Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz L_YKing #120299 üzenetére
Fogad el, hogy ez itt egy beztlíg topic, mit vártál? fos meccs volt igazból, idegenbeli gól megvan innen azért simán tovább kéne menni hazai pályán többiről kár beszélni.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Cs1csó
félisten
válasz DeathAdder #120303 üzenetére
Már csak ők segíthetnek a United-en, vagy a piócás ember. (én az utóbbira szavazok)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #120300 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
[link] ennyi...
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #120312 üzenetére
Ole no. 1 God?
-
Cs1csó
félisten
válasz DeathAdder #120312 üzenetére
"egy az Isten!" ez a Koránban is benne van.
-
venember83
nagyúr
A Napoli kitesz magáért az EL-ben, ezért érdemes takaréklángon letudni a bajnoki meccseket. Így nehéz lesz csillagászati összegért elsózni Koulibaly játékjogát.
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #120315 üzenetére
Látványosan beleszarnak a dologba
-
addikt
Látva, hogy a MU, Spurs, Chelsea, Arsenal milyen pontátlaggal rendelkezik a PL-ben és hogyan szerepelnek nemzetközi porondon, egyre inkább úgy érzem, hogy a túlvilági City és Klopp Liverpoolja túlságosan beárnyékolja ezeknek a csapatoknak a teljesítményét, akik egy másik szezonban ilyen játékkal a bajnoki címért tudtak volna menni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #120318 üzenetére
Az a 2 ppg az több mint 2 ppg lenne egy Guardiola nélküli Cityvel és Klopp nélküli Liverpoollal, mert ezek ellen több pontot húztak volna be, és az 4 meccs.
Érted... ha ezeknek kevesebb lenne, akkor a többi csapatnál lennének azok a pontok...
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
João Félix is the youngest hat-trick scorer in the UEFA Cup/Europa League since Sergio Aguero back in October 2007
Kibaszott jó a srác
-
Richard!
addikt
Az isteni diégó (koszta) 8 meccs pihi... tudom, hogy nem szép dolog a bírót lekurvaanyázni és letapizni, de azért 8 egy kicsit sok...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
-
vond
MODERÁTOR
Ha már büntetések, és a bíró szidása: Olvassatok utána Király Gabi esetének. Valami ott nagyon nem kerek. Egy újabb mlsz bohózat.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Richard! #120328 üzenetére
barbár smalling?.. el kellett volna tüntetni a pálya közeléből is azt az állatot. nincs köze a futballhoz az embernek, focizni nem tud, csak ezt. ezért van a pályán. hogy öljön...
lenyugodtam már azóta, de akkor -maradjunk annyiban- nem ültem csendben a helyemen
hogy pusztult volna ott meg. hátulról, lendületből, de a lehető legteljesebb erőből egy fele akkora emberre, mindezt úgy, hogy messi nem láthatta őt, így váratlanul érte és ugye akkor igazán kegyetlen egy ütközés, mert nem készülhet rá a legkevésbé sem fel a test
dögölne meg...középpályán? ahol köze nem volt még a labdának a kapu közeléhez sem
na ő az igazi "sutyerák", meg az ilyen állatok, akik ilyen szinten veszélyeztetnek testi épséget..le kellett volna azonnal küldeni a picsába. ja, és még eltiltás is vagy két meccsről
és semmi, még sárgát sem kapott.... döbbenet[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz forceberg #120331 üzenetére
az utána következő dolgok az más, lehet, h tizi jött volna, mert ott is szabálytalan volt asszem a barcás, de lényegtelen, mert a messi-faultot ott azonnal le kellett volna fújni. nem is lenne miről beszélni akkor, utána lévő dolgokról. nem fújtak akkor, ez az óriási probléma! mindegy, mi volt utána már
-
Viszlát
addikt
válasz forceberg #120331 üzenetére
Nana, ne általánosítsunk. Nem volt az tizi, elsőre is azt mondtam (azoknak akikkel a meccset néztem), hogy többre mentünk volna ha megpróbál talpon maradni és továbbmenni.
Őszintén szólva Smalling esetéről nem tudom mit gondoljak. Megnéztem vagy 10x és nem tudom eldönteni, hogy direkt ütött vissza vagy csak lendületből csapódott vissza a keze, mert amúgy csak elsodorta volna Messit, amiből nincs orrsérülés. Ha az első, akkor természetesen rohaggyon meg és megérdemelne komoly büntetést utólag is. De mindamellett, hogy magam sem vagyok kibékülve a futballtudásával, rá egyáltalán nem jellemzőek az alamuszi szabálytalanságok (nem egy Fellaini), látszik, hogy nagyon akar és küzd, de sokszor béna.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #120333 üzenetére
Nem volt az szándékos.
Látszik is, meg - ahogy írod - Smalling nem is olyan fajta.Kellően erőszakosan elsodorta, ez nálam abszolút belefér. Aztán lendületből, szerencsétlenül felsértette Messi arcát. Mindig azon nyígnak az emberek, hogy hagyni kéne egy kicsit keményebben játszani a srácokat, ezen meg ki van bukva majdnem mindenki. Nem értem.
Inkább a zsordialba félékkel van a gond. Az ilyen gyalázatos színészkedések ölik meg teljesen a focit. Ha rajtam múlna, idén már nem játszana sehol sem, és fizetést sem kapna.
_________________Más. Mégis lesz Hali-Mötökö. A libások el akarták halasztani a meccset, mert valami vírusos fosás jött rá a fél csapatra. Mielőbbi jobbulást nekik, de azért ilyenekért ne halasszunk már el meccseket, bakker. Teljesen megborítana minden rendet.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Viszlát
addikt
válasz forceberg #120335 üzenetére
Szerintem akkor még senki nem tudta, hogy felhasadt az orra Messinek, csak egy újabb Barca játékos ment le a földre látványosan, ami önmagában semmit nem jelent. Ezért is gáz ez a folytonos színjáték (bármelyik csapat vagy játékos részéről), mert már teljesen immunisak vagyunk az ilyen jelenetekre és csak várjuk a visszajátszást, hogy aztán 100-ból 99x kiderüljön, hogy csak műbalhé...
Az adható az meg olyan, hogy szvsz az elsődleges cél az legyen, hogy rúgjunk akciógólt, aztán ha felrúgnak közben és a bíró befújja a tizit akkor az más tészta, de erre játszani gáz. Megkockáztatom, hogy ha McTominay nem mutatja be azt a csavart vetődést, akkor a bíró nagyobb eséllyel mérlegeli a tizit.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Viszlát #120333 üzenetére
figyelj..... figyelj. tök jó, hogy így objektíyven próbálsz ehhez most hozzá állni (másra számítottam), köszi.
de, 1., nem érdekes az, hogy jellemző-e rá, vagy sem csak maga a tett. egy gyilkos is, aki először öl, hát, nem volt eddig jellemző rá, de most, sajnos ölt. jó, 20év..
2., nem is maga a kézvisszacsapás a kérdés meg az az úristen, mert az -valószínűleg, én is azt mondom- nem volt szándékos. mármint, hogy még jól orrba is bassza. mert akkor már túl volt a messin, repülésében..
hanem maga a test test elleni ütközés volt borzalom, ahogy hátulról, direkt, teljes lendülettel, még véletlen sem nem visszafogva magát egyáltalán - el akarta takarítani a kisembert. mert el akarta takarítani őt, semmi más szándéka nem volt. kisebb nála jóval, most megkapja, hadd szokja.. csak ez volt a fejében, erre én neked az életemet tenném most itt le neked. -
Viszlát
addikt
válasz Tibiajax #120338 üzenetére
Szerintem tévedsz, Messi állva várta a labdát, ő meg lendületből jött és ugrott, de egyértelműen a labda megszerzése volt a cél. Ha nincs a visszacsapódó kéz, akkor ez egy olyan történet amiből 80 van egy meccsen, nem döngölte a földbe, hiszen akkor nem találta volna el a keze ha már a felugrással elsodorta volna Messit.
-
-
törölt tag
"A játékos és klubja azzal védekezett, hogy Gil Manzano játékvezető félreértette őt, ugyanis ő a saját anyját szidta, és nem a bíróét."
-
DeathAdder
veterán
válasz #16514048 #120341 üzenetére
Tehát azt mondta a bírónak, hogy sz*rjál a ku***a anyámra?
Mondjuk Suárez is azóta sem tisztázott rasszista vád miatt kapott 8 meccset, mondjuk őt sem kell félteni, de ezekre a verbális vádakra nagyon harapnak.
Érdekes hogy az ilyen patkány Fernandinho féléket nem tiltják el a pályán való folyamatos fizikai atrocitásért.
-
KisTücsök
addikt
Valaki győzzön már meg, hogy holnap azt a pool-chelsea-t én megakarom nézni.
-
DeathAdder
veterán
válasz KisTücsök #120344 üzenetére
7 éve nem tudja őket elverni a pool otthon, fokozott állapot, az egész csapat be van feszülve hetek óta + egész héten minden irányból az zúdul a csapatra, ami 5 éve történt (kép), a cselzi mindig is belerondított az éppen aktuális versenyfutó számításaiba. Hazard lélekben már eligazolt így önfeledt állapotban villogatja már hetek óta klasszisát, pool lúzer faktor a bajnoki hajrában az utolsó top6 rangadón.
Van még több is, de hirtelen ennyi ugrott be
-
Cs1csó
félisten
Nézd meg kis tuti jó lesz, rangadó!
-
KisTücsök
addikt
Na jó, legyen. Azon még gondolkodom, kinek az érvelése volt a meggyőzőbb.
Aztán majd jövök nyafogni, amikor Alonsoról kapjuk a gólt, mert egy szar, előtte meg Kanté nem tudott szűrni, mert nem a helyén játszik.
-
Cs1csó
félisten
válasz KisTücsök #120349 üzenetére
Ha Sarri-t elzavarják rend lesz ott - most direkt ránéztem a Transermarkt-ra de még mindig ő az edző, ki érti ezt - Olyan nagy gondot nem látok ott egyszerűen a riválisok közül lett pár NAGYON JÓ: City, Pool, Spurs trióra gondolok most a MU is elindult felfelé tehát nem könnyű, egyedül az Arsenal nem győzött meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest