Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
ezzel az iráni mesterhármassal lesznek még gondok
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
-
Vladi
nagyúr
Jújdebrazil, na ez brazil.
il sole non sorge più ad Est!
-
villamos
őstag
Ezek a b.zi brazilok bezzeg nem akarnak kiesni...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
BenHans
addikt
Hát megtörtént... ...pedig azt hittem holnapig húzzák hátha...
Mexikó játékkal és szervezett alázatos küzdéssel verte őket, a svédek ellen a javukra tévedett a játékvezetés és mákkal mentek tovább, aztán most Dél-Korea alázattal, vért izzadva,
csukott szemmeltalálta meg az ellenszert.
Végre van ellenszere ennek a sematikus centire kimért gépies célfutballnak.
Ezt a világ legjobb kapusa dolgot is érdemes volna átgondolni egy ideje..."Ha nem Németország emeli magasba a trófeát, akkor kik lehetnek még befutók?
Nehéz megmondani. Szerintem Olaszországnak és Hollandiának is lehet esélye." (Bastian Schweinsteiger a meccs előtt)
Tudok jobb viccet: "Schweinsteiger és Nationalelf".A német gőg mindenesetre megmarad míg világ a világ.
Über alles etc. etc.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
emre
veterán
A szerbeknek megmondták, hogy ez nem barátságos felkészülési meccs?
Úgy játszanak mint svájc ellen, mintha mindegy lenne, pedig szerintem azokat is verhették volna.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Ringman
nagyúr
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #108212 üzenetére
Közben írtam az előzőhöz egy viccet kiegészítésül...
Én legjobbat nem tudnék választani, vagyis szerintem nem lehet, de TOP3 legjobbat igen.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
forceberg
veterán
válasz BenHans #108210 üzenetére
Nem volt 1v1-re képes ember a csapatban, ez így kevés volt.
Ahogy írtam, lefőtt a Leroy (Sané) Café!Ha jól emlékszem, 3 ziccerük volt fejjel: Goretzka, Gómez és Hummels.
Ez nem fér bele, mert a beálló kis csapatok ellen ennyi van max. 0-0-nál.
Nem láttam az esetet, a meccs legvégét, de az, hogy Neuer elbalfaxkodott valamit, attól még ő marad a top-3-ban.
Az a Kroos féle csőrrel belepöckölés volt nagyon amatőr, de anélkül is még 0-0, gólt kellett volna lőniük.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
BenHans
addikt
válasz forceberg #108215 üzenetére
"(#106697) BenHans: Lám lám, pont ilyenkor kellene nekik egy Sané aki a vonal mellett meg tudná bontani az ellenfél védelmét."
"Neuer elbalfaxkodott valamit, attól még ő marad a top-3-ban"
A neve miatt biztosan, amúgy kevésbé biztos, már amennyiben a jelenről beszélünk...️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DeathAdder
veterán
Nemrossz ez a brazil csapat, viszont Jesus és Willian nagyon gyengék ma is, és Paulinho posztját is lehetne upgradelni.
-
BenHans
addikt
válasz forceberg #108217 üzenetére
Aha, ha meg elengedi az a gond...
Ennyi erővel vegyük elő Neuert aki pedig a bundesligában a Hoffenheim ellen kettőt kapott a rövidbe.
Össze lehet hasonlítani a mutatóikat is, save %, xG, pass success %.
A bravúrjai nélkül kiesünk a Sahtar ellen és a bajnokságban is legfeljebb EL helyen bohóckodnánk.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz maximilian4 #108161 üzenetére
Szolnokrol tenyleg nem nagy deal..
-
Ringman
nagyúr
egyébként uruguay/brazília/horvátország közül egynek ott kell lennie a döntőben, hogy az inter sorozata folytatódjon - 1982 óta mindig volt inter-játékos a meccsen: [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
bagyulajuve
addikt
na, Cancelo Juve játékos lett, tetszett az Interben a mozgása, remélem jó vétel és jól keni majd
Resistencia eterna
-
IntelKiller7
veterán
Nem hiszem el ezt a Svájcot.. 5 perc alatt 2 tizi eset... RIP 2-1-es tipp.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Peterhappy
őstag
Na kidrukkoltam a 2-2-t erre most nézem, hogy 1-0-t tippeltem édes istenem...
Hihetetlen ez a rengeteg büntető.
-
MdewC
nagyúr
Sztem jó volt ez a brazil meccs.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #108225 üzenetére
ez szerintem el lett balfaszkodva az inter részéről, sőt valahol olvastam hogy rafinha sem fog jönni, így hogy a belga piást leigazoltuk
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Cartevo
őstag
Mexico hivatalosan is köszönetet mondott Dél-Koreának.
-
törölt tag
válasz bandras0226 #108201 üzenetére
-
szami777
addikt
válasz CptAdamica #108232 üzenetére
Az eddigi meccsek alapján a horvátokat simán top4be tippelem.
Ugyanilyen játékkal az ilyen lelketlen, tutyimutyi focit játszó francia-spanyol-portugal brigadokat siman kiejtenek szerintem.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Ringman
nagyúr
neymar egyszer bele fog sérülni a fetrengésbe: [link]
-
Soulfly842
addikt
Szerintem azért Neymar kapott rendesen a pofájára Brazíliában is... Most akart és tudott is focizni... nem akart (csak) bájologni, szimulálni, bazári majmoskodni...
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Ringman #108229 üzenetére
FFP. Cancelót talán június végéig kellett volna kivásárolnia adott összegért az Internek, de az FFP miatt nem tehette meg, a Valenciának viszont szüksége volt a pénzre még adott határidő előtt, ezért a spanyolok nem hosszabbították meg a határidőt az Inter számára. A Juve ezért is tudott közbeavatkozni, és állítólag az első 10-12 millió eurós részletet kb. azonnal utalja a Valenciának. De persze erről csak pletykák terjengenek.
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #108242 üzenetére
a másik lehetőség az, hogy igazából nem is akartuk megvenni.
ami az ffp-vel kapcsolatban dühítő, hogy a pénz joao mariora, barbosára, kondogbiára ment el többek között.
-
paatrick
őstag
mai meccsekhez kapcsolódva:
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
dudu5130
őstag
-
-
vond
MODERÁTOR
Kiss Tamás » Felcsút. Gyönyörű.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest