Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz Ringman #184699 üzenetére
...nálunk a fiunk betegedett tegnap reggelre, asszony torka is fáj, tegnap este én is kezdtem érezni, de gyors kezeltem chiliszósszal van saját készítésű carolina reaper-es vodka nagyágyúnak, azt most még nem kellett bevetni... az olyan cucc, hogy kb fél centnél többet ép eszű ember nem kóstol belőle és takarít minden bacilust meg vírust azonnal... ami azt túléli, megérdemli, hogy ágynak verje az embert
...estére sima Inter továbbjutás a papírforma... a Milanban nem látom azt, hogy 2 hátrányból visszajöjjenek... talán ha ledolgoznak 1 gólt és utolsó 20 percre bejön az Origi flop
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Soulfly842
addikt
válasz mephi666 #184702 üzenetére
Feleselnék! Én élvezném (Bár én már chili evő versenyt is nyertem - volt ahol öklömnyi (nincs kis öklöm) friss reaper (akkora reapert még életemben nem láttam!) volt a záró akkord, csummástól! )
Az Inter-t úgy érzem, hogy ma egy gólt szerez.. s onnan a Milannak 3 kellene. Az meg aztán tényleg esélytelennek tűnik tőlük.
(Jobbulást minden érintettnek! )
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Soulfly842 #184703 üzenetére
...ha kecskemét fele jársz, vagy ismerőssel el tudod juttatni, felkínálok szívesen belőle 1-2 decit
...kb fél éve, 3 hónap után így kiszívta a vodka a chocolate reaper színét jó az illata, töményen gyümölcsös, de hirtelen üt és rohadtnagyot... magában a paprikának idő kell, hogy épüljön az ereje, de ez pillanatok alatt végigmar gyomorig és vissza, majd ad 10-15 percet, hogy elgondolkodj az élet nagy dolgain asszony is szereti az erőset, múltkor maradt ebből a pohár alján szó szerint 1 csepp és megkóstolta... elég volt neki bőven
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
IreN!CuS
őstag
válasz Peterhappy #184641 üzenetére
Nekem ez az első ilyen, mondjuk sok lehetőség eddig nem is volt és hát több sem lesz Így is kettőből egy köthető egy Barca bajnoki címhez szóval nem panaszkodom.
forceberg, mephi666, Napfénysüti köszentyű
És hát megtörtént tegnap a legnehezebb feladat sikerült mocsok mód leitatni a srácokat meg magamat.
Egyben ha valaki szereti a Tequilát akkor ez erősen ajánlott kategória:
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
mephi666
nagyúr
válasz Soulfly842 #184705 üzenetére
szoktam nézni Fekete Mikiék videóit néha, főleg amikor rokona küldi az erőset, mert embertelenül bírja... küldtem nekik kóstolónak a vodkából (amiből csak ő ivott, de lenyomta a decis üveg felét helyből ) ...meg azt a savanyút is én küldtem, amiben akadt pár chocolate reaper is, de abból csak sima "átlag erejű" paprikát eszegettek ...megnéztem volna, ha a reapert kóstolják, mert az adja azért az érzést rendesen... a sima sárgák is átvették az ízét+erejét, Mikit azért megköhögtette az is (olyanból 1-1 kajálásra azért megeszek 3-4-et... de reaperből nem... abból volt hogy asszony unokahúgának a barátjával megeszegettünk egyet... meditáltunk közben nagyokat)
idei terv: jolokia fog elvileg teremni, abból rakok vodkából majd egy marékkal és küldök kóstolót karácsonyra: cél, hogy Tibi rokonukat is kicsit megköhögtesse ...de lehet hogy ő már olyan szinten immunis a kapszaicinre, hogy neki nincs "igazán erős"
-
Ringman
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #184708 üzenetére
lehet inkább ezt fogom nézni..
-
Tibiajax
nagyúr
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz DeathAdder #184708 üzenetére
Remelem a Szunderland megy a Wembleybe.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #184712 üzenetére
...csakis a Luton: a sorházak közé szorult 10ezres fika stadionukkal a pl gyöngyszeme lehetne ott 1-1 meccs
-
atee_13
őstag
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
Inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer !!!!!!!!!!!
sempre una forza!!
-
DeathAdder
veterán
Ott van bazmeg!!!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #184720 üzenetére
még csak nulla nulla!!
hatttalmas Onana
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #184720 üzenetére
Luton
Miázhogykáttű?![ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
dudu5130
őstag
Dumfriesnal sutabb játékosunk nem hiszem, hogy van.
-
Richard!
addikt
NSO főcím: A magyar Horváth-tal a kapuban jutott fel a PL-be a Luton 😂😂😂
Ma kezdődik életed háralévő része
-
bandus
veterán
elég kiegyenlített eddig ez a meccs, a stat alapján is inkább az internek áll a zászló, megérdemelten jutnak a döntőbe, ha ez nem változik.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tibiajax
nagyúr
na, épp írni akartam már, hogy jöhetne Lukaku
-
7600 GS
addikt
Madrid-City párharc győztesének ajándék lesz a döntő.
-
mephi666
nagyúr
Giroud előbb cserélt mezt, erre elgondolkodtam, miért jutalmazzák sárgával a mezlevételes gólörömöt? sportszerűtlenségnek számít az ellenféllel szemben? ...ha így, van, vannak ennél cinkesebb táncolgatások is...
...ha meg az a gond, hogy mutogatja a játékos a felsőtestét, akkor Giroud is kaphatott volna ennyi erővel egyet
3-0 után inkább a Lutont nézem
-
mephi666
nagyúr
válasz sh4d0w #184732 üzenetére
...sejtettem, hogy hasonló idiótizmus lehet a háttérben ...de akkor így tényleg járhatott volna Giroud-nak is a szimpla mezcseréért, mert őt is rendesen megmutogatták a több tízmillió nézőnek
-
Iramirez
aktív tag
Grat az Internek !! Jobban akartak/jobbak.A jobb jutott tovább.
-
sh4d0w
félisten
Noh, a Luton meg feljutott...
MOD: ize, playoffba jutott.
DeathAdder: ja, latom, koszi.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
DeathAdder
veterán
Hattalmas Luton Town FC!!
sh4d0w még nem, még mennek a wembleybe döntőzni
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #184719 üzenetére
Egy dolgot leszögezhetünk: a Tottenham jövőre bejut a BL-döntőbe!
Conte felépíti a Juvét, aztán mindenkit elküld az anyjába, és elhúz a francba: egy évvel később BL-döntőbe jut a Juventus.
Conte felépíti az Intert, aztán mindenkit elküld az anyjába, és elhúz a francba: egy évvel később BL-döntőbe jut az Inter.
Hajrá, Spurs! ;)il Nostro Calcio
-
sh4d0w
félisten
válasz Iramirez #184740 üzenetére
Ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor a mostani Milan egy középcsapat - mármint Olaszországban, mert Európában nem tényező. Ez az elődöntő szerencsés véletlenek sorozata, nem lesz ilyen mostanában. A csapatban tán két, átlagon felüli játékos van, világsztár egy sincs.
Persze mielőtt valaki nagyon belelovallja magát, az Internek is teljesen mindegy, ki jön szembe a döntőben, a lehetséges ellenfelek közül mindkettő sokkal magasabb futball-színvonalat képvisel, nyerni BL-t most sem fognak az olaszok. Szvsz ez az a szezon, amikor a ciki mindent megnyerhet.
https://www.coreinfinity.tech
-
Soulfly842
addikt
válasz sh4d0w #184742 üzenetére
Mindkét csapatnak őrült szerencséje volt a sorsolással eddig. A másik ágra került valahogy most az összes nagy hal. Tényleg nem lesz ismét egy darabig ilyen.
Az egy Inter gól meg is lett, amit korábban írtam, hogy szerintem fix, de arra semmilyen válasz sem érkezett.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz sh4d0w #184742 üzenetére
Sajnos idén is csak a Napoli volt élcsapat, de az is csak tavaszig. Szép ez az olasz BL-elődöntő, meg az EL-elődöntő, de remélhetőleg nem vezeti félre az embereket az olasz bajnokság minőségi szintjét illetően. Még ha egyes olasz sportvezetők már döngetik is büszkeséggel telt mellüket (pl. a Serie A liga elnöke).
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #184745 üzenetére
...ezt az Inter be fogja húzni a végén, ha a cityvel kerül össze Pep ma betol egy allint a margit ellen, lehozza, majd a végén elszámolja és botlani fog... Internek 3 meccs a bajnokságban, egyik a már győztes Napoli ellen (másik 2 Atalanta+Torino, akik stabilan középmezőnyben vannak/zárnak), 5 pont előnnyel bl-helyen... plusz olasz kupadöntő... citynek maival 5 meccs, kupadöntő, Arsenal meg a nyomában és nem botolhat... ellenfelek: cselszki, Brighton, Brentford... mind totál 3esély... még tán a kupadöntő a leglazább a united ellen szerintem neccesebb ez a sor, pl után meg totál más stílus fog szembejönni, ami szopatta már le az angol csapatokat nem egyszer
ha tippelnem kell: margit ellen max 30% esélyt adnák az Internek, city ellen viszont legalább 60-at
[ Szerkesztve ]
-
-
Ringman
nagyúr
válasz mephi666 #184746 üzenetére
persze, gagliardini-góllal!
city ellen több esélye lenne a pl-ből kiöregedett/beilleszkedni nem tudó játékosokkal teletűzdelt csapatnak (miki, dzeko, lukaku, darmian).
amúgy a tegnapi kezdőben az átigazolási díjak viccesek, fél csapat ingyen jött vagy kölcsönben van itt, lautaro, barella, bastoni és dumfries került érdemi pénzbe (darmian, hakan, miki, dzeko, onana ingyen, acerbi kölcsön, dimarco valami 2m€-s könyvelési trükközés)
atalanta 2 héttel ezelőtt még a bl-aspiráns volt, csak kikaptak 2x.
a tegnapi meccsen meg az történt, amit vártam (gólban nem voltam biztos), sok szabálytalanság, időnként elszabaduló indulatok, nagy feszültség.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DeathAdder
veterán
óriási közhely de a döntő tényleg csak egy meccs, semleges pályán, ott meg bármi megtörténhet, na nem a madrid ellen
ma a nagyarányú győzelmen és a drámai sziti kiesésen mindent el tudok képzelni
szerintem hiba volt túl óvatosnak lenni pepnek az odavágón, rengetegszer kíánálkozott ígéretes lehetőség, folyosó, területbe rohanás 1v1-ezés, amiben látványosan nem mentek bele, inkább oldalra passzolták, és tovább járatták, pep egyre óvatosabb az idegenbeli kieséses meccseken, madrid ellen meg egy meccsre minimalizálni nem tudom mennyire volt jó ötlet
ha nem akkor megint kókler lesz, ha igen akkor csak hozza a papírformát
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
„A Fiorentina első számú problémája, hogy nincsenek bevételeink. A Milan és az Inter is a költségek csökkentésén dolgozik, miközben a bevételeik a három- vagy négyszerese a mi bevételeinknek.” - olvasható a Goal.com tolmácsolásában.
„Nem tudjuk felvenni a versenyt az angol futballal, ők lényegesen magasabb bevétellel gazdálkodhatnak.”
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- DJI AVATA drón +akkumulátor +doboz +garancia és Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest