Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monoton
tag
válasz MPowerPH #107172 üzenetére
Hát ezek tényleg csak nézték, ahogy kipasszolják a kapust. Messi gondolom várt a kontrára
https://twitter.com/BVB_Network/status/1009887825678905344 -
Monoton
tag
válasz MPowerPH #107172 üzenetére
Hát ezek tényleg csak nézték, ahogy kipasszolják a kapust. Messi gondolom várt a kontrára, mint valami elveszett kisgyerek, úgy állt ott
https://twitter.com/BVB_Network/status/1009887825678905344szerk: ööö, nem tudom miért duplikálódott a szerkesztés.
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz forceberg #107198 üzenetére
A múltkori 11-es és ez a kapushiba együtt. Ez tipikusan az a meccs volt hogy aki megszerzi az első gólt ott vége. Utána a horvátok beálltak, jól szűkítették a helyet, kontrákból meg megcsinálták a kötelezőt. Argentínának is megvoltak a helyzetei előtte de az üres kaput se sikerült eltalálni
2. gólnál 6 védő 5 támadó, és nem is látszik hogy a többi argentin jönne vissza védekezni
3. gólnál 3 védő 3 támadó, több nem is jött vissza csak nézték hogy mi lesz
Az a röhej hogy még így is továbbjuthatnak6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
paatrick
őstag
válasz Peterhappy #107205 üzenetére
Jól emlékszel
Talán majd a mai Brazília - Costa Ricán ha CR talál egy gólt az elején.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
sh4d0w
félisten
válasz Peterhappy #107205 üzenetére
Argentina legnagyobb baja Messi szerepeltetése. Vele tutira nincs sem csapat, sem taktika.
https://www.coreinfinity.tech
-
Tibiajax
nagyúr
válasz sh4d0w #107207 üzenetére
borzasztó azért ezt olvasni.. még ha így is van, hihetetlen, hogy a világ talán legjobbjára ilyet kell/lehet mondani
nem tudom én sem, hová, hogyan kéne őt rakni, vagy egyáltalán kiket kellene köré tenni, hogy tudjon működni..
egyedül meg képtelen megverni ilyen Lovren-szintű védelmeket -
HdRew
őstag
Valahol érthető, hogy a kapitány noname játékosokat rakott Messi mellé, mert lehet, hogy ők jobban iparkodnának besegíteni a csapatmunkába és jobban dolgoznak Messi alá, mint Higany, Dybala. Csak sajnos ez pont ellentétesen sült el, egyik új srác sem akart hibázni, így inkább azt mondták, hogy csináljon mindent Messi. Na ez így pont nem megy. Madridistaként is szomorú látni, hogy egy ekkora klasszis így szenved.
És a gond az, hogy én is úgy vélem, Messi nélkül lehet jobb lenne ez a válogatott.
Nem tudom miként lehetne megoldani, hogy Leoval sikeres legyen Argentína. Mondjuk nagy részben köszönhető ez szerintem a gyenge középpályának, lehet visszább vonnám, és 4-2-3-1-ben ő lenne nálam az irányító és betennék mellé 2 védekező középpályást, aki robotol.
Agüero - Higuaín - Dybala hármas lenne nálam a csatár, csak akkor kérdés, hogy ki fog tőlük védekezni.
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #107209 üzenetére
nem tudom én sem, hová, hogyan kéne őt rakni, vagy egyáltalán kiket kellene köré tenni, hogy tudjon működni..
ez az edző dolga lenne, dehát bohócok vannak helyette. meg nemzeti büszkeség, hogy csak argentin lehet az edző. sokra mennek vele.
egy nem top serie A edzővel is sokkal többre mennének, pl ballardini, mazzari, gasperini, pioli - etc lenne egy masszív csapatuk klasszis támadókkal.
vsz meg is tudnák fizetni
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Peterhappy
őstag
válasz HdRew #107211 üzenetére
Nem vagyok oda az nso-ért, de a címválasztással most nagyon beletrafált: "Argentína megszabadult a Messi-függőségtől: magát Messit is eltüntette"
-
szami777
addikt
Nainggolan -> Inter
WTF....30 évesen még pedig lehetett volna pár jó szezonja a Rómában. Nem is értem.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Ringman
nagyúr
válasz szami777 #107214 üzenetére
4 éves szerződés, évi 5M fizetés. rómában ilyet vsz nem kapott volna.nem felhőtlen az örömöm, az interben 1 max 2 évet fog jól teljesíteni.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Datsyuk
aktív tag
válasz sh4d0w #107207 üzenetére
Nem igazán értem, hogy Messinek ehhez mi köze?
Azért van az edző, hogy a rendelkezésre álló játékosokból csináljon egy csapatot és alakítsa ki azt a taktikát ami a legsikeresebb. Az hogy van egy Messid vagy Ronaldod a hab a tortán, de a csapatnak működnie kell!Portugálok egy jó működő csapat a világ legjobb góllövőjével ezért jöttek a sikerek. Még Izlandnál is látod, hogy tökéletesen a csapatra van beállítva a taktika. Mindenki tudja mi a dolga.
Argentínoknál se csapatot se taktikát nem láttam. Van 4-5 világklasszis támadó játékos, majd valahogy megoldják.....hát nem.Ha nincs egy rendszer akkor egy idő után elbizonytalanodnak még az ilyen szintű játékosok is. Nincsenek meg az automatizmusok. Tök mindegy, hogy Dybala, Higuan, Agüero vagy Messi van a csapatban.
Ezt nagyon benézte az Argentín szövetség, még a vb előtt lépni kellett volna valamit. -
Ringman
nagyúr
válasz Datsyuk #107217 üzenetére
Még Izlandnál is látod, hogy tökéletesen a csapatra van beállítva a taktika. Mindenki tudja mi a dolga.
így van!
ezért nem is értem hogy jaj rosszak a meccsek, mert a kiscsapatok védekeznek. ez a dolguk, nem gálameccset játszani jöttek, hanem a lehető legtovább eljutni.
az argentinok meg úgy gondolták hogy kiküldik a mezeket a pályára, aztán lesz valami
-
venember83
nagyúr
A 30 esztendős Nainggolan most elárulta, egyáltalán nem az ő döntése volt a klubváltás.
„Mindig a szívem csücske lesz a Roma, mint ahogy az együttes szurkolói is, de a csapat döntése volt ez, el akartak engem adni – idézi a játékost a Gazzetta dello Sport. – Elhagyom a Romát, miután csodálatos éveket töltöttem itt. Az Inter igazán akart engem, sokkal jobban, mint más alakulatok, amiért hálás vagyok. Luciano Spalletti személyében nagyszerű edzőm lesz, boldog vagyok, hogy ismét együtt dolgozhatok vele. A távozás nem az én ötletem volt, ezt a döntést a klub hozta meg, én pedig tiszteletben tartom.”
Kész, megszakadt a szívem.
-
törölt tag
válasz Datsyuk #107217 üzenetére
Igy van! Azert sajnalni se sajnaljuk az argentin valogatottat mindenki a csapatbol top bajnoksagokban, ott is a top csapatokban jatszanak... plusz naluk van a vilag egyik ha nem a legjobb tamadoja. Ez skillekben egy vb cimhez is eleg.
Ennek a csapatnak kizarolag egy manager hianyzik aki iranyba allitja oket... Tobbek kozott ezert szep a vb mert azok az orszagok tudnak kitunni akiknek csapatuk van... Sztarok egymas mellett nem mukodnek.
Ezert is tudtunk tavalyelott igy kitunni az EBn, a magyar valogatott keszult a legtobbet, felepult egy csapat mindenki tudta mi a dolga... Ennyire sokat jelent.
A felprofi Izland is ezert jo... a kapitany dolga hogy beepitse a vilag legjobb tamadojat es a rendszer reszeve tegye...
-
Tibiajax
nagyúr
-
bagyulajuve
addikt
Én nem értem, hogy Messi, hogy tud ilyen demotivált lenni. Amúgy az egész argentin csapat csődöt mondott, erősen közepes védelem és gyenge középpályával nem lehet kiszolgálni az amúgy remek támadókat, alig jutott el hozzájuk a labda.
Resistencia eterna
-
Peterhappy
őstag
válasz #16741888 #107221 üzenetére
Lehet, hogy Sampaoli nem rossz edző, de hogy az argentin válogatottal nagyon nem találja meg az összhangot, az számomra eléggé egyértelmű. Kisebb csoda, hogy a selejtezőkről egyenes ágon kijutottak.
Kicsit olyan érzésem van, mintha az egész felkészülést annak rendelték volna alá, hogy az új játékszisztémát elsajátítsa a válogatott és arra nem maradt volna idő, hogy az ellenfelekből is felkészüljenek. Mintha egyetlen dolgot tudnának játszani (igen, Messi vezetésével), de nem volna forgatókönyvük arra, ha nem tudják a saját játékukat játszani. Márpedig nem tudják. Egyébként is lerí a kreativitás hiánya, az ötlettelenség a játékukról, látszik - cseppet sem meglepő módon - hogy az ellenfelek Messit ismerik és jól felkészültek belőle, de azzal, hogy Leo láthatóan nincs formában, végképp kuka a megálmodott taktika.
Nem hiszem, nem hinném hogy Messi demotivált. A kihagyott tizi visszavetette/visszavethette és én sokkal inkább hiszem, hogy tisztában van (talán már az Izland meccs után is) azzal, hogy már a csoportból továbbjutás is csoda lenne a válogatott számára. Ő látja nap mint nap maga körül az edzésen a játékosokat, lehet, hogy már az első meccs előtt sejthette, hogy esélytelenként érkeztek.
CR ha formán kívül van, akkor is jók az esélyei egy szöglet után és még 33 évesen is lefutja a mai játékosok 99,5 százalékát. Ez Messire (ma már) nem igaz.Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Érdemes megnézni Ronaldo-t meg Messi-t a nemzeti himnusz közben, micsoda különbség.
-
Motion_Blur
félisten
válasz 7600 GS #107225 üzenetére
Messinek már vissza kellett volna mondani a válogatottságot, ezzel magát rombolja.
+ persze a csapatot is! nem vagyok benne biztos hogy egy Messi nélküli csapat gyengébb lenne ennél..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #107227 üzenetére
ez így ok, de mit csinálunk a ballaszttal? + candreva nem kezdő szint.
kezdő kb ez lesz akkor?
handa;
asamoah-skriniar-devrij-dambrosio;
brozovic-???;
perisic-nainggolan-???;
icardidembele még egyáltalán nem fix, nem?
candreva és gag pad vagy a kérdőjelek helyére?
---
lisandrotól vsz megválunk, ő vésztartaléknak volt itt
santon elvileg róma
rano padon elfér végülis, meg talán saját nevelés szerintem maradni fog
dalbert - szerintem kölcsön kellene adni
valero - menjenbalettbe ugrálnikínába/usába/közelkeletre levezetni
karamoh - meg kell tartani és be kell építeni!
éder mester - nem kellene itt tartani
pinamonti - kölcsön vagy be kell építeni[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz Motion_Blur #107226 üzenetére
Pedig gyengébb lenne. Messinek semmi köze nem volt ehhez a vereséghez. Az argentin válogatott mint csapat szar, de erős egyéniségekből áll. Az edző dolga lett volna hogy összerakja a csapatot nem Messié. De az edző csak fel alá mászkált mint valami idióta idegbeteg, ahelyett hogy normálisan összerakta volna a csapatot. Gondolom nem véletlenül volt ideges. Tudta ő is hogy erre a vb-re nem készítette el rendesen a dolgát.
Modric is elmondta tegnap hogy Messi kivételes játékos, de nem tud mindent egyedül csinálni, segítségre van szüksége.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Motion_Blur
félisten
válasz maximilian4 #107229 üzenetére
Amikor ennyire nagy a baj, akkor egy ilyen játékosnak is vissza kéne menni védekezni, mint ahogyan CR is megteszi.. ilyen nincs hogy ha nem jön ki rám a labda akkor nem csinálok semmit csak lötyögök.
Semmi tűz nem látszott rajta a tegnapi meccsen, feladta.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
DeathAdder
veterán
válasz maximilian4 #107229 üzenetére
Maradona azért képes volt a hátán vinni agrentinát, és a Napolit is pedig erősen középszerek voltak.
Oké egy tohonya fasz az edző, de ez nem menti fel akkor sem.
Hány klasszist láttunk már h visz a hátán egy fogalmatlan gyengébb csapatot. Messi erre nem képes, esetleg ilyen Antigua és Barbuda ellen.
-
KubanitoS
veterán
Ez a Costa Rica igencsak masszív, jól összeszokott csapat benyomását kelti. A brazilok ilyen játékkal nem lesznek világbajnokok szerintem.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
DeathAdder
veterán
Henrik és Kopppányi egészen magasan kiemelkedik a szakértőségből, sőt bőven jobb is mint egy átlag angol pundit.
-
maximilian4
addikt
válasz Motion_Blur #107230 üzenetére
Én csak áldozatkeresést látok. Szerintem helyén kéne kezelni a dolgokat. Itt nem egyetlen játékos a hibás, sőt egyik játékos sem hibás. Az a hibás aki felkészítette a csapatot a világbajnokságra, és szerintem az sem normális ha elvárják valakitől hogy a hátán vigye a csapatot.
Maxi
-
7600 GS
addikt
válasz maximilian4 #107235 üzenetére
A "beleszarok az egészbe" mentalitásra nincsen mentség.
-
hobizoli
nagyúr
mondjuk ezt visszanezhetnek, hogy Neymar ugy eldolt, mint egy zsak sz.r
edit: vissza is neztek, Neymar-nak meg mehetne egy lapinger
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
addikt
HÁHÁ
Kis köcs*g.
Ennél már csak az lett volna jobb ha kihagyta volna a tizit.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Soulfly842
addikt
Ez a Neymariska is csak egy hisztis kis balerína. CR már 2-3 akciógólt szerzett volna ennyi helyzetből.
Jobban örül a színjátéknak és hogy őt mutatja a kamera, mint a szép akciógólnak, amit küzdelem árán szerezne meg...
Sacc/kb az első félidő után levittem volna amennyi labdát elszórt... Hátha a 3. Körre észbekap.
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
A brazilok sajat erobol nem tudnak eddig golt szerezni, de buntetobol sem
Csicskanejmar meg csak be sem sargult, meguszta a mocskosa.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Datsyuk
aktív tag
válasz DeathAdder #107232 üzenetére
Hát az a régi Argentín válogatott azért nem volt olyan gyenge, hogy középszernek nevezzük (Ha valakinek még mond valamit a Daniel Passarella név).
Ez mellett, már mindenki tud védekezni. Egy fegyelmezetlen csapatot a mai pressing futógépek szétkapnak, lefutnak, befutnak ha kell. Nem véletlenül szenvednek itt a nagyok. A horvátok olyan preszinget alkalmaztak az argentín hátsó sorra, hogy nem bírtak támadást építeni. Vagy ment a magas labda előre (Messi, Dybala, Agüero üdvözletét küldi) vagy iszonyatos rizikópasszok amiből labdavesztés lett.
Szervezettség szempontjából ez a Horvát csapat nagyon össze van rakva ( +kőkemények) az Argentín meg sehogy.
-
addikt
Neymar nem kéne ,hogy a pályán legyen már...
-
J.Hetfield
aktív tag
Neymar jelenleg a legunszimpatikusabb játékos? Remélem nem jön a realba ez a maki.
-
hemaka
nagyúr
Kb. 5 perce nezem, de neymar mar most annyit kinlodott, mint 6 masik focista 3 meccs alatt.
A legjobbkor kapcsolodtam be, eddig ahogy latom az eredmenyt sok midnen nem tortent.
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
baze... a 91.percben
több drón kell ;P
-
Viszlát
addikt
Fociban sincs igazság...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
KubanitoS
veterán
válasz Soulfly842 #107239 üzenetére
Nagyképű majom. Semmi alázat nincs a játékában. Fontosabb neki egy esernyőcsel, mint egy pontos passz a csapattársának. Egy Firminot ezerszer különb játékosnak tartok..
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
addikt
Neymar... szánalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest