Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz ZavaBalazs #106900 üzenetére
Kösz, most láttam én is az összefoglalóban. Ezt legalább nem nagyon lehet vitatni. Kemény lesz azért így 10 emberrel az egész meccsen.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Szilofon #106874 üzenetére
bármi mást
Volt pár meccs már. igen.....észrevettük
De nekem csak a Spanyol-Portugál tetszett. igen, jajj mint mindenkinek... azon volt a legtöbb gól!
A többi sótlan volt. igen, minden vb-kezdés ilyen.. egy jó meccs, többi puhatolózás, meg bemelegítőmeccs. mit vársz, bl-döntőket? ki akar lesérülni már az első meccsen, kibszott erőfoci a mai, sós meccseket akarsz? nézzél béel-elődöntőket -
MdewC
nagyúr
válasz venember83 #106905 üzenetére
Tibi úgy értette, hogy nem lehet minden meccs Juve bajnoki szintű.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Tibiajax
nagyúr
válasz MdewC #106906 üzenetére
jajj anyám...
de ezt szeretem bennetek, ti legalább értitek a gondolataimatszóval info! +info, plz... ha, már felnéz az ember ebbe az elátkozott topikba
a léggömbös gif, nna az kurva jó volt. olyan jöhet bármkor. az egy annyira őszinte és vicces volt, tele egyszerre humorral és igazsággal, isten tartsa meg az alkotóját
[ Szerkesztve ]
-
Z'Z"
őstag
BAJNOKOK LIGÁJA
A SELEJTEZŐ 1. FORDULÓJÁNAK PÁROSÍTÁSA
F91 DUDELANGE (luxemburgi)–VIDEOTON (magyar)SELEJTEZŐ 2. FORDULÓJÁNAK PÁROSÍTÁSA
• BAJNOKI ÁG (értelemszerűen az első selejtezőkör győztesei lesznek érdekeltek az új bekapcsolódók mellett)
Ludogorec/Crusaders–F91 DUDELANGE/VIDEOTONA SORSOLÁS ELŐTTI CSOPORTOK
1. CSOPORT
Kiemeltek: APOEL (ciprusi), Qarabag (azeri), Sheriff (moldovai), The New Saints (walesi), Videoton (magyar)
Nem kiemeltek: Shkëndija (macedón), F91 Dudelange (luxemburgi), Olimpija Ljubljana (szlovén), Suduva (litván), Torpedo Kutaiszi (grúz).2. CSOPORT
Kiemeltek: Ludogorec (bolgár), Legia (lengyel), Malmö (svéd), Rosenborg (norvég), HJK Helsinki (finn)
Nem kiemeltek: Víkingur (feröeri), Crusaders (északír), Cork City (ír), Valur Reykjavík (izlandi) és az előselejtező győztese3. CSOPORT
Kiemeltek: Celtic (skót), Asztana (kazah), Crvena zvezda (szerb), Hapoel Beer-Seva (izraeli), Kukësi (albán), Zrinjski (bosnyák)
Nem kiemeltek: Spartak Trnava (szlovák), Valletta (máltai), Alaskert (örmény), Szutjeszka (montenegrói), Spartaks Jurmala (lett), Flora Tallinn (észt) -
DeathAdder
veterán
Szegény retardált kommentátornak fogalma nincs hogy sané meg mané két különböző játékos a szenegáli csapatban, kíváncsi vagyok a félidőben rászólnak-e a fülére...
-
villamos
őstag
Ehh... ilyen gólt...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #106912 üzenetére
a fekete fiú vezeti a labdát? (copyright vitár)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
paatrick
őstag
Szczesny az Arsenalos fénykorát idézi
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
MdewC
nagyúr
válasz L_YKing #106911 üzenetére
Egyelőre örülök, hogy minden este van meccs és asszonynak be tudom adni, hogy ez vb, ilyen ritkán van, nem kell a barit lesni.
Mondjuk tegnap az angol meccsnél kiszúrta, hogy nagyon gyenge és meg is jegyezte, hogy ennyi erővel mehetett volna a Bari is.
-
nagyúr
-
Z'Z"
őstag
válasz Napfénysüti #106917 üzenetére
Zsuzsival azt is behúzzák.
-
paatrick
őstag
Na ezzel vége az első körnek. Eddig a spanyolok nyerik a VB-t.
ezt itt hagyom
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
DeathAdder
veterán
Hát ezen a meccsen mindkét oldalon a két ász volt a legszürkébb a komplett mezőnyben
Afrikai csapat 11 meccs után először tudott nyerni a vb-n
-
LyonnaisFan1
őstag
Leekens vette a kalapjat, koveti Marco Rossi
A nap legjobb hire.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
hobizoli
nagyúr
Marco Rossi az új szövikapi
több drón kell ;P
-
MdewC
nagyúr
Hehehe.
-
törölt tag
válasz LyonnaisFan1 #106921 üzenetére
Végre info.
-
cyberkind
félisten
válasz LyonnaisFan1 #106921 üzenetére
Remélem jó sokba volt nekünk!
-
NyxNyxNyx
addikt
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
villamos
őstag
válasz cyberkind #106929 üzenetére
A belga szakember nem tart igényt végkielégítésre.
MLSZ hivatalos közlemény[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Z'Z"
őstag
válasz venember83 #106928 üzenetére
Azt hittem, már végleg visszavonult.
-
Z'Z"
őstag
Nem csak a magyaroknak kritikus az első negyed óra.
-
Szilofon
aktív tag
Ha a kommentátor nem mondja,észre sem veszem hogy benne van a csapatban Salah
[ Szerkesztve ]
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
BenHans
addikt
válasz hobizoli #106923 üzenetére
Iggeeeennn. Végre.
Mi történt ezekkel a szövetségnél? Mert nem hinném, hogy hirtelen megtáltosodtak.
Honnan jött az ötlet? Ki vette észre, hogy kiakad a bullshitométer és ezzel a palival barátságos meccsre sem jutunk ki?Dárdai után az első olyan ember akinek örülök.
Kíváncsi leszek a keretére.
Kezdje a védekezésnél olasz módra, utána jöhet a támadásvezetés kontrából, és a csapat feltüzelése.
A jelenlegi képességekkel ennyi lehet a repertoár, de mint láthattuk Dárdainál működött.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
szami777
addikt
válasz villamos #106931 üzenetére
Na ácsi.
Cikk első sora:
"Továbbra is a 2020-as Eb-döntőbe jutás a magyar férfi válogatott legfontosabb célkitűzése"Itt kikoptem a söröm, miközben olvastam. Meg gyorsan megnéztem, hogy ez most foci, vagy vízilabda topik.
Ez most komoly, vagy lemaradtam valamiről?
Valaki legyen olyan kedves, vilagosítson fel.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
villamos
őstag
2-0
De ott a harmadik is...
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #106945 üzenetére
Legalább Salah lőhet egy tizit.
Szép volt.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
szami777
addikt
Köszi srácok, minden világos.
Nekem a kijutás már elég.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Z'Z"
őstag
válasz BenHans #106938 üzenetére
Évente lehetne cserélni a szövetségi kapitányokat, sajnos egyik se tudna nagyobb eredményt felmutatni.
Mindenesetre bízom Rossiban.
Egyébként a legnagyobb probléma szerintem, hogy nincsenek nemzetközi szinten elismert edzőink, akik nagyobb csapatokat irányítanának, kivéve Dárdai.
A klubokhoz is behozzuk a külföldi edzőket, gondolom nem kis fizetésért, de semmi látszatja, már évek óta.
Pedig vannak tehetséges magyar játékosok, akikre lehetne építeni, csak eltűnnek a süllyesztőben, vagy rossz csapathoz igazoltatják őket. stb.@ sh4d0w :
YT-n teljesen más, mint élőben.Más:
Ezek az oroszok milyen vodkával tuningolják magukat, vagy VVP papa beígért mindenkinek egy kis szibériai lágert?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dolce Gusto
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest