Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz ImAxRap #126730 üzenetére

    Latin focit nem is ezért szeretik, angoloknál meg vannak a rohadék favágók akik szándékosan sérülést okoznak. Bár ez utóbbi szerencsére erősen kihalóban van, és látjuk azért hogy a latinok is tudnak kulturáltan focizni ld. sziti :)

    Lajos zseniális játékos mindmáig, de tény hogy világ életében egy alattomos pöcs volt, aki a saját nagyanyját is a villamos alá lökné az ülőhelyért, akinek minden egyes labdaérintésén az élete múlik, és akibe semmiféle szégyenérzet nem szorult.

    A Liverpoolban (és az Ajaxban) ehhez képest viszont legalább látszott rajta, hogy igyekszik limitálni a faszságait (Kenny büntette is érte), érződött, hogy a környezete is presszionálja a normális viselkedésre, ami persze lehetetlen, mert időről-időre kibukott belőle az irdatlan surmó.

    Amióta Barcában játszik ez a szégyenérzet elpárolgott belőle. A rohadék húzásait mintha csak rendszerbe illesztették volna, hogy igen fiam, ez az, lihegj csak bele nyugodtan a bíró szemgödrébe két centiről, miután gyomorszájon könyökölted a védődet, hogy aztán fetrengeni kezdj.

Új hozzászólás Aktív témák