Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Costa pályafutásának vége.
Ekkora barmot!!!
Hihetetlen mekkora kárt okozott.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
válasz Napfénysüti #112804 üzenetére
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DeathAdder
veterán
válasz Napfénysüti #112804 üzenetére
-
-
L_YKing
addikt
-
Z'Z"
őstag
válasz DeathAdder #112806 üzenetére
Costa tettére tényleg nincsenek szavak, de ha megfigyeltétek a Sassuolo gólját megelőző beadásnál Costa eltűnt, szóval már ott elkezdődött a párharc, még azt se tartom kizártnak, hogy keményen beszóltak neki.
Persze ez még nem menti fel az alól, amit csinált, de ez nem rá vall.
Aztán lehet, hogy én ismertem félre. -
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
válasz bagyulajuve #112807 üzenetére
Sztem gáz.
Mindegy.
-
MdewC
nagyúr
válasz bagyulajuve #112812 üzenetére
Ússza meg ennyivel.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #112807 üzenetére
tényleg nem volt nagy szám. azt hittem becsúszott, szilánkosra..
-
villamos
őstag
Ez igen. A világhíres futballista leköpi a másikat, ez azért nem semmi! Na látjátok, a mennyeiben ilyen nincs. Bár előfordulnak néha durva becsúszások, vagy kemény odamondogatások, anyázások stb, de nem tudom hogy itthon volt e valaha ilyen megnyilvánulás bármikor is.
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
LyonnaisFan1
őstag
Bódog Tamás >>> Szombathely?!
Úgy tűnik, akkor lőttek annak, hogy valahogy miskolcra térden állva, de könyörögve visszaszerezzük.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Cartevo
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Cartevo #112818 üzenetére
Az biztos. De a miskolcon tanultakat biztosan hatékonyan tudja majd alkalmazni.
… és ott nincsenek Ugrai és Busai féle szarháziak.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ringman
nagyúr
válasz villamos #112816 üzenetére
2004-ből
Lipcsei Péter nem tagadta le azt, ami történt: nem próbált kibúvót keresni, nem mentegette magát, őszinte nyilatkozatára még a mellette álló csapattársai is felkapták a fejüket: "Igen, leköptem Torghelle Sándort, mert egyszerűen nem tudtam elviselni, amit addig kaptam tőle.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
vond
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #112817 üzenetére
Nem tudom, most örüljek, vagy sem. Minden bizonnyal kell(ett) már valami váltás, mert ez így nem mehet(ett) tovább. De hogy nem Hipp Misi volt a legnagyobb gond, abban is biztos vagyok. Ergó lehet, hogy pár jó meccs, és mondjuk egy bentmaradás után minden megy majd ugyanígy tovább.
Elképzelés nélküli klubirányítás, nulla jövőkép, évek óta folyamatosan NB2-es, NB3-as igazolások, szökőévente egy értelmes játékos az akadémiáról (akit két egyenes rúgás után adunk is el), komoly hozzáállás béli problémák a csapatnál, és még sorolhatnám. Az egyedüli pozitívum a csodálatos közönség (meg a frankó stadion), a tökutolsó meccsére is kimegy 4-5-6 ezer ember, és szurkol is böcsülettel. Mi lenne, ha a dobogóért küzdenénk...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Ringman #112820 üzenetére
Régi Old School történet. Ezen felül sztem zsákszámra voltak hasonló esetek
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
Napok múlva kiderülhet, hogy most valós-e egyáltalán, vagy sem.
Az biztos, hogy a haladásnak valamerre mozdulnia kell. Lesz reá idő, mert kupahétvége jön.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ringman
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #112823 üzenetére
kupahétvége
ezt soha sem értettem, miért nem a hét közepén vannak a kupameccsek, mint pl az olaszoknál?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Ringman #112824 üzenetére
Ebben az idényben van így, a MK meccsek hétköznapokon voltak. Bár teljesen lényegtelen, hogy hétköznap, vagy hétvégén konganak vagy százan bizonyos mérkőzéseken.
A mennyei megyei csapatoknak talán azért lehet jobb, mert falunappal egybekötött kupameccset játszhatnakAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
MdewC
nagyúr
válasz bagyulajuve #112812 üzenetére
Hát igen túloztam, ez van. De volt már, hogy vki kisebb dologért megszívta nálunk.
Engem az bánt, hogy amennyire kellene Costa a pályára, annyira lejáratta magát, kezdés helyett meg sunnyoghat, lapíthat.
Ilyet nem lehet csinálni. Egy pofont hamarabb elfelejtenek, mint egy köpést. Ezt nem lehet csak úgy elfelejteni, erre akartam célozni.
Mindegy, majd kiderül mi lesz vele. Elb@szta.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #112825 üzenetére
hát ebből látszik mennyire követem a világ legjobb bajnokságát.
-
Peterhappy
őstag
válasz Cartevo #112818 üzenetére
Ha már tavaly nem sikerült neki
Sem Hali-, sem DVTK fronton nem vagyok túl tájékozott, de ahogy én láttam, Hipp szépen gatyába rázta előző szezonban a társaságot. A tabellán elfoglalt helyezéstől függetlenül inkább Diósgyőrben van/kellene lennie edzőkérdésnek. Szerintem.
Én örülök a hétvégi kupameccseknek, biztos hogy többen lesznek pl. egy Szeged-Fradi meccsen, mint lennének szerdán délután kettőkor. És ahogy írjátok, kvázi falunappá fajulhat egy-egy komolyabb ellenfél vendégül látása. Pl. Bőnyben, Bátaszéken, Cigándon biztosan nagy az öröm, hogy kifogták a Kispestet, az Újpestet, illetve a Vidit, de a Nyírbátor-Nyíregyháza meccs is zajosnak ígérkezik.
Azt sajnálom, hogy a SZAC-Békéscsaba meccs kettőkor kezdődik. Tíz percre lakom a pályától, szívesen kimennék, de a Fradi háromkor kezd (és úgy rémlik, adja az emnégy). -
Peterhappy
őstag
válasz MdewC #112826 üzenetére
A focisták is emberek. Oké, hogy sokszor annyit keresnek, mint mi, de mégis ez a munkájuk, ugyanúgy lehetnek ők is feszültek, ugyanúgy lehet nekik is sz@r napjuk. És szinte mindenkit ki lehet hozni a sodrából. Nem kell messzire menni - elég Zizou-t megnézni. Az ő "fejese" az év legnézettebb (sőt, négyévente legnézettebb) mérkőzésén szerintem sokkal döbbenetesebb volt, sokkoló volt látni, hogy egy ilyen kivételes pályafutás ily módon érjen véget.
Ott is megvoltak az okok, bizonyosan itt is, még sincs persze egyikük tettére sem mentség. Én a köpködést különösen aljas, a könyöklést ritka alattomos, gerinctelen dolognak tartom. Mégis úgy hiszem, azért a pályafutásának nem fellegzett be, jó eséllyel tanul az esetből és talán soha többé nem cselekszik hasonlóképpen. Lám, Zizou is mire vitte és hiába emlékszik mindenki az esetre, senkinek sem az jut eszébe először; az idősebbeknek a legendás góljai (pl. a BL-döntőben vagy a VB-döntőben), a fiatalabbaknak a semmiből előlépő, BL-címeket halmozó edző.Vannak a pályán nála sokkal "gusztustalanabb" játékosok, pl. a másik Costa, Diego, vagy épp L.Suárez (aki állítólag a pályán kívül egy jámbor lélek). Douglas elb@szta, egyetértek, de azért innen még van visszaút. Szerintem.
Nem tudom láttátok-e, pár napja volt egy eset a gyorsasági motoros világbajnokságon (azért írom ki így, mert nem tudom melyik sorozatban), ahol verseny közben A csóka átnyúlt B csóka motorjához és nagy sebesség mellett meghúzta a fékjét. Na az döbbenetes és rendkívül súlyos eset. Vagy mikor Keane vagy a másik gyökér (Barton vagy ki) előre megfontolt szándékkal levadássza XY-t és kerékbe töri annak pályafutását. Ezek az igazán féreg dolgok.
És még egy pillanatra visszakanyarodva: tipikusan az ilyen esetekre (gondolok főleg a könyöklésre) jó a videóbíró, hátha idővel annak hatására visszaszorulnak az ilyen húzások.
-
nagyúr
válasz Peterhappy #112829 üzenetére
Romano Fenati az akire gondolsz és a Moto2-ben csinálta. Neki egyébként ez alighanem a karrierje végét is jelenti tehetsége ellenére (viasszaesően idióta)...
Més que un club!
-
Peterhappy
őstag
válasz Napfénysüti #112830 üzenetére
Reméljük.
Más összeveszni a csapatvezetővel (azt hiszem az volt a korábbi húzása) és megint más a leendő csapattársad életét kockáztatni.
Inkább próbálta volna leköpni -
Cartevo
őstag
válasz Peterhappy #112828 üzenetére
A mobilnet a megoldás, a Fradi-meccsek az m4 oldalán is nézhetők. Vagy ha csak fél órát nézed a Békéscsabát, az is valami. Gyanítom, ingyen (is) megközelíthető lesz a pálya. Nem tudom, milyen idő lesz, de ez a 2. mondatom elég melegen hangzik.
-
-
szami777
addikt
Haraszti -> Sport Tv
Vele együtt már van 2 értelmes kommentátor a csatornánál.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
viharhozo
addikt
A Spiler eleg kemenyen valogat meccseket. Szerda 9-kor valaszthatna a Benfica-Bayern, City-Lyon, YB-MU es Plzen-CSZKA kozul. Es bzmg Plzen-meccs lesz, biztos az erdekli a legtobb embert.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
villamos
őstag
válasz itouchfan #112836 üzenetére
Kedden a Liverpool–Paris Saint-Germain lesz 21:00 -kor, de a szerdát nem találom...
Persze amelyik még érdekelne is, azt pont a köcsög Spíler2 adja... Ezek után kérdés, hogyan tudnám megnézni. Olyat olvastam valahol, hogy a szerencsejáték zrt oldalán is lehet majd nézni a meccseket, de kommentár nélkül (mondjuk ez nem is feltétlenül baj).[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
-
bagyulajuve
addikt
az hogy van hogy a spíler1-2 napi 2-2 meccset ad, az m4 meg 1-et?
ja és bekaphassák hogy a spíler 2 adja a Juve meccset
Resistencia eterna
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #112840 üzenetére
m4 minden bl napon csak egy 21 órás meccset ad, minden másra ott a stream
-
ZavaBalazs
őstag
válasz viharhozo #112835 üzenetére
ez komoly? nem azt mondom, én most úgyse fogom tudni nézni, de itt van 2 abszolút topcsapat vs várható csoportmásodik(?) meccs, az egyik, ha nem a legnagyobb rajongóbázissal rendelkező csapat meccse, valamint egy európa liga kieséses helyért menő harc, és ebből sikerült az utóbbit választani?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Ringman
nagyúr
válasz ZavaBalazs #112842 üzenetére
alap hogy szovjet barátaink meccseit közvetítik
-
Peterhappy
őstag
Elverték a büdzsét a közvetítési jogokra és megnézték, hová reptet a legolcsóbban a Wizzair
De lehet, hogy megszavazta stáb, hol tartsák az évadnyitó csapatépítő sörözést. Én is Plzen-re voksoltam volna.
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
szerencsjátékzrt kiesett, meg kell hozzá adni minden létező személyes adatot, ennyit azért nem ér gondolom a többi sportfogadós oldal is hasonló...
-
Cartevo
őstag
V4 összetartás, mint ahogy 1 dán meccs is érdekes finn földön.
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Lazovic leteszi a lantot, bár még a vidi nem erősítette meg.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Peterhappy #112844 üzenetére
na jó, csak annyi a mentségük, hogy idegenben játszik a bayern, ugyanis münchenben a főtér mellett ott a legendás hofbrauhaus, a stadionban biztos kifogyhatatlanul folyik a paulaner búza a csapokból, de az igazi ínyencséget a reptérre menet csíphetnék el, ugyanis a reptér közvetlen tőszomszédságában található freising városa, ahol a világ legrégebb (1040, azaz ezernegyven!) óta aktívan üzemelő sörfőzdéje, a weihenstephaner főzde üzemel. esetükben a főzde kora egyenesen arányos a sör minőségével, ennél jobb weißbier nincs a világon.
szumma szummárum, ha a bayern hazai meccseit nem adják élőben, mert inkább plzenben akarnak sörözni, akkor felgyújtom a teljes stábot.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Richard!
addikt
válasz ZavaBalazs #112848 üzenetére
Jobban jártok a külföldi streamekkel. Sokkal sokkal élvezhetőbbek a mérkőzések mind német, mind angol kommentátorokkal.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Richard! #112849 üzenetére
na jó, de magyarázd meg xy kocsmában, ahova a haverokkal beülsz meccset nézni, hogy a TV adás helyett valahogy hozzák már be a reddit.com/r/soccerstreams oldalt
mindegy, valószínűleg a kiesésesre már nem lesz ilyen probléma, mert egyszerre max 2 meccs lesz (és talán az is csak a nyolcaddöntőknél), a csoportmeccseken meg el lehet lenni itthon is...wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- Biliárdasztal / étkezőasztal - Garlando Miami 7' Wenge
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI FPV Drone - bontatlan - 2 év garancia
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest