Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
A sima HyperX Cloud-ból ki lehet hozni virtuális 5.1/7.1-et, vagy az a drágábbik féle csak?
-
killer095
őstag
Sziasztok nem rég vettem egy razer kraken prot, viszont nekem olyan mintha videók alatt recsegne néha,fura.
Csak youtubon vettem észre film alatt nem.ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
spanglee001
addikt
-
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
Haverom megkért, hogy nézzek neki egy fejhallgatót és én is tervezek egyet beújítani.Haverom igényei rendesen az enyémek off-ban. Ahol nincs off ott ugyan az. A körül azért van ott, mert ha 7.000-ért nincs csak 5.000-ért, viszont 7.600 vagy 8.100-ért már van értelmes akkor az is szóba jöhet.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Elsősorban játékok, emellett általános felhasználás(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
7.000 Ft körül.
10.000 Ft körül.(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos(6) Milyen hangzást vársz?
Stereo
5.1(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack
USB(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
1. Valami elegáns kinézet, annyi megkötéssel, hogy ne legyen fehér.
2. Lehetőleg párnázott felsőrész ahol a fejre támaszkodik.
3. Szeretjük a hangos játékot, zenét és filmet, az jó ha tud üvölteni.Amit haver nézett ki:
TRACER RaptorAmit magamnak kinéztem ki:
NATEC Genesis HX55 Virtual 5.1Nem vagyunk márkafanatikusak, csak jót szeretnénk venni. Kérnélek még benneteket, hogy ha ajánlotok valamit, hozzá egy boltot is írjatok, légyszíves.
Köszönjük!
[ Szerkesztve ]
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
killer095
őstag
válasz spanglee001 #16006 üzenetére
Win 10 van igen,és néha nagyon zavaró tud lenni
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
oneal1
senior tag
sziasztok
szeretnék:
1,játékra headsetet.
2, kb 22000 ft ból
3, vezetékes
4, supraaural
5, mikrofonos
6, nem volna hátrány egy 5.1, de ha minőségibb stereo az sem rossz!
7, csatlakozás mindegy
8, integrált hangkártyával használnámElőre is köszönöm mindenki válaszát!
-
Ditoo0225
aktív tag
Sziasztok.
Esetleg valakinek Budapesten van Asus Strix DSP fülese ? Sehol nem lehet személyesen kipróbálni vagy megnézni, mindenhol csak rendelésre van de megnézném, hogy stabil e a fejemen illetve a hangzására kíváncsi vagyok. Ha van valakinek elmehetek személyesen kipróbálni esetleg ?
Előre is köszi a választ
-
spanglee001
addikt
válasz Ditoo0225 #16011 üzenetére
Nekem volt de nem vált be nagyon kevés a basszus majdnem nulla, de lehet valakinek ez nem fontos akkor kiváló fejes, pl itt ennyit írnak hogy nem a basszusok túlhúzására koncentráltak, hát az biztos. De ha neten rendeled, 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól aztán kereshetsz mást. pl egy hyperx cloud és egy hangkártya ebből már kijön. Nekem a tiamat 7.1 hangzása volt a nyerő xonar u7 párossal de az sajna a duplája árba, mint a strix dsp
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz spanglee001 #16012 üzenetére
Igen beszéltünk már róla. Nekem nem a basszus a lényeg tehát ez a része nem zavar. A 14 napos az mindenhol van ? Erről még sose hallottam. Csak ha neten rendelem meg akkor van így ? Illetve postáznom kell vagy személyesen viszem be az is jó?
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz spanglee001 #16012 üzenetére
Kicsit utána olvsatam, úgyh már tudom ma választ köszi a segítséget. De még mindig keresek embert , akinek Budapesten lenne ilyen fülese és felpróbálhatnám nem e esik lea fejemről meg a hangzás is érdekel
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
A HyperX Cloud 2 használható sima sztereó módban, továbbá jack dugasz van hozzá? Vagy az csak USB kizárólagosan?
köszi.üdv, adika4444
-
sanyi0627
senior tag
Annyi kérdésem lenne még hogy tudtok olyan fejhallgatót mondani aminek a mikrofonja levehető és rca csatis.lehet olcsó gagyi is csak mikrofon kellene a roccat kavhez.
Köszihttp://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
Dalzarus
tag
Üdv,
A tactic3d sigma és fury között van valami érdemleges különbség? Árban ugyanannyi mindkettő. Melyik ajánlottabb. Használat: mmorpg játékok alatt TS + Zenehallgatás.
-
Belerion
csendes tag
Üdv!
Fülhallgatót szeretnék.
A lényeg az lenne, hogy nagyon jól szigeteljen.
Úgy értem hogy ha valaki mellettem üvölt vagy gránát robban azt se halljam meg. Csak én legyen és a hangok. PC, PS4, MP3, TELÓ-n is működő legyen, zsinór nélkül persze ez eléggé fontos.Gamerkedésre és utcán való zenehallgatásra használnám.
Nem tudom mi a különbség a virtuális 7.1, 5.1, és a valódi között. Persze nem kell milliós. Olyan 100 körülire gondoltam.
Kinézetre valami ilyesmi kellene, ami így teljesen körbeöleli az egész fület:
FÜLHALLGATÓ -
deadwing
addikt
válasz Belerion #16022 üzenetére
G930 vagy az újabb Logitech-ek. Nekem már túl sok is volt az a szigetelés amit nyújtott a G930. Viszont az telón nem megy. Egyébként is érdekesen festenél az utcán egy ilyen vagy hasonló fejessel.
Ha ez mindenképp fontos, akkor bluetooth fülesekre keress.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
pomk
őstag
Az utóbbi napok reviewjai alapján kicsit változtak a szűrők és van is pár konkrét típusom.
Vezeték nélküli megoldásra váltanék, mert így is már annyi kábel van a tv körül, hogy nem szeretnék még többet. Így maradt 2 típus: Sony Gold Wireless , és a Turtle Beach Stealth 400. Mind a kettőről lehet jót is és rosszat is olvasni. Nektek mi a véleményetek róluk?
Ill. ha esetleg tudtok ajánlani olyan fülest, ami vezetéknélküli, hasonló minőségű és árú, levehető a mikrofonja(opcionális) vagy az sem gond ha nincs neki azt is szívesen meghallgatom. -
-
CsonkaImo
addikt
Ebben az árkategóriában egy jó Audio-Technika fejest.
-
CsonkaImo
addikt
-
ThorsHUN
őstag
Sziasztok!
Sharkoon Rush ER1
vagy
Sharkoon Rush CoreTudnatok segiteni?
(2 m magas vagyok ezaltal nagyobb a fejem picit az atlagnal)Thx!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Anubris
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni fejhallgató vásárlásában, mert abszolút nem értek a témához.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játékok, illetve filmnézés.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
30-35.000 Ft.
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes.
(4) Circumaural vagy supraaural?
Inkább Circumaural.
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Jó lenne ha mindkét változatra tudnátok egyet ajánlani.
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Mindegy.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel?
Integrált jelenleg, de a fejhallgatótól függően egy Asus Xonar U5 vagy U7 van tervben.
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Nem annyira fontos, fekete szín preferált.Előre is köszönöm!
-
CsonkaImo
addikt
válasz Anubris #16047 üzenetére
Első kiadású HyperX Cloud (itt megtalálod, hogy miért) és valamelyik általad említett USB hangvezérlő. Lehet ki is jön a keretedből a kettő együtt. Ha mikrofon nélküli is érdekel, akkor Audio-Technika, Shure, Takstar, Sennheiser stb. gyártóknak is vannak jó megoldásai ebben az árkategóriában. Érdeklődj a fejhallgató topicban konkrét típusért. Összefoglalót olvasd el ott is.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
A Logitech G430-ról mi a vélemény?
Ezt is ajánlották egy másik topikban, és ez elvileg real 7.1?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...