Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Citroware #119100 üzenetére
Mert a spanyol ligának nagy a húzóereje a dél-amerikai és mediterrán területekről származó tehetségek számára, az angol bajnokságban meg rohadt sok a pénz. A németek meg nem csinálják rosszul szvsz abból ami nekik van. Megnézném, hogy mi lenne, ha egy olajos szarházi megvenné a Schalkét mondjuk. De asszem a németeknél ez kicsit nehezebben megy, mert szabályozva van.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
jbalint18
tag
Grat a Juventusnak ! Ennyire lélektelen és semmilyen focit még nem láttam ebben az évben a csapattól. Morata is csak nettó emberhátrány volt elől. Griezmann egész meccsen csak sétált. Godin még most is keresi a labdát. Ha Simeone menni akar az Interbe menjen vagy ha marad akkor reformálja meg a csapat játékát mert csak védekezéssel nem lehet kupákat nyerni .Ide nagy változások kellenek a nyáron hogy ebből egyszer Bl győzelem legyen .
-
addikt
válasz NyxNyxNyx #119103 üzenetére
Nem tudom, nekem ez annyira fura, hogy németeknél nagyobb szegénység van bármiben is, mint a spanyoloknál vagy angoloknál, mikor infrastrukturálisan a világ egyik legfejlettebb országáról, és egyik legnagyobb futball-múlttal rendelkező nemzetéről van szó.
Pedig most ez a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
Datsyuk
aktív tag
válasz Citroware #119100 üzenetére
Igen a Sevilla ellen tovább mentek. De ők se a Cityt, Barcát vagy Realt kapták. Ez a schalke erőn felül teljesített tavaly egy nagyon gyenge bundesliga szezonban. Idén meg képességeik alatt. Ennyi.
A bundesliga "nagy baja" , hogy nem hajlandók sejkekkel, kínai invesztorokkal és EU pénzek álltal finanszírozni a klubjaikat. És a bundesligában tényleg kizárnak ha nem teljesíted a gazdasági feltételeket.... -
itouchfan
senior tag
válasz jbalint18 #119104 üzenetére
Tudod, hogy nem a szívem csücske az Atletico, de...
Ha úgy játszanak mint az első meccsen, kevés eselye lett volna a Juvenak. Ehhez képest, nem is értem mi volt ma velük, azt hittem felszántják a pályát, harapnak, csípnek, rúgnak, de semmi...mintha feladták volna. Támadójáték valóban teljesen nulla.
A tizenegyes erősen véleményes, lehet, hogy én nem fújtam volna be, de biztos vagyok benne, hogyha nincs tizi, akkor is a Juve ment volna tovább.„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
addikt
Holnap 1:1 legyen mindkét eredmény, és elégedett leszek.
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #119105 üzenetére
Nincs ott egyáltalán szegénység, csak a PL marketinggel úgy fel lett építve amihez köze nincs a többi ligának. Az olajosok meg ezen felül mégegy polc, a 2 mamut spanyol mögött meg egy egész ország (autonómia) áll, meg szinte az összes EU-s pénz, alattuk meg tátongó szakadék.
Amúgy asszem csak angliában tiltott a harmadik fél tulajdonlás, ami miatt a szitit vizsgálják éppen, de természetesen semmi komoly büntetést nem fognak kapni., és a munkavállalási engedélyt is ott a legnehezebb megkapni, vagyis nagyobb szabadságuk lenne ha a bundes vagy a laligába mennének befektetni, csakhát oda kurvára nem éri meg a PL mellett...
Ezért vannak a PL-ben ilyen Burnley féle csuklósbuszok, hogy legyen némi esélyük, mert őszinte játékkal könnyen ilyen eredmények születnek.
-
jbalint18
tag
válasz máyköl #119107 üzenetére
Ez már nem az első meccse amit így elcseszett beszari játékkal. Abban meg legalább akkora vagy meg nagyobb szerepe volt a klibelnöknek hogy ott tart a csapat ahol. Ja és egy dolog még kimaradt Lemarban mit láttak hogy 70 milliót fizettek érte közben meg Carrascot eladták 30 millió ért....
-
bagyulajuve
addikt
jó éjt mindenkinek, azoknak is akik itt élik meg a Juve utálatukat...
az Atletinek az első meccsen nyújtott játékáért grat, de ma semmit nem mutattak[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
DeathAdder
veterán
Nézem az összefoglalót, cé előtt azért kalappal. Válogatottban és 3 különböző ligában is képes ilyen szintet képviselni, a hátán vinni a csapatait, és döntő helyzetekben rendszeresen a különbséget jelenteni. Erős, gyors, magas, fizikális, magasra ugrik, jól is fejel, egyedül talán csak a szabadrúgásokban szar.
Lassan 70 lesz ő is, elviszik a Juveba levezetni, de ma is úgy ment ki a pályára, hogy megmutassa, és meg is megmutatta. Ahogy űzte hajtotta a társakat már a játékoskijáróban, tényleg le a kalappal, és ez átragadt az egész csapatra. Ki nem állhatom a plasztik habitusát, de jár neki a keksz
-
MdewC
nagyúr
Grat a csapatnak!
Hát nem gondoltam, de titkon bíztam benne!
Juve!
Ha koncentrált maradna a csapat, az sokat dobna. Kell idén végre szerencse is.
Hátha!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
venember83
nagyúr
Tibcsivel mi lett, nem tudjátok?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz jbalint18 #119101 üzenetére
Nem is értem. Egy góllal kinyírták volna a meccset, erre inkább beszarin várták hátul, hogy bekapják a hármat. Ok, értem hogy bunker csapat, és nem szokásuk hármat kapni (mondta is a kommentátor, hogy egész évben egy meccsen volt olyan eredmény, amivel kiestek volna, a Dortmund elleni), de akkor is...
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
sh4d0w
félisten
válasz jbalint18 #119116 üzenetére
A támadás mindig másodlagos és akkor kap hangsúlyt, ha a védelem már rendben van. Nem kell messzire menni: az AM az elsö meccsen nem kapott gólt, nem tudta a Juve feltörni a védelmüket, temették is az olaszokat. Tegnap a Juve és a Manciki is kinullázta az ellenfelet, tovább is jutottak. Az elsö meccsen a Schalke rúgott kettöt, Guardiola soknak is érezte.
Ha nem kapsz gólt, továbbjuthatsz, ha kapsz, lejtmenetben csökken az esélyed. Rúghatnak a támadók minden meccsen egy 7-est, ha a védelem beszed 8-at.
https://www.coreinfinity.tech
-
itouchfan
senior tag
válasz sh4d0w #119123 üzenetére
Amit írsz azért az erősen le van egyszerűsítve...
A lényeg az egyensúly megtalálása, hogy hogy támadhatsz úgy, hogy közben ne nyílj ki túlságosan, ne legyél túl sebezhető. Ez nyilván függ eredménytől, párharc állásától, és van, hogy egyik-másik irányba elbillen a mérleg nyelve.
De a fociban millió féleképpen lehet védekezni, a "bunkerfoci" csak egy igen passzív védekezési mód a sok közül.„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #119121 üzenetére
ezt a szánalmas atletikót... pedig mennyire bíztam bennük
bár igazából utálom mind a két csapatot, szóval végül is halál mindegy volt, ki megy tovább. következő körben így legalább hátha a barca-t kapja meg a juventus, aztán tűnnek is a levesbe
atletikóra meg a fasz se kiváncsi.. -
Enzolord
addikt
válasz venember83 #119130 üzenetére
Bagyulajuvéval együtt nézték, aki viszont mind2 csapatot szereti, így helyreállt az Univerzum egyensúlya!!😁😁😁😁
Más: Zidane vinni akarja Manét, és Pogbát, többek közt! Már majdnem a kedvelhető kategóriába került a Reál, normális igazolásokkal, majd most visszatér Zizou,bazt hiszik, mindenkit vihetnek, mert ők a kib.. Reál Madrid, és joggal fogja mindenki gyűlölni őket, aki nem hord Reál szemüveget, és örülni fog minden apró vagy nagyobb bukásnak!!
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
Enzolord
addikt
válasz bandus #119133 üzenetére
Miért lenne ez fröcsögés. És ha szerinted a két csapat ugyanazt az átigazolási politikát folytatja, akkor nem hiszem, hogy én látok rosszul.. meg felmerült még Mbappe neve is. De igazad van, én fröcsögök...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
bandus
veterán
válasz Enzolord #119134 üzenetére
nem folytatja ugyanazt. megnézhetjük, hogy mennyit költött az MU új játékosokra az elmúlt 4-5 évben és mennyit a real de a hangsúly a "felmerült"-ön van, ami még messze van egy szerződés aláírásától azt hiszem.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tibiajax
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #119137 üzenetére
marketing
-
Cartevo
őstag
Simeone remélem nem feltűnősködik majd a döntőn.
Miatta züllött le ez a rovatunk is. Már majdnem annyira, mint a F1 (vagy a filmes). -
hobizoli
nagyúr
-
Peterhappy
őstag
Szerintem az tuti, hogy Mpubi megy Madridba. Talán az is, hogy rekordösszegért cserébe.
Az ATM hihetetlen halovány volt tegnap. Az egész párharcból 35 percet láttam, nem volna fair kijelentenem, melyik csapat érdemelt inkább továbbjutást, az biztos, hogy 2-0-lal érkezni és ilyen focit (nem) játszani veszélyes taktika (volt).
A tizinek örültem, nem bírtam volna fennmaradni a hosszabbításra CR meg... mindig is tiszteltem, de soha nem szerettem (gondolom főleg a Real miatt), de most tudtam neki egy picit szurkolni. Tényleg nem emberi, amit Ő még most is letesz az asztalra, hihetetlen mennyire nem fog rajta az idő.Az elmúlt meccsek eredményei alapján féltem a Barcát ma. Úgy hiszem, mind a két (négy) csapat be fog ma találni, a kérdés csak az, Messiék jobb lábbal keltek-e. Gálamérkőzés is lehet belőle és Valverde "búcsúmeccse" is.
-
Enzolord
addikt
válasz Citroware #119143 üzenetére
Egész pontosan melyik klasszisokra gondolsz? 😁😁😁😁
-
addikt
válasz Enzolord #119144 üzenetére
Di María, Falcao, Martial, Pogba, Mkhitaryan, Bailly, Lukaku, Matic, Alexis Sánchez, Fred és ezzel csak a legdrágábbakat, valamint az irreálisan magas fizetést kapókat soroltam fel. Még a City sem volt hajlandó annyi fizetést adni Sáncheznek, amennyivel a MU odahívta.
Az, hogy ezek nem játszottak jól a MU-ban, az a menedzsment hibája, nem a játékosé, akik máshol jók voltak.
Éppen olyan játékostemető volt ez a MU az utóbbi években, mint a Real a Sneijder, Van der Vaart, Robben-féle sikertelen időkben 10 évvel ezelőtt, mielőtt a megváltó megérkezett. Ők is vásároltak össze-vissza mindenkit. Mostanában a Real nyaranként csak egy-kettőt hoz.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Citroware #119146 üzenetére
Ebből Pogba az egyedüli klasszis, Martial lehet, de még messze nem az. MIKI az Arsenalban sem nyújt kiemelkedőt, Baillynek vannak jó meccsei, de nem klasszis, Mariska egy patkány, egy évet volt csak, és ment is, Maticot sem tartom annak, azért jött, mert a kekekhez nem fért már be. Számomra Lukaku sem klasszis, az özönlenek helyzetből, amit kialakítanak, párat berúg, de ettől még nem klasszis, Alexis, hát, sokat keres, de minek, és a végén Fred. Na ő valóban klasszis, de így kihagytad akkor az isteni Bebét... 😁😁
-
itouchfan
senior tag
Ez a kiért mennyit fizettek dolog ez sajnos teljesen irreleváns. Ma már ezen a szinten közepszerű játékosokért is eszméletlen pénzeket fizetnek.
Pl.: Thomas Lemar hogy a bánatba lehet egy 70 milliós játékos (mintha pályán se lett volna, már több meccset láttam)??„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI AVATA drón +akkumulátor +doboz +garancia és Care Refresh
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest