Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz justo00 #4000 üzenetére
Sajnos hangfal híján, sokszor kvázi hangfalként, max hangerőre tolva használtam, ami egy idő után ( pont a gari lejárta után. azt hiszem 1 év volt rá ) erős recsegést eredményezett az egyik oldalon. Filmre alig használtam, nem tudom melyik a jobb. Játékra jobb valamivel, zártabb élmény, de mint említettem kényelmetlen egy idő után a fejbúbnál. Túl kemény az a 3 3 elem ami arra szolgál, hogy felfeküdjön a fejedre. Vagy legalábbis rosszúl van kialakítva, mert szerintem csak az egyikre nehezedik a súly nagy része. Én alaplapi hangkártyával használtam sajnos, bár álmodtam olyanról mint a tied, de végül nem vettem, pedig azzal biztos még sokkal-sokkal jobb lehet.
Mást ajánlani nem szeretnék, mert nem próbáltam abban a kategóriábanSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
justo00
tag
válasz kimpepevok #4001 üzenetére
Miért adod el?
-
kimpepevok
tag
válasz justo00 #4003 üzenetére
Nekem nem jött be. Ennyi teret a stereo fülesemen is hallok. Mondjuk az egy akg k271.
Az asszony meg esküszik, hogy jobb mint az akg! De nem ő használja.Nem is akarok másikat venni helyette, mivel a Roccat KAVE-t kivéve szinte tök ugyan az a felépítésük.
Olvas föntebb sokmindent írtam a dologgal kapcsolatban!
Igazából egy baromi igényes darab. Megnézed, aztán vagy bejön, vagy nem! Nincs veszíteni valód, de legalább láttad.
És nekem kényelmes is.
Holly
-
zzola
titán
MM-ba talaltam egy Tritton AX720-at, 40k-ert, Sharkoon X-Tatic 5.1 lenne 34k-ert. Parasztvakitas az 5.1, vagy inkabb maradjak a surround 7.1 -nel?
-
ityam
senior tag
Valakinek van A4tech HU-510(5.1 es) es fülese? Megtetszett az ára hogy 10K alatt van de jó lenne egy két olyan véleményt hallani akik már hallották.
Zenére nem hiszem hogy sokat használnám inkább filmezésre meg játékra. Persze ha a zene is jól megy rajta az sem ártana.Illetve mennyire kényelmes? persze ez is szubjektív de kiindulásnak jó lenne valakitől hallani.
[ Szerkesztve ]
-
justo00
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a TURTLE BEACH EAR FORCE Z6A headset-ről?
http://www.turtlebeach.com/products/pc-gaming-headsets/ear-force-z6a.aspx[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz justo00 #4007 üzenetére
Én nem ismerem, de feljebb sokat olvashatsz itt róla. Volt aki nagyon dicsérte, volt akinek elment....
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
Én ránézésre felhívnám a figyelmedet arra a fejpánt kialakításra, ami szerintem mindenképpen kiváló kényelmet irányoz elő, fejbúb tájékon legalábbis mindenképp. Nincs mi nyomja a fejet az ilyen "pántos" megoldásnál szerintem. Bár nekem külsőre nem jön be ez a megoldás, de funkciójában megteszi
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
SpZ, neked amúgy volt olyanod? Van is esetleg? Próbáltad? Én maximálisan elhiszem, hogy jó, nekem is nagyon tetszik, csak nekem drága, meg bonyult lenne beszerezni, szóval csak kíváncsiságból kérdezem
fúú kicsit floodoltam, bocsi :S:S
[ Szerkesztve ]
-
SpZ
senior tag
Jogos, egy jó barátom szerezte be. Szerencsére van összehasonlítási alapunk, nem olyan rég vitte is fel bp-re 1-2 emberke meg is hallgatta és számukra sem volt csalódás. Főleg cod4-ezünk itt elengedhetetlen a pontosság és valóban tökéletes erre a célra a füles.
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Az a baj, hogy mostanság rájöttem, hogy számomra teljesen felesleges az igazán jó minőségű, drága füles. De ez a z6a még utoljára az egyedüli kütyü ami rettenetesen izgatja a kíváncsiságomat. Rettenetesen kipróbálnám....
Lehet ha valaki eladja, még egyszer veszek egyet használta. Vagy ha 20k körülire esik hirtelen az ára ( ami persze elképzelhetetlen belátható időn belül ), akkor talán még veszek is egyetui: Chipnettől ne vegyél. Én legutóbb tőlük vásároltam és siralmasan szánalmasak.
[ Szerkesztve ]
-
justo00
tag
Köszönöm a gyors válaszokat!
Szerintetek jobb mint egy ROCCAT KAVE?
Hát a beszerzése még bizonytalan meg kb. áprilisban lenne szó róla.
Van egy ismerősöm aki külföldre jár megpróbálok vele hozatni vagy esetleg ebay. -
SpZ
senior tag
válasz kimpepevok #4014 üzenetére
Attól hogy a felépítése ugyanaz attól a benne lévő hangszórók eltérnek és az erősítő sem egyezik sem a driver. Szóval ez egy tipikus ... hozzáállás már el is döntötted, hogy ha hasonlít akk szvsz az se tud többet.
-
veterán
Sziasztok
Régóta tervezek venni fülest de mostmár rászántam magam hogy vegyek, mert kell mindenképp, és nemtudok sajnos dönteni. A következőket néztem ki, írjátok már le hogy melyik lenne a legjobb szerintetek.
Lényeg azlenne hogy játékra is meg zenehallgatásra is meg filmnézésre is használnám a fülest.
- COOLERMASTER Sirus Gaming Headset - 34 000
- LOGITECH G35 Surround Sound Headset - 31 000 ( itt a support nagyon jó )
- Razer Chimaera Wireless Gaming Headset - 35 000 ( ez a sima nem a 5.1-es )
- SENNHEISER PC 330 G4ME - 27 000
- SENNHEISER PC 333D G4ME - 39 000Ha esetleg valami még szóbajöhet akkor leírhatjátok. köszönöm
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
SpZ
senior tag
válasz kimpepevok #4020 üzenetére
Ezen elmés közbeszólást megtarthattad volna magadnak, csak tovább erősíted bennem a véleményemet.
-
kimpepevok
tag
válasz jozsi252 #4018 üzenetére
Én is feltettem hasonló kérdést már itt.
De előtte végig olvastam az összes hozzászólást.
Az biztos, hogy ez a három így együtt nem fog menni.
Mármint a játék+mozi+zene egy fülessel. Ez sokak véleménye, és most már az enyém is.Azok véleményét osztom, akik a jó stereo fülesre esküsznek.
Mégha ez egyeseknek nem is tettszik!Holly
-
Beast007
aktív tag
válasz jozsi252 #4018 üzenetére
Nem tudom milyen fül vagy fejhallgatót használtál eddig, de ha kicsit is adsz a hangminőségre
és még pénzed is van rá akkor az első 3-at kihúzhatod a listáról.Persze az lenne a legjobb ha 1 "gamer " és egy stereo fülest ki tudnál próbálni vásárlás előtt. (persze egy árkategóriában)Más , aki eleve több mindenre szeretné használni és el is várja hogy valamilyen szinten megállja a helyét a füles annak eleve kiesnek a gamer csodák. Játékra tényleg egész jók (már térhangzás terén) filmre 1-2 elmegy de zenére... kérem szépen ne vicceljünk már....
[ Szerkesztve ]
-
kimpepevok
tag
-
Beast007
aktív tag
válasz lecsokolbi #4030 üzenetére
Szabad tudni mennyiért jutottál hozzá?
-
justo00
tag
válasz lecsokolbi #4030 üzenetére
Játékhoz tuti jó de zene és film nézéshez milyen?
Mi a véleményed? Ki tudnád fejteni?
Előre is köszi a segítséget!
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz justo00 #4032 üzenetére
Zenéhez is nagyon jóóó, szép tiszták a hangok, szeretem. Filmezésnél azt vettem észre, hogy a center valahogy eltolódik jobbra mikor a film AC3 5.1 es hangsávú. Nem jöttem rá miért van, raverke is meghallgatta neki a Xonaron volt olyan lehetőség hogy húzogatta a centert magam körül virtuálisan és ellenkező irányba húzva nem volt eltolódva.
Én azt mondom aki sokat játszik és sok zenét hallgat az ne habozzon, aki meg filmet akar nézni rajta és azt várja hogy majd egy ilyen visszaadja az álmodozzon tovább Vagy vegyen egy házimozit
[ Szerkesztve ]
- Mindenki hazudik! -
-
Ironing
tag
válasz lecsokolbi #4034 üzenetére
Kicsit megbántam a Superlux-omat ennek függvényében, hogy ilyen jókat írnak a Turtle-ről. Én is nézegettem
-
Beast007
aktív tag
válasz lecsokolbi #4034 üzenetére
30 alatt játékra szerintem teljesen korrekt ha valaki ilyen árkategóriában nézelődik.
[ Szerkesztve ]
-
hann
tag
Az üzletnek nem sikerült a fülesem, több mint 1 hónap alatt a megfelelőre kicserélni, úgyhogy visszakaptam a pénzt.
Most nincs ötletem mi legyen helyette, lehet egy Sennheiser PC-333D G4ME lesz
Olyan 30-40k lenne a keret -
cskamacska
addikt
válasz Ironing #4035 üzenetére
Rotflol, anno a SpeedLink Medusa-t is istenítették(sőt még megboldogult Zalman RS6F-et is), a valóság azonban az volt hogy..
Ha direktben össze tudod őket hasonlítani, akkor még azt mondom, de ne hogy szóbeszédre hagyatkozva temesd a sajátod. Nézegettem én is neten sokpontegyes review-kat(uhh, már 8. éve , és főleg játékos portálokon lehet ilyet találni), és szinte mindegyik a világ legjobb fülesének állítja be az éppen teszteltet. Nna, abból állapítsa meg az ember, hogy a olcsó alig használt Sennheiser HD555 és Superlux alternatívák mellett milyen hangminőségre a nem éppen olcsó G35, vagy a Z6A.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
zzola
titán
Sharkoon X-Tatic SR-t használ valaki?
-
Ironing
tag
válasz WolfheartGR #4038 üzenetére
Superlux HD668B-m van. És inkább ráfizetéssel cserélném ha arról van szó. Tök jó a füles amúgy(amikor rákötöttem Audigyre akkor azért szaggatott a basszus rendesen, de az nem játszik, mert azon van az 5.1-es hangfalrendszer), de nincs hozzá elég forrásom, erősítőt meg nem akarnék venni
-
KaLeun
senior tag
Most olvastam, hogy pár amcsi szerencsés (akinek sikerült abból néhány száz darabból rendelni) épp most kapta meg a razer tiamatját. Az egyik srác szerint hihetetlenül jól szól (előzőleg Logitech G930-at használt).
Cila
-
Ironing
tag
válasz Ironing #4041 üzenetére
Lányos zavaromban elrontottam, 662B-ről van szó Tegnapi hirtelen felindulásból nekiugrottam, és dobtam alá egy rendes forrást (eddig alaplapi hangkártyáról kapta a jelet). Ennek következtében nem adnám el, tök jó lesz. Max ha ténylegesen össze tudom hasonlítani egy 5.1-essel, de így már bőven elégedett vagyok.
-
cskamacska
addikt
Nem mellesleg ott is szokás dolgokat fölértékelni, aztán később sírni hogy nem is olyan jó mint elsőre hitték.
Egyébként ennyi pénzért el is várnám hogy jó legyen.Ironing: Alaplapi hangkártyáról, és azért cserélted volna le? Pfűű
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
frankoo
csendes tag
Hidd el, hogy ez azért az Amcsiknak is sok... Bocsánat a kifejezésért, de elég szarrágó egy népség és ezzel nem akarok senkit sem megbántani. Én is az vagyok!
Ez most teljesen szubjektív és kizárólag a BATTLEFIELD 3-ra igaz: Érdekes, hogy az én Xonar DG-m nem szól jobban mint az alaplapi realtek alc888-am. Mindenki jön, hogy ezek a Xonarok ilyen meg olyan jó, hát nem tudom... Biztos a DX és attól feljebb! Viszont való igaz, hogy van benne fejhallgató erősítő, 7.1 virtualizáció (na én ettől kapok idegbajt, visszhangos, nem tiszta, nem elég precíz és nem tetszik a tér amit képez)
Battlefield 3-ban a legjobb térhatást úgy értem el, hogy alaplapi kártya kimenetén SUPERLUX HMD 660-as fejhallgató, sima Stereo beállítás, semmi virtualizáció! És láss csodát, így tudom, a legjobban beazonosítani a hangokat. A játék beállításaiban be van kacsolva a "enhanced" vagy nem is tudom, hogy mi. -
moonguru
őstag
Én meg ma vettem egy Panasonic fülest a két 5.1-esem mellé és szerintem ő szól legjobban...
Pedig belepőszintű RP-HTF295E-K...
Monitor Guru!
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat