Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
Köszönöm a segítséget mindenkinek, akkor ez el is dőlt.
Tényleg nem akarom fosni a szót, de még egy kérdés: Nézegettem a webshopokat, a Cloud és a Cloud2 közt van valami jelentősebb különbség, a magasabb áron kívül?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
válasz d1abLo #16552 üzenetére
Nagyon köszönöm, akkor tényleg az utolsó utáni kérdés:
egy PH tesztben olvastam az imént, hogy a nagy ellenállás miatt külön hangkártyát javasolnak és nem ajánlják az alaplapi használatát...ez kicsit aggaszt, de ezek szerint nem érdemes emiatt görcsölnöm?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
forras2
őstag
Sziasztok!
Logitech G430-at érdemes lecserélni egy G930-ra?
Lenne ténylegesen füllel hallható javulás? -
Anubris
őstag
Sziasztok,
a HyperX Cloud után, melyik a következő ajánlott gamer füles?
Tehát ami minőségben már jobb, de persze drágább is.Razer Tiamat 2.2 például amit az összefoglalóban látok, az ajánlott darab továbbra is?
[ Szerkesztve ]
-
d1abLo
senior tag
válasz Anubris #16556 üzenetére
Az összefoglaló már sajnos régi. Én razert semmiképpen sem vennék. Szerintem ezen a "gamer" vonalon nem nagyon érdemes a cloud fölé menni, mert az minden tekintetben egy nagyon jó fejes (ár/érték, hangzás mikrofon) ha drágábban gondolkodsz szerintem érdemes egy "normál" fejest venni külön mikrofonnal és megfelelő hangkártyával.
Mennyit szánsz rá és milyen hangkártyád van?Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Anubris
őstag
válasz d1abLo #16557 üzenetére
Igen még mikrofon nélkülin is gondolkozom. 40-50-et max.
Hangkártya jelenleg nincsen, mert úgy olvastam, hogy ami van alaplapom (MSI Z97 Gaming 5) azon az integrált hangkártya egész jó és ha veszek mondjuk egy Asus Xonar U5-t sem vagyok vele előbbre.
Olyat meg azért már nem akarok, hogy mondjuk 30-40-ért hangkártya + még füles is. -
-
zsolt200
tag
Olvasgatom olvasgatom, de én inkább a cloud 2-t veszem az 1 helyett. Azt mindannyian elfelejtitek leírni hogy fényévekkel jobb a cloud 2 mikrofonja mint az 1nek, ami nekem fontos.
http://steamcommunity.com/id/zsolt100/
-
sting2
addikt
válasz zsolt200 #16560 üzenetére
A jó vagy rossz miki kérdés onnantól válik érdekessé ha komoly zajban, vagy nagyon halk helyen kell helytállnia...
Klasszikus esetekben (a szádtól 5 cm körön belül) szinte minden integrált mikrofon jól teljesít.
UP a Cloud 1-esre!!!!!!!Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
d1abLo
senior tag
válasz zsolt200 #16560 üzenetére
Nem éri meg a felárat, a cloud1-nek is jó mikrofonja van. Persze ha streamre kell vagy valami akkor meg nyilván saját normális mikrofon kell. De csak játékbeli kommunikációra normál körülmények között tökéletes.
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Sanya364
csendes újonc
Sziasztok!
Ma kaptam ajándékba egy HyperX Cloud 1-et. Azonban a teszt során, mikor a Mélyhangszóróra/mélynyomóra kerül a sor, nem hallok.
Alaplapi (GIGABYTE GA-B75M-D2V) hangkártyát használok, a Realtek HD hangkezelőben beállítottam a digitális 5.1-et és a mély kivételével mindet hallok. A PC-m már jóideje megvan, de eddig nem használtam ilyen dolgokat. Sajnos nincs semmi a közelben, amin külön kipróbálhatnám a füles térhangzását.Szerintetek a fülesben lehet vmi hiba vagy csak vmi window-os beállítás nem stimmel (esetleg hibás hangkártya). Böngésztem a netet, de eddig nem akadtam a megoldásra.
Tudom, nehéz így, látatlanban, de talál vkinek volt hasonló problémája, ami megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
dantambt
tag
A hyperx cloud 2 -höz van olyan elosztó ami szétválasztja a mikrofont és a hangszórót, hogy rá lehessen dugni a hangkártyára?
-
deadwing
addikt
-
dantambt
tag
Ezzel szét tudnám választani a mikrofont és a hangszorót a HyperX Cloud 2 nél
-
Domaximus
tag
Hali ! Kinéztem a hyperx Cloud fejest jatekhoz es zenere lenne egyarant ! Alaplapi karival menne, Realtek ALC887 codec
Rendelhetem ? esetleg ebben az arkategoriaban van e jobb fejes, 21-23k kornyeken vagy ez is boven jo ? koszi elore a valaszt.
-
forras2
őstag
Valaki esetleg?
-
Domaximus
tag
Am. Asus Strix 2.0 vagy strix pro -ról van vkinek véleménye.? Kinezetre eleg allat de hangzasilag milyen ?
-
-
Domaximus
tag
Na, a vegleges valasztasom a Tactic3D Rage Usb -re esett. Mibel lattam itt is ki volt irva ajanlott fejesek koze, aztan nezegettem velemenyeket is rola sokan mondjak h naon szep hangzas szep magas es van benne utos basszus is Tetszik benne meg a valtogathato Led is xd
-
zsiz
őstag
Sziasztok! Melyik lenne a legolcsóbb virtuális többcsatornás fejhallgató játékra?
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
játék, főleg autóverseny, de ritkán.. így nem szeretném ha sok pénzem állna benne.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
passz, még csak tájékozódom, de nem akarok sokat költeni rá
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
vezetékes
(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
mikrofon nem kell
(6) Milyen hangzást vársz?
virtual 7.1
(7) Milyen csatlakozású legyen?
inkább jack, de ha usb az se baj
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Asrok B85M-HDS alaplapi
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
semmi extra, szóljon normálisan, térhangzás, és olcsóNézegettem ezeket a Sades fejhallgatókat is. Tudtok róluk valamit? Vehető vagy minősíthetetlen? (Persze ne egy 50k-s Logi-hoz hasonlítsuk ) Köszi
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Szaki00
csendes tag
Sziasztok!
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Filmnézés, zenehallgatás, játék
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
20 e körül, max 30
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes
(4) Circumaural vagy supraaural?
circumaural
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos
(6) Milyen hangzást vársz?
virtual 7.1
(7) Milyen csatlakozású legyen?
jack vagy USB.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Steelseries SoundcardRégen volt egy Steelseries Siberia V2-őm. Nagyon megvoltam vele elégedve, de sajnos 2 év múlva, természetesen a garancia lejárta után 1 nappal eltörött benne a mágnes.... Ehhez hasonló fejhallgatót keresek Nem tudom mennyire "jó" ez a steelseries hangkártya, de a másik opció az alaplapi hangkártya lenne (notebookon). Nézegettem a HyperX Cloud 1-et. Ezt lehetne szerintetek ezzel a hangkártyával használni? Vagy inkább költsek még egy picit rá, és Cloud 2-őt vegyek.
Köszönöm előre is a segítségeteket.Weakness becomes my weapon, and pain, my pleasure
-
CsonkaImo
addikt
válasz Szaki00 #16587 üzenetére
Kellene a notebook pontos típusa ahhoz, hogy kiderüljön a specifikációja. Bár az esetek többségében, ha nem egy drágább modellről van szó, akkor elég gyenge hangvezérlője van (lehet). HyperX Cloud és Asus Xonar U3 (vagy más fejhallgató erősítős USB hangkártya) párossal járnál a legjobban, ez 33-35k-ból jönne ki.
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Van egy Logitech G930-s fejhallgatóm, amivel nagyon elégedett vagyok, de elkezdett lehámlani róla a műbőr bevonat, és valami irgalmatlanul gusztustalan ahogy minden használat után fekete foszlányok vannak a fejemen, fülemben.
Mivel a garancia már lejárt róla, ezért gondoltam lecserélem egy újra, de amikor megláttam a mostani árát, elment a kedvem tőle... (anno még olcsóbb volt, és volt 50%-s kuponom)
Ami a lényeg, 5.1-s, 7.1-s fejhallgatót max 30K-ig, ami hozza ezt a szintet, mit ajánlanátok?
Az összefoglalót megnéztem, de meglepett, hogy egy Logitech fejhallgató sincs ott, ennyire rosszak a tapasztalok?
www.smart-bus.hu
-
CsonkaImo
addikt
válasz -Solt- #16589 üzenetére
Az összefoglaló eléggé elévült már, majd beadom a kérvényt a szerkesztésre, csak mostanában időhiányban szenvedek. Neked is csak a HyperX Cloud-ot tudom ajánlani egy fejhallgató erősítős USB-s vagy dedikált hangkártyával. Ez így 33-35k körül mozog.
Szerk.: Ha az alaplapod hangvezérlője jobb fajta, akkor külön hangkártya se kell.
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
válasz d1abLo #16585 üzenetére
köszi a tippet, elég szimpatikus, még az ára is. még annyit, hogy ez a fül körül támaszkodik, nem rajta ugye?
(#16586) CsonkaImo: neked is köszönöm, de a Sigma már kicsit drága nekem, annyit nem szeretnék adni érte. a legolcsóbb amit találtam 15,5k de még rájön 2,5k szállítás, személyes átvétel meg nem játszik.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
-Solt-
veterán
válasz CsonkaImo #16593 üzenetére
Elég tufa vagyok ezekhez a hangzás dolgokhoz, ilyen lapom van, nem sokat mond nekem a reklámszöveg! [link] De valahol van még egy SB X-Fi gamer hangkártyám is...
Logitech termékekkel mi a gond, hogy még csak szóba sem kerülnek? Nekem a G930 a jelzett nyűgtől eltekintve nagyon bejött.
www.smart-bus.hu
-
CsonkaImo
addikt
válasz -Solt- #16597 üzenetére
Nem rossz a Logitech, csak árkategóriájában van jobb vétel. Az alaplapod simán kiszolgál egy HyperX Cloud I-et, ami hangminőségben és anyagminőségben a drágább gamer fejesek felett van. Annyi, hogy ki kell derítened melyik csatlakozó van erősítve az alaplapodon (hátsók közül valamelyik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Apple notebookok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs