Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
Nem ide tartozik, de ti hátha tudtok segíteni:
Sirus 5.1 fülesem van (2napos) , és ha kikapcsolom a gépet, akkor ugyanúgy világít, azaz áram alatt van. Ezt ki lehet valahol kapcsolni?>>Youtube/Sziszifeca<<
-
nana95
tag
válasz Sziszifeca #13101 üzenetére
Nyomd ki a tápot, vagy húzd ki az USB-ből. Az alaplap ad áramot kikapcsolt állapotban is az USB-nek, amiatt világít. Ha az alaplap nem kap áramot akkor az sem világít.
-
h1mpi
félisten
válasz Sziszifeca #13101 üzenetére
A biosban az usb energiagazdálkodását kell módosítani
Fully electric lifestyle!
-
Sziszifeca
őstag
válasz bombibmw #13106 üzenetére
Na először is az USB-t nem sikerült belőni, pedig az egér és a bill. led-je is elalszik kikapcsoláskor. Na mind1.
Nem sokat teszteltem még, de az én tapasztalatom:
Eddig Sennheiser HD515 sztereo fülesem volt (van), és annak csodás a hangja.
A Sirus 5.1 beizzításakor először gyorsan a zenét próbáltam ki. Alap beállításokkal szörnyű volt De most már egész jó, persze a HD515-től messze van...de én játékra vettem.
CS:GO alatt egész jó, bár még mindig finomítgatnom kell az EQ-t és a hangszórók pozícionálását.
Az éles hangok nem olyan szép tisztán szólnak, a mély az nekem fantasztikus, szinte minuszba kellett vennem.
Szóval még tesztelem, de minél többet használom, egyre jobban élvezem, de szerintem erre ugyanúgy át kell állni, mint bármi másra A mikrofonját nem teszteltem.
De amúgy minőségre fantasztikus! Kényelemre is szuper. Nekem nem nehéz, és nem nyomja a fejem és a fülemet sem. Én nem bántam meg a vételt![ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
imrex6
tag
Sziasztok!
15.000ft-ért milyen mikrofonos fejhalgatót tudtok ajánlani nekem?
Játékra és zenehalgatásra használnám!
Előre is köszönöm! -
Folia141
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy headsetet: ASUS STRIX PRO
Ez sajna csak csak sztereót tud, láttam, hogy van hozzá egy adapter[link], ami térhatássá tudja alakítani. Nem tudja valaki, hogy hol lehet kapni?
Valamiért külföldi oldalakon sem találtam róla semmi konkrétat.
Illetve, hogy mintha olvastam volna olyasmit, hogy el lehet érni 7.1 szerű hangzást sztereóval is ha van hangkártya. Milyen hangkártyát kéne vennem ehhez az alaplaphoz:[link] -
d1abLo
senior tag
válasz Folia141 #13119 üzenetére
Azért mondjuk megkérdezném hogy mit jelent nállad a 7.1 képessé teszi címszó. A hangkártya megcsinálja a térhangzást (xonar), a füles meg fel van készítve. Nem értem mi a probléma, vagy miért pont az az adapter kell neked.
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
pestisz
csendes tag
Sziasztok, tudnátok-e ajánlani egy jó mikrofonos fejhallgatót 5000-ért, skypehoz kéne leginkább. Én egyelőre ezt néztem ki: Creative HS-450 headset
[ Szerkesztve ]
-
hohomgs
csendes tag
Sziasztok!
A téma nyitása óta szerintetek mi lenne az egyes árkategóriákban a best of fejhallgatók most így karácsony előtt? Változott-e azóta?
( Jó, hogy így lett összeszedve az induláskor ,mert sok esetben motiváló ,irányadó tényező lehet az ár/érték aránya )
Sokak által említett Logitech G430 nincs is a listán és sokan használják nagy megelégedésre, nyilván nem hiába. Néhány hozzászólás említi, hogy sok vagy kevés a mély ... Bizonyára minden szubjektív ezért nehéz összehasonlítani az egyes típusokat. -
bombibmw
veterán
Na,mégis egy H7 lesz a kiválasztott,egyéb okok miatt.
Ma meglesz a DGX hozzá.
Jó lesz ez a kari a H7-hez? -
szami76
tag
Még mindig ugyan az a kérdésem,talán tud valaki rá válaszolni?!
Most készülök vezeték nélküli,mikrofonos fejhallgatót venni,kimondottan játékokhoz.
Segítségeteket szeretném kérni melyiket,milyet vegyem kb.20-25 forint között??!!
Sima alaplapi kimenetről fog menni.
Előre is köszönöm. -
aginor
veterán
válasz d1abLo #13120 üzenetére
Miért vetettek vele külön hangkártyát, holott azon a lapon az integrált is elég jó, és tudja a virtuális sok.1-et..
Szerintem egy 10-s dedikálttal sem járna előrébb. Ha venni akar, akkor a 20+ kategóriában lenne érdemes nézelődni, Creative ZX vagy mi a neve, ill. Asus Essence és ROG sorozat.[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
d1abLo
senior tag
válasz aginor #13130 üzenetére
Alaplapi hangkártya nem tudja kihajtani a fejesek 90%-át. Sokkal halkabb, illetve mindenféle zavarás ront a minőségen. Írtam a xonar dx-et is az is 20e forint.
De száz szónak is egy a vége, egy 50-60e forintos alaplapnál se javasolt az alaplapi hangkártya használata, normális, minőségi fejhallgatóval. Hidd el lehet hogy rá van írva az alaplapra hogy ezt meg ezt tudja, de egy dedikált hangkártyát akkor se fog beérni sose.Magasabb árkategóriájú hangkarit meg azért nem szoktunk ajánlani ,mert a normálembernek a Xonar DG, DX is tökéletes. Aki zenei megoldást keres annak ott a másik topik.
[ Szerkesztve ]
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
thomeef
őstag
Vettem egy Sharkoon Rush-t a minap, ts3-ra lesz használva, arra tökéletes. Árához képest egész kényelmes, akár 2-3 órát is ki lehet benne bírni (kibírni igen, mert azért nah, mégsem felhőn ülnek a füleim ). Tehát aki kommunikációs célra veszi (lévén erre való) arra nagyon jó. Ha zenét akarsz hallgatni vagy filmet akarsz nézni, és kicsit is adsz a minőségre akkor nem ezt veszed. Iszonyat kis tere van, brummog, doboz hangja van, egyáltalán nincs semmi hangzása. Asus Xonar DX-ről van hajtva egyébként.
Én amire vettem, nekem tökéletes, elégedett vagyok. Zene hallgatásra meg van hifi fejhallgatóm
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
aginor
veterán
válasz d1abLo #13131 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Olvass utána, ezek az árnyékolt sok kondis "spéci" integrált hangkártyák minősége ma már elérik (de legalábbis eléggé megközelítik) a 10k-s dedikáltakét (ezt mondjuk saját tapasztalatból is meg tudom erősíteni: Giga G1.Sniper A88X vs Audiotrak Maya Mk2 pos).
Az 50-60k forintos lapokon mostanság pedig nem ritka a Creative Core3D lapkakészlet, ami szerintem szintén nem szólhat rosszul (a Creativ is ezt használja a saját belépő kártyáin).
Szerintem 20k alatt ahhoz a laphoz nem éri meg dedikált kártyát venni.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
nagyúr
válasz szami76 #13129 üzenetére
Jó rég írtam már ide, ideje visszatérni picit
A megadott paramétered kicsit kevés, amúgy ilyen áron alig van még ajánlott wireless gamer headset. Esetleg ha találsz még Creative Tactic3D Rage vagy Wrath Wireless darabot, de nemnagyon kapni már tudtommal. Esetleg a creative weblapjáról rendelve, én is vásároltam onnan, garival, mindennel együtt kiszállították ingyen (tavaly).
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz szami76 #13135 üzenetére
Arra figyelj ez usb-s nem alaplapis, azaz jack-es. Ráadásul manapság nagyon kevés wireless fülest lehet alaplapi jack-re dugni, többségük usb-s csatlakozós, mert már virtual/real 5.1/7.1-esek. A creative ráadásul öszvér, játékra és zenére is merem ajánlani.
-
hohomgs
csendes tag
Ha Xonar DGX-ed van akkor a g430-hoz feltétlenül kell a saját usb-s hangkártyája hogy jól szóljon?
-
bombibmw
veterán
Kicsit off,de magvettem a DGX-et.
Ez egy "alsó kategóriás" hangkari ugye,viszont a hangfalaim hangzása 360 fokos fordulatot vett és gyönyörűen szól az alaplapihoz képest.
Kíváncsi leszek,mit mutat a 7H-val. -
Szabi020
tag
Szép estét mindenkinek!
Tönkrement végleg a Logitech G35 fülesem amit én személy szerint gyűlöltem (kábel, bőrkopás, driver gondok stb..)
Így kellene vásárolnom nagy örömömre valami fejhallgatót és ebben kérném a segítségeteket.(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
-Zenehallgatás 20% filmezés 40% játék 40%(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
-55.000Ft(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
-Vezetékes(4) Circumaural vagy supraaural?
-circumaural(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
-Mikrofonos.(6) Milyen hangzást vársz?
-real 5.1,
-real 7.1.(7) Milyen csatlakozású legyen?
-Lehetőleg Jack-(ek) (pl Tiamat 7.1)(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
-Maximus VI GeneElőre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
dookiee
tag
Nekem G430 van és hibátlan. V2-t azért se vennék mert 2 hét és itt van a V3 nálunk is.
Xbox Series X
-
baconjockey
újonc
Én is megragadnám az alkalmat, segítséget szeretnék kérni, ugyanis mindig olcsóbb típusú headseteket vásároltam.. Pl. az utolsó headsetem egy Trust GXT10es volt, és egy hét után eltört a pántja..
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
-Jázék 80%, filmezés 20%(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
-20 000 - 25 000(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
-Vezetékes(4) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
-Mikrofonos.(5) Milyen hangzást vársz?
-Jó lenne 5.1, de nem tudom hogy ebbe az árfekvésbe kapok ilyen HS-t...(6) Milyen csatlakozású legyen?
-Jack (mic + "speaker")(7) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
-Integrált hangkártyám van, és az alaplap nem a legújabb sajnos... Gondolom a hangkártya is nagyban befolyásolja a hangzást...Alaplap : gigabyte S-Series GA-P35-DS3Kinéztem egy Logitech G430as Headsetet, viszont a vélemények eléggé különbözőek... MM-ben láttam a headsetet 20ezer Ft körül volt, ami érdekes, hogy az eDigitalnál meg 25k...
Köszönöm véleményeteket, és a hozzászólásokat!
Üdv,
Bacon -
JasL
senior tag
Sziasztok!
Online meetingekhez keresek mikrofonos fülest. Asus Xonar dx-em van, az optikai port már foglalt. Vezetékes megoldás kellene, utálnék akksizni. Néha játékhoz is jó lenne. Nem akarok béna hangzást, Sennheiserekhez vagyok szokva, minimum ezt a szintet hozza. A mikrofonja legyen tiszta hangzású és kis hatósugarú, ne hallják az ügyfelek, ha itthon mászkálnak mögöttem. Fontos, hogy ne noname legyen és hogy kényelmes. 5.1 nem érdekel.
Mit ajánlatok? Első körben árhatárt nem szívesen adok meg, de legyen mondjuk 40 alatt.
-
nagyúr
válasz szami76 #13137 üzenetére
Nem, ez inkább rádiófrekvenciás megoldásos (ISM Band-et használ).
(#13144) Szabi020: Storm Sirus 5.1 vagy Tiamat 7.1 szerintem is.
(#13148) baconjockey: Mindenképp usb-et kéne nézned, a jack-esek jelen esetben nem érik meg annyira, mert nincs mellé dedikált hangkártya. Kicsit rádobsz és ott a corsair vengeance 1500 v2, esetleg Creative Rage.
20k alatt TT Shock One, vagy Razer Kraken pl. Vagy még a roccat Kulo bár azt még nem ismerem.(#13149) JasL: Én azt mondanám, vegyél egy jó stúdió hangszórót, és hozzá egy csíptetős kicsit minőségibb mikrofont, ami még belefér a keretbe, mert a mikrofonos fülesek 40k körül már mind 5.1/7.1-esek és inkább gamereknek készülnek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...