Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fasirTTT
őstag
-
d1abLo
senior tag
válasz fasirTTT #12856 üzenetére
g430 egyértelmű. A kraken széria az nagyon rossz, illetve a tiamat széria se a legjobb. Nemtudom, én úgy vagyok vele hogy ezek az "új" razer szériás fülesek elég gyengék. Nem is feltétlen hangzásilag (mondjuk a kraken az tényleg nem a legszebb, de a tiamat még egész jó) hanem inkább minőségileg vannak problémák, és ezért nem éri megvenni.
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Asszonynak szeretnék egy fejhallgatót venni mert a régi elhasználódott.
1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
- Filmezés,zenehallgatás,chatelés.2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
- Na itt teljesen homályban vagyok,de legyen mondjuk 6000Ft.(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
- Vezetékes.(4) Circumaural vagy supraaural?
- Ezt a kifejezést nem ismertem,ha lehet akkor circumaural.(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
- Mikrofonos.(6) Milyen hangzást vársz?
- Stereo(7) Milyen csatlakozású legyen?
- Jack csatlakozós.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
- Asztali pc integrált hangkártya illetve táblagép.(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
- Nem kell semmi extra.Üdv:Viktor
-
kalozhun100
őstag
Az miért van, hogy a Sound Blaster Tactic3d Alpha fülesem, ha ráadom a jelet akkor ilyen nagyon furán szól az elején 2-3 másodpercig.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
törölt tag
Sziasztok !
Segítsetek ! Gamer fülest szeretnék de nem tudok dönteni ! Játékra lenne használva kb: 70 % -ba ! 30%-ba meg zenére ! A mély hangzás miatt siberia mellett maradnék ( a zene miatt ) ,de viszont a tér hangzás miatt pedig a sirius mellett vagyok ! Nem tudom :-(
A kiszemeltjeim : CM Sirius 5.1
Steelseries 7H USB
Steelseries siberia v2 usbJo lenne Usb-s mert csak alaplapi hangkártya van ! A keret 30.000 +5 Ft
Előre is köszönöm !
-
zenwalk
senior tag
Egyébként az asus xonar DGX-ről csak annyit találtam, hogy PCI Express. Az nem számít, hogy PCIe 3.0, PCIe 2.0 x16 vagy PCIe 2.0 x1?
-
sting2
addikt
Mi újság a DTS dekóderekkel, füles fronton?
TB Elite 800, Steel S. 7H már belépett a sorba.Most, hogy már alap az új konzoloknál is a DTS hangsávval készült játékok garmadája - konkrétan 10-ből 8 már így " hangoskodik ".
Mert ha elkezdenek jönni az erre a hangformátumra is kihegyezett fülesek, akkor van egy újabb motiváció a cserére...Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Viktoár
addikt
Elég halott topik,vagy csak a 30k-s feletti kérdésekkel foglalkoztok?
Üdv:Viktor
-
CsonkaImo
addikt
válasz Viktoár #12866 üzenetére
6000Ft értékben itt nem nagyon vesznek fejest az emberek. Nálunk itthon egy Creative HS-450 headset van használatban, jó a mikrofonja és a hangzása is elmegy, van egy kis basszus is. Skype-ra illetve Youtube-on zenehallgatásra tökéletes. (A Gamer jelzőtől pedig nem kell megijedni, nincs rajta led, skorpió vagy sárkány)
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz Viktoár #12871 üzenetére
PC-hez az 1,2m vezeték kevés lehet, de táblagéphez meg pont jó. Ezt a fejest főleg telefonokhoz készítik ezért a vezetéken a mikrofon. Ha a csomag nem tartalmaz egy Y elosztott azt is be kell szerezned, hogy tud a PC-vel használni. Ha 1 csatlakozós notebook-ról van szó akkor nincs ilyen gond, illetve a táblagépnél sem lesz. Asztali gép esetén viszont külön van a mikrofon és a sztereó csatlakozó.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
-
Bulitt
addikt
-
killer095
őstag
Sziasztok most vettem egy Razer Kraken prot és azt szeretném kérdezni hogy a synapse 2.0 hogy lehet életre kelteni alatta?
Mert csak ennyit ir please connect a razer synapse 2.0 device
Vagy ez a füles nem támogatja?[ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
fffffffftKb.
csendes tag
Sziasztok
Játékra(COD4) szeretnék fejhallgatót venni.
15-20 ezer forint.
Vezetékes.
Circumaural.
Mind1 a mikrofon.
A többihez nem értek . Hangkártyát is szeretnék hozzá, bár nem tudom mennyit számít egyáltalán, erről is szeretnék információt kapni.Azt hallottam hogy a gamer fejhallgatók túl vannak árazva, ez igaz? Mert ha nem kimondottan gamer fejhallgató viszont átadja ugyanazt, nekem az sem baj .Ha viszont nem olyan minőségű akkor marad a gamer. Előre is köszönöm a válaszokat! -
fffffffftKb.
csendes tag
logitech g430
steelseries siberia v2
steelseries 7h
melyik a legjobb játékra? Vagy hasonló árban más?(fontos a térhangzás) -
d1abLo
senior tag
válasz fffffffftKb. #12879 üzenetére
Mindegyik jó. Talán a 7h a legkényelmesebb mind közül, de amúgy mindegyik ajánlott.
-
Bulitt
addikt
válasz fffffffftKb. #12879 üzenetére
Maga a fejhallgató nem fog neked térhangzást biztosítani. Ahhoz vagy az USB-s verziót kell megvenned (esetenként erősen felárért), vagy egy hangkártya kell. Az alaplapi integrált hangkártyák nem alkalmasak erre.
Első hsz.-ben az ajánlott fejhallgatók (plusz a hangkártya, és egyben a kérdéseidre is ott a válasz).
A kereső pedig mind a három fejhallgatóra gazdag találatot ad.
A kérdés csupán annyi, hogy zárt vagy nyitott fejhallgatót szeretnél. Mind a két SS fejhallgató ajánlott, a G430-ról pedig pár hozzászólással feljebb is értekeztek.
-
d1abLo
senior tag
válasz fffffffftKb. #12878 üzenetére
Creative alpha
cm sonuz + asus xonar dg vagy dgx
creative aurvana live + asus xonar dg vagy dgx (mikrofon nélküli)Valamivel több mint 20e fölött
Logitech g430
Steelseries siberia v2 (később mindenképp + asus xonar dg vagy dgx)Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
fffffffftKb.
csendes tag
Ha választhatnátok 3 füles közül amit előbb írtam melyik lenne az és miért?(siberia,7h,g430)
[ Szerkesztve ]
-
fffffffftKb.
csendes tag
Ha usbs a fejhallgató akkor nem kell hozzá hangkártya?
-
fffffffftKb.
csendes tag
de ugyanúgy szólaltatja meg a sima usb mint a jack+hangkártya?
-
Rica
senior tag
válasz CsikiRoli #12799 üzenetére
Szia! Megjott A JVC HA-RX300, abbol is az eros basszus valtozat. Atszamitva, hazhoz szallitva 4.200 Ft volt. (volt 3.500-ert is, de en biztosra akartam menni a szallitoval kapcsolatban)
A gepem csak novemberben fog osszeallni, de kiprobaltam egy fostalicska Nokia telefonon (X7). Baromi jo hangja van! Nem hangosabb mint egy sima fules, de nekem nem is kell. Kenyelmes is. Remelem az alaplapon is szol majd legalabb igy, es akkor tok happy leszek. Koszi szepen meg egyszer!https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
Bulitt
addikt
válasz fffffffftKb. #12888 üzenetére
Általában a hangkártyából nagyobb hangerőt ki lehet csikarni mint az usb-s változatból. De a térhangzás és ilyenek szempontjából "ugyan az". plusz mínusz egy két beállítási lehetőség, nagyobb mikrofon erősítés a dedikált hangkártya javára.
[ Szerkesztve ]
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok
Véleményeteket kérem szépen:
20k körüli árban szeretnék egy jó gamer 5.1 vagy 7.1 fejhallgatót venni, legfőképpen CS:GO-ra használnám, és szeretném hogy halljam ki merről jön, ez nagyon fontos. Nem tudom ezeknél lehet állítani, hogy a front és rear milyen erősséggel szóljon...stb..
Hangkarit is akarok mellé, most az Asus Xonar DG-t néztem...nem tudom milyen kombó jó erre..
Kérelek segítsetek, mert elég sűrgős
Köszi>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Petyus87
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Vásároltam egy Genius HS G450 típusú 7.1-es USB-s fejhallgatót. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, viszont van egy problémám. Ahogy belépek bármelyik TS3 szerverre egy halk sistergést hallok folyamatosan. Elég zavaró, mert a játék hangereje is halkra van állítva, hogy halljam a csapattársakat és zenét is szoktam halkan hallgatni közben. Csak és kizárólak TS3 használata során halható a hang. Ahogy kijelentkezek a szerverről, megszűnik, úgyhogy a fülessel biztos nincs probléma. Valakinek van valami ötlete, hogy lehetne eltüntetni ezt a háttérzajt? Valami beállítás probléma lehet?
Köszöntem előre is![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok !
Lehet , hogy buta kérdés de a Steelseries siberia v2 heat orange usb , az tudja a térhangzást Virtual 7.1-et ? Mert ahogy nézegetem nincs hozzá külön hangkártya !
-
d1abLo
senior tag
válasz Sziszifeca #12891 üzenetére
Ha ebben a 20k-ban nincs benne a hangkari akkor Steelseries siberia vagy 7h esetleg még creative aurvana live.
Ha kombóba kell akkor cm-sonuz + xonaresetleges opció: most a füles később a hangkari vagy felárért cserébe az usb-s verziót veszed és akkor nem kell hangkari
-
d1abLo
senior tag
válasz Sziszifeca #12897 üzenetére
kávét ne vegyél szerintem nem olyan jó.
-
fasirTTT
őstag
nemrég kérdeztem hogy mi fülest ajánlanátok, mert nagyon tetszett/tetszik ez a razer kraken 7.1 usb-s, de sokan itt lebeszélik az embert róla
olyan füles kellene ami nagyon f*szán szigetel, kényelmes és a térhangzása a toppon van, illetve a mikrofon is jó legyen.
a felső határ a 30
BF3/4 el játszok amihez inkább kellene meg egy kis cs:s
több ajánlatot is megnézek amit írtok
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest