Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
válasz cyberkind #47552 üzenetére
Ugy hallom azert vannak kint egy paran az USA-bol
Sajnos en nem itt szulettem, csak naturalizalt allampolgar vagyok, dehat tobb, mint a semmi
Tobbet eltem mar lassan itt, mint Magyarorszagon 31 ev alatt, szerintem az amerikai himnuszt is lehet mar jobban tudom, mint a magyart[ Szerkesztve ]
-
-
tiv83us
veterán
válasz 7600 GS #47555 üzenetére
Imadom, ez az otthonom, gyorsan befogadtak, baratsagosak es megbecsulik a kemeny munkat attol fuggetlenul, hogy a vezeteknevem szamukra kimondhatatlan
Szamomra ez az elso meccs a VB-n, amikor igazan allva fogok szurkolni a csapatomnak, ha mar a "masik" csapatom falabui 28 eve nem jutottak ki...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Dinter
addikt
Ez gyors volt
-
tiv83us
veterán
35th Second, GOOOOOOOOOOOL
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Ilyet Dempsey a Tottenham-ben SOHA nem csinált. Lehet AVB taktics miatt nem tudom.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
cyberkind
félisten
Mindenre gondoltam, de arra hogy az amcsik ilyen gyorsan gólt lőnek abszolút nem.
-
cyberkind
félisten
Elég gyakoriak a sérülések.
-
tiv83us
veterán
Ez nagyon nem jo
Altidore-nak lehet vege egy darabig...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
válasz cyberkind #47566 üzenetére
Vannak jo kis fiatal jatekosaink, nincs ugyan Donovan-szintu tapasztalatuk, de lelkesek es eg bennuk a bizonyitasi es kuzdesi vagy, ami sajnos mar Donovanbol hianyzott az utobbi idoben.
Ghanaban nem tanicccsak meg ezeknek a primitiv parasztoknak, hogy nem konyokkel meg stoplival fejelunk?
[ Szerkesztve ]
-
-
tiv83us
veterán
válasz DeathAdder #47570 üzenetére
Itt a foci meg nagyon fiatal sportnak szamit, nem sok apa iratja be a fiat "soccerre", mikor ott a "football", meg a baseball, kosar, hoki, amiknek tobb evtizedes hagyomanyai vannak, mig a soccernol kb a 94-es USA VB ota tudnak az amcsik. Ez a Muntari egyebkent nagy arc, beleszall a gyerekbe mint egy tehermozdony, oszt' meg neki all fejjebb...
-
szami777
addikt
Délután Nigéria, most meg Ghána is ezekkel az ívelgetésekkel próbálkozik állandóan.
Nem tudom mikor veszik észre, hogy egy ilyen kontrákra épülő USA ellen szart se ér a beívelgetés....
Hajrá Ghána.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
pohár
félisten
donován
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz cyberkind #47576 üzenetére
a szakértők így mondták ki a nevét, majd' szétbaszta a fülem
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
cyberkind
félisten
-
RockHaRD
addikt
Gólt fog kapni USA, ha így folytatják...
milyen szépet védett az Amcsi kapus
-
tiv83us
veterán
Jaj, jonnek a mocskok felfele. Sajnos ezt mar a felkeszulesi meccseken is lattam, hogy a vedelmunk egy fitymat nem er...
-
DeathAdder
veterán
Ját ez az usa még csak pontot sem érdemel, ehelyett vezetnek
-
Prien
addikt
Nehogy már ezzel az első perces góllal ki lehessen bekkelni egy ilyen meccset. :-/
De Ghána meg pontatlanul játszik...A kevés is több a semminél.
-
cyberkind
félisten
Na és 1-1.
Ezzel a németek nagyon jól járnának.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Jajjj de széép
-
DeathAdder
veterán
Hát ez egy viccc
-
RockHaRD
addikt
OTTVANBAZMEG!
(#47591) tiv83us
telesportos stream is késik több, mint fél percet sajna
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
GOOOOOOOOOOL
GOOOOOL
GOOOOOOOOOOL!!!!!!!!1111!![ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz DeathAdder #47593 üzenetére
Tényleg vicc. Sajnálom Ghánát. De ilyen a football. Jó védelem nélkül hiába a bivaly erős középpálya és csatársor...
A kevés is több a semminél.
-
tiv83us
veterán
Payback, bitches!!!!
-
pohár
félisten
ezen a meccsen egyik sem csapat azt kapta, amit megérdemelt volna
az USA egy döntetlent se érdemelt volna a mutatott mentalitásuk alapján, erre bemákolnak egy gólt a semmiből a végénmegyek is, aztán egy amerikai BF4 szerón megbosszulom Ghánát
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Pfejj bazmeg ilyen meccset....
Nagyon felment bennem pumpa, klinsmann büszke lehet a semmire..
De nem jött jól ez a meccs így lefekvés előtt...Pohár: bassz oda a nevemben is
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
vzsryl
nagyúr
Érdekes meccs volt. Az USA szerintem nem jut tovább a csoportból, mivel túl gyengék ahhoz, hogy jobb eredményt érdemeljenek. Ghána egész korrekt még mindig, de 99%, hogy kiestek. Németország lehet elmenetel a döntőig.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest