Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #36397 üzenetére
tudsz olaszul vagy angol verziót szoktad olvasni?
-
venember83
nagyúr
Amúgy mennyire borzasztó a Roma - Juve meccs? Nincs digim, egérmozitól meg allergiás rohamot kapok.
-
szentes711
tag
válasz bagyulajuve #36396 üzenetére
Egy ilyen eredménnyel én is elégedett lennék de az első félidő alapján az látszik,hogy a két csapat nem nagyon akar ma focizni. Passzívak a srácok!
venember83: Hallottam valami olyasmit,hogy a Juve csak egy kölcsönszerződés keretein belül látná szívesen Guarint a csapatban,de a legnagyobb "szivatás" az egészben,hogy Vucinic már réges rág átesett az orvosi vizsgálatokon és már szinte a mezt is felhúzta Milánóban mikor szóltak neki,hogy Mirkókám gyere szépen vissza Torinóba még nincs üzlet!
"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
Sztbeni
őstag
-
ted_mosby
senior tag
Hogy játszik a Juve? Van esély hogy ők jutnak tovább, vagy ez a meccs már a Roma csapatáé? (kapura lövésekből itélve ) Nem látom és megfogadtam őket.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #36403 üzenetére
Kaput eltaláló lövések 87 perc után 1:0, az iramra nem lehet panasz
-
homeless09
őstag
válasz venember83 #36403 üzenetére
Láttad, hogy a Roma megvette Michel Bastost?
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
bagyulajuve
addikt
ez egy kegyetlen unalmas és gyenge meccs volt
Resistencia eterna
-
szentes711
tag
A Juventusnak most Európán van dolga!
-
szab.tam
nagyúr
válasz szentes711 #36415 üzenetére
"Európán"
rajta vagy benne?
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Sztbeni
őstag
válasz szentes711 #36415 üzenetére
Juvénak idén nem mennek a kupák, onnan is kiesés lesz. Viszont remélem a Serie A-ban meglesz a pontrekord.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
cyberkind
félisten
Egyre erősebbek a hírek, hogy a PSG leigazolja Eden Hazard-t a Chelsea-től, 80 millió Euró ellenében. A Chelsea is mozgósítaná a pénzét, világklasszis játékost igazolna a középpályára.
A Dayli Telegraph értesülései szerint a Chelsea ajánlatot készül tenni Franck Ribéry játékjogáért, aki épp a múlt évben tudott triplázni a bajorokkal.Ha valóban kifizeti a PSG a belgáért a kért összeget, akkor bizony lesz pénze bevásárolni José Mourinhonak. Az átigazolási piac még tart, tehát még lehetnek ebben a hónapban is meglepetések.
David Luiz: "Franck elképesztő futballista, lenyűgöző teljesítményt nyújt mérkőzésről-mérkőzésre. A Bayern Münchenben Ő egy igazi vezéregyéniség, a Bajorok alapembere. Fantasztikus lenne, ha egyszer vele játszhatnék egy csapatban, egy közös célért."
Szegény baluka.
-
venember83
nagyúr
válasz homeless09 #36409 üzenetére
Az edző kedvence, olcsón megszerezhető volt, és a szélek amúgy is erősítésre szorultak, jó döntés.
Sztbeni: Ahogy én olvasom, itt nem arról van szó, hogy "nem mennek a kupák", hanem a játékosok és feltehetőleg az edző is magasról tesz bizonyos versenysorozatokra. Ilyen az Olasz Kupa már lassan húsz éve, és félek, hogy ilyen lesz az EL is, mert a Juventust a hagyományokhoz méltón csak a Scudetto érdekli, minden más, inkluzíve BL, magasról le van ejtve.
-
IreN!CuS
őstag
válasz cyberkind #36418 üzenetére
Hazard-al igen csak jól jártak/járnának ha igaz a hír
(#36399) szab.tam : Te mint hungarikumfutbal szakértő -ne sértődj meg - mit gondolsz ? Látszat intézkedés vagy ne adj isten valami megfontolt átgondolt előremutató műveletsor kezdete ?
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Sztbeni
őstag
válasz venember83 #36421 üzenetére
én az EL győzelemről nem is álmodozok, szerintem esélytelen. Komolyan véve se lenne könnyű, de így nem lesz semmi. Trabzont elverik, de az első komolyabb ellen kiesés lesz.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Sickboy25
addikt
Nah lehet Rooney is megy... Mi lesz veled MU?
Integra: sajnos ez így van, és jelenlegi helyzetben esély sincs Rooney megtartására...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz homeless09 #36426 üzenetére
Jövőre lejár a szerződése, 28 éves. Ha el akar menni, akkor valahol itt kell elkezdeni az ajánlgatást. Aztán olyan 35millió körül megvenni.
Mellesleg 25 millió font az 30.5 millió euró.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz homeless09 #36428 üzenetére
Hát igen, sajnos szopás a helyzet. Jövőre is jöhet ingyen.
(Ezt már nyáron is beszéltük, mikor állítólag 40 milliót ajánlottak . Azóta nem lett jobb a helyzete.)
De ha van kis együttérzése a MU-val Rooney-nak akkor nem most megy el. Aljas dolog lenne.
[ Szerkesztve ]
-
szentes711
tag
Vizsgáljuk meg a fent álló szitut a Cselszi-nél:
De Bruyne-ből csináltak nem kevés pénzt,ha Mata megy akkor ő sem 2 fityingért megy és ha Hazard is eligazol akkor ha a számításaim nem csalnak akkor az minimum 130 milla a zsebben!
Ennyi pénzből már el komolyan el lehet gondolkodni egy mondjuk pl Ribéry vagy éppen Thorgelle leigazolásán!
-
bandus
veterán
ezért a rooneyért még sok is. szerintem ő már kiégett (sőt, akkora király sose volt, mint amekkorának mondják), nem is értem miért akarja megvenni a real. inkább valami fiatalabb csatárba kellene beruházni.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Sickboy25
addikt
a 22-es csapdája, ha lejár a szerződése még ennyit sem kapnak!!
Szentes: Thorgelle nem jön ki ennyiből...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
homeless09
őstag
válasz bandus #36431 üzenetére
Rooney jelenleg kaputól kapuig játszik, már hónapokkal ezelőtt 10+ asszisztja volt, és mellette a gólokat is lőtte. Nem sok olyan csatár van, aki visszavontabban is így tud játszani és életveszélyes a kapura is...
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz bandus #36431 üzenetére
Én is így gondoltam a szezon előtt, de mikor mostanában (pl. Spurs - United, White Hart Lane-en) láttam játszani meggyőző volt.
Benzemát szeretem, de ha Rooney jönne, talán nem fájna annyira a szívem érte. Szimpatikus is.
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
-
szentes711
tag
Lewandowszki érkezésével Mandzukic kissé "kegyvesztett" a Bayernnél. Mi lenne ha Real az ő megszerzésére menne rá??
-
Integra
titán
sajtó szerint a mata transzfer hamarosan fix a manuhoz 50 misiért.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
-
Integra
titán
válasz szentes711 #36439 üzenetére
real is játékos darálów
ott is vesznek mindenkit, akinek neve van, mindegy kit és mikor, csak oda menjen ha lehet.. nem csinálják okosan, nem azt nézik, hogy ki hova való és kikkel fog játszani és személyiségben, gondolkodásban hogyan fognak passzolni a pályán, csak buy-buy-buy oszt jónapot.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Integra #36444 üzenetére
Hát talán annyira nem szélsőségesen, de tagadni nem tudom. Rooney kapcsán ez pont nem igaz. Bale esetében igaz, de előtte megint vissza kell menni az időben hogy eszembe jusson valaki.
A másik témához: Mata transzfer nekem elképzelhetetlen. Szerintem nem történik meg.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest