kezdésként Iniesta helyén, nem kaptak volna ki közel sem ennyire...
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Motion_Blur #90425 üzenetére
Pontosan, lemeccselte csúnyán Enriquét, akinek a vezetőség már kiadta az útját nyártól. Így nehéz motiválni egy edzőt és egy csapatot.
-
L_YKing
addikt
válasz venember83 #90426 üzenetére
"Ev eleje" ota tudja mar...
De ez nem csak ezen mulott.. Mikor volt az hanyatlas tel elott, onnan lehetett erezni, hogy ennek ez evnek makkantak.
Lesz egy kupameccs Alaves ellen, azt illo volna behuzni, bajnoksagban meg legalabb felzarkozni.[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Motion_Blur #90425 üzenetére
Bizony, van rutinja.
Venember: egyértelmű, hogy benne van ez is.
-
venember83
nagyúr
válasz L_YKing #90427 üzenetére
Nem is játszik a csapat túlságosan jól év eleje óta. Vagy tévednék? Hat döntetlen és két vereség huszonkét meccs alatt elég sok a Barca szintjén.
Kíváncsi vagyok, kit hoznak majd Enrique helyett, és az mennyire mer belenyúlni ebbe a csapatba. De nem lepődnék meg, ha Junior nyáron továbbállna jó pénzért mondjuk épp Párizsba.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Eddig is nyilvánvaló volt, hogy a Barcának nem ízlik ez a fajta pressing, amihez hasonlót amúgy a Liverpool is játszik, Emery jól eltanult néhány motívumot Klopptól. A 'pool is legalább ugyanilyen arányban megverte volna ezt a mai Barcát... ahogy egyébként ez meg is történt múlt augusztusban egy felkészülési meccsen, ha még emlékeztek...
Csak azt nem értem, hogy ha ez ennyire nyilvánvaló, akkor miért nem tettek a probléma ellen?
Emelem kalapom Emery előtt, mert felismerte a helyzetet, és azt játszották, amit a Barca nem bír... mert gyakorlatilag ez a taktika a legjobb recept a Barca legyőzésére az elmúlt években. Letámadni őket már a középpályán, lerohanni őket, egy pillanatra sem hagyni, hogy nyugodtan passzolgassanak...
Ez utóbbit eddig csak az ATM-nak sikerült kibuszozni párszor.[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz venember83 #90429 üzenetére
Erdekes nyar lesz ez a barca szamara... Kivancsi vagyok ra en is, esetleg edzovasar lesz vagy ismet egy volt jatekos?! Nem tudni...
De ev eleje ota szarul jatszik a csapat, probalkoznak de nem erzik ugy a jatekot, nincs meg a szenvedely.Ezt az embert meg el lehetne innen takarittatni mar vegre, nincs ember aki kedvelne meg is itt veri a nyalat 0-24-be.
-
forceberg
veterán
válasz venember83 #90429 üzenetére
Sampaoli
(#90434) máyköl : mire végigolvastam, te is beírtad. Már-már túl kézenfekvő lenne.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
szami777
addikt
A mai nap után legyünk következetesek.
Holnap az Arsenal szarrá veri a Münchent.
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz Assimilator #90438 üzenetére
Klopo nyert 3EL-t sorozatban
(#90436) szami777: azért a másik FCB-nél jelenleg egy nagy taktikus van a padon!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Assimilator #90438 üzenetére
-
forceberg
veterán
válasz Richard! #90443 üzenetére
Arról is beszéljünk, amit eddig a TV-ben sehol nem említettek.
Az első, nagyon fontos gólnál, két ember beállt a sorfal mögé, Suárezt kilökték a sorfalból, hogy ne tudjon felugrani... így egy meglőtt, de szabadrúgáshoz nem elég magas ívű labda ment be.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
a tegnapi meccsben talán nem is az eredmény a legdurvább, hanem az, hogy mindössze 1! kaput eltaláló lövést hoztak össze.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
szami777
addikt
válasz Cartevo #90442 üzenetére
Ha jól rémlik, amikor a Barca legutóbb négyet kapott a Bayern-től, az azt követő napon a Madrid ment Dortmunda, és ők is kaptak egy négyest, pedig az előző napi eredmény után ők se vették félvállról
Viccet félretéve Ancelotti le fogja simázni ma Wengert sajnos.
De egy picit azért reménykedek, hogy szoros csata lesz.[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
válasz Cartevo #90448 üzenetére
Egy Barcelona kaliberű csapat, mindig a győzelemért játszik, teljesen mindegy, hogy ki az ellenfél. Csak a győzelem elfogadható. Mindig, minden körülmények között. De írhattam volna ezt a példát a Bayern München-nel, a reál madriddal stb....
Ma kezdődik életed háralévő része
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest