Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z'Z"
őstag
Anglia - Belgium
(Már most ki lehet jelenteni, hogy mind a ketten negyeddöntősök)Ha döntetlen a mai meccs vége: Belgium-Japán; Kolumbia-Anglia párosítás lesz, és ez csak akkor változik, ha az angolok nyernek.
-
KubanitoS
veterán
válasz DeathAdder #108303 üzenetére
Gerának legalább van fogalma a magas szintű fociról, ő azért letett már valamit az asztalra. Számomra ezerszer hitelesebb, mint egy bohóc Simek, vagy valamelyik mennyei "sztár".
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
szami777
addikt
Csak nekem fura nagyon, hogy a 24 éves Dier a csapatkapitány?
Mi ez a B csapat a belgáknál???
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Z'Z"
őstag
válasz DeathAdder #108303 üzenetére
Amúgy nincs nagy jelentősége, szerintem.
Japán és kolumbia is verhető.@Ch0b:
Az tényleg nem, de összességében még mindig jobbak, mint japán és kolumbia.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz szami777 #108307 üzenetére
Amelyik csapat itt nyer, az csoportgyőztesként a brazil ágat kapja meg. A második meg a svéd meg nemtommelyik ágat.
Aki itt most nyer, az nagyobb valószínűséggel megy haza a következő körökben, mint a másik.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
DeathAdder
veterán
-
KubanitoS
veterán
-
vond
MODERÁTOR
Tököm kivan ezekkel a teljesen kicserélt csapatokkal, meg a látványos semmittevéssel. Miért nem lehet egy normális ki-ki meccset játszani rendes felállásban? Annyira nagyon ki kell pihenni a felettébb húzós első két fordulót?
Mindenki ezt várta, igazi focicsemege, itt majd meglátjuk, mit tudnak igazán. Ja, rohadtul megláttuk.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Vladi
nagyúr
válasz Motion_Blur #108258 üzenetére
Én meg csóró, azt hittem tízezer forintot.
De azért ifzeti, hogy emelje a színvonalat becses jelenlétével. Mivel szarul csinálja ezrt nem 50, csak 10.
il sole non sorge più ad Est!
-
paatrick
őstag
Én a Panama - Tunézia meccset nézem. A gól óta egész jó. Tunézia támad folyamatosan, vannak is jó megoldások. 2. félidőben is biztos menni fognak. Szerintem lesz még gól.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #108315 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, és a biztos továbbjutások után már én is erre számítottam. De attól még azért lehetne egy kicsit futballozni. A rotálás, pihentetés meg sokszor vissza is szokott ütni. Én nem cseréltem volna ki majdnem az egész csapatot, mindkét oldalon.
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #108316 üzenetére
hülye T9
viszlát van=viszonylatban
-
válasz Soulfly842 #108296 üzenetére
Érdekes, most egy kvázi jelentéktelen csapat továbbjutása miatt NSO-n már további atombombákat kívántak Japánnak, de Neymar meg hasonló pojácák gimnasztikázása után (a hater-eken kívül) nincs ekkora össznépi felháborodás... Nem mondom, hogy ezzel a játékkal Japán megérdemelte a továbbjutást, de Szenegál sem, valakinek meg oda kellett adni a 2. helyet is.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
-
törölt tag
válasz RoyBatty #108297 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de miért nem sorsolnak a továbbjutók között?
Az megmaradna, hogy második kap másik csoport elsőt, de nem tudja kit. Persze így is lehetne taktikázni, viszont nem lenne létszükség, mert meglenne az esélye, hogy nem a “legrosszabb” ellenfelet kapná.
Vagy akkor sorsoljanak a továbbjutók között. Igaz elveszik a csoport helyezés lényege, de ennyi áldozat meghozható, ha azt vesszük, hogy ebben a harmadik fordulóban sok meccsen megölik a focit. -
Rawulf
őstag
Ahogy előttem is említették már: Japán vagy Kolumbia következő körre szinte tök mindegy, viszont a kolumbiai ág könnyebbnek tűnik, ergo csodálkoznék ha a belgák elkezdenének gólt rúgni vagy durván szabálytalankodni. Azért ez így gáz...
Csodálkozom... Ezek szerint az angolok akarnak kevésbé focizni és Kolumbiát kapni.
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Richard!
addikt
Batshuayi hogy pofán rúgta magát
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Vladi
nagyúr
il sole non sorge più ad Est!
-
Ringman
nagyúr
-
MPowerPH
félisten
Belgak bevallaljak a brazilokat? Oltozoben megbeszeltek.
Don't Tread On Me
-
LyonnaisFan1
őstag
Sejthető volt, hogy ennyi, és nincs tovább.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
vond
MODERÁTOR
Majd a döntőben lesz egy normális angol-belga meccs.
-
Richard!
addikt
-
törölt tag
Vége lehetne most. Az elmúlt napokat nézve megérdemelnék végre két pontos tippet.
-
Cartevo
őstag
70. perc: "Megpattan!"
Igen, derékszögben... -
vond
MODERÁTOR
Azért ez még messze nem olyan szar meccs, mint a dán-francia, de tényleg vége lehetne már.
-
TSanya
aktív tag
válasz zsoltzsolt #108333 üzenetére
Itt picit bővebben
Majdnem "letüsszentettem" a monitort a röhögéstől
@Ringman: még jó, hogy nem harapta le a nyelvét
Gondolom, indul a mémgyártás erről[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
válasz DeathAdder #108292 üzenetére
Ágrajz?
-
Rawulf
őstag
Na, holnap az asszonyok fogják a távirányítót kezelni... (az F1 szabadedzés gyenge ellenérv lenne)
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
Cartevo
őstag
/nagyításhoz a fenti ágrajz jobb kontrasztosan/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest