Új hozzászólás Aktív témák

  • atee_13

    őstag

    válasz DeathAdder #177947 üzenetére

    "ő legalább rászolgált" 200k keresett eddig, mané 80 at és salah elhajtotta, lehet lamentálni, de azóta szar a játék elől mióta soha nem adta le a labdát és mané bedurcizott. VVD is 200k keresett egyáltalán nem volt alulfizetve salah, nyilván nem turbános szinten, de ha turbános szintet akar menyjen turbános csapatba (amíg mi nem vagyunk azok)

    " itt jórészt komoly szerkezetbeli gond van " van de ez nem menti fel salah azon teljesítményét, hogy idén sem tud egy ifistát sem megverni 1v1 ben. Nyunyóka legalább 1v1 ben ha fizikálisan is de nyereget párharcokat (lefutja nem lecselezi)

    "sliva is elszenvedi a szitiben" salah eddig is kb ez volt ezelőtt néha volt meccse amin megcsinálta, de góljai javarésze vagy mák volt, vagy vesztes helyzetben is vele akart góltrúgatni a csapat és állandóan neki adták le a labdát kvázi ziccerben is. Citykó megengedheti, h a kb 2 bajnokesélyes csapatnyi keretet forgassa nálunk nem fér bele.

    Dawin suta tény, de salah egy grammal nem tesz többet hozzá a csapathoz és ez gyakorlatilag néma fülekre talál a sajtóba.

Új hozzászólás Aktív témák