Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atee_13

    őstag

    válasz DeathAdder #161325 üzenetére

    Én értelmezésemben a "vita" azon megy, h véleményem szerint nem lesz rosszabb a csapat, ha elmegy. Ha jól értettelek eddig, szerinted igen. És mondtad, h milyen statjai vannak, h a legjobb a ligában és ezt nem lehet pótolni. Említettem is, h egy emberre vetítve valószínű így van, de csapatra vetítve nem feltétlen. És erre értettem, h feltetted a legfelső polcra. És innen jön az szerintem, h "
    -42 .. 57 perc...
    de bazz ilyen mindenkinél van
    " ez két olyan minőségű helyzet volt amit egy ilyen polcra helyezett játékosnak meg kellene oldani.

    "kezdjük el sorolni hány nagy focistának vannak ilyen góljai," nem kell tisztában vagyok vele, h vannak lesipuskás típusok. van Nistelrooy-t pl 1x láttam futtából gólt szerezni egy Arsenal elleni meccsen a többin csak lesipuskázott.

    "de amit mondjuk a komplett sziti védelemmel is csinált " és mint említettem azt is, h van amikor ő hozza a meccset. És ilyenkor el is szoktam ismerni.(nem kerestem vissza, de ha jól rémlik ezt pont a city ellen írtam) Csak azért az ilyen nem sok van erre írtam a 2-3 alkalmat. És ugye City minőségű csapat ellen 1 szezonban nem is sokszor kell mert kevés ilyen erős csapat van ezért gyakrabban is kellene a kiemelt szinthez.

    :R

Új hozzászólás Aktív témák