Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo T500 as laptopom van. Pontosan nem tudom milyen hangkarival de fix hogy nem egy nagy eresztés.Viszont, szeretnék egy olyan mikrofonos fejhallgatót aminek a mikrofonja nagyon nagyon jó minőségű. Olyan kellene ami körbeöleli a fülem, hangzás terén elvoltam a 2000Ft os speedlinkel is, de a mikrofonja értékelhetetlen. szeretnék 10k alatt maradni. Köszi szépen!
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
Exelsior
senior tag
Én ajánlom. Szépen szól és strapabíró és kényelmes. Ja és igen világit is ne mis akárhogy. Lan party elég jó de mondjuk sok értelme nincs. A speciális techika miatt FPS játékokban elég pöpecül szól tényleg segít hogy hamarabb vagy jobban meghalljam a másik játékost amikor éppen trappol.
Mi ismerősökkel sokat Csézünk a Go-val és merem állitani hogy sima lap füles nem halottam ilyen jól a dolgokat.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
rendzso
tag
Valakinek valami tapasztalata a Creative Tactic3D Alpha vs Fury témában? Melyik éri meg jobban, mik a különbségek? Minden számít, köszönöm!
-
dinkaocsi
csendes tag
Ahogy olvastam így rá keresés után látom hogy a Tesoro kuven nevű headsettel nincs nagyon személyes tapasztalat Én most rendeltem egyet Amint meg érkezik ki írok róla egy hosszabb véleményt És a márkáról anyit hogy szerintem éveken belül Roccet-hez hasonló hírnévvel fognak renelkezni (szerintem) Ezt saját tapasztalatból mondom/remélem
"Gamer pc" max.80 ezerig :)
-
addikt
Üdv!
Elindítottam életem első hangkártya+headset projektjét, a családi béke megőrzése érdekében. A headset kizárólag csak multi játékoknál lenne használva. A hangkártyát már megrendeltem, ami egy ASUS Xonar DGX.
A headsettel kapcsolatosan két versenyző maradt, az egyik a Razer Kraken Pro Gaming, a másik a Siberia V2. Mivel árban egy kategória a kettő, egyéb szempontok alapján kellene döntenem, és ehhez kérném a tapasztalatokat, véleményeket. Gondolom, hogy a hangzásvilágukban és a mikrofonjukban nagy eltérés nem lehet, így fontos lenne, hogy milyen az anyagminőség, illetve a kényelmes viselet. Szemüveget hordok, tehát, ha valakinek ez ügyben is van tapasztalata, azt is megköszönném."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
d1abLo
senior tag
válasz pendre54 #12306 üzenetére
Itt nem kell mérlegelni, Siberia v2 egyértelműen. A Kraken széria egy hulladék.
Siberia : sokkal dinamikusabb hangzás, könnyebb, kényelmesebb. Én nyúztam elég keményen, 6 év után még mindig patentül megy, egyszer kellet kipucolni a hangerőszabályzót, illetve most már kezd lejönni róla a bőr, de azt meg lehet csinálni.Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Corvin0716
tag
Üdv!
Bocs, ha rossz helyre írok, de a témaösszefoglalók alapján ez az egyetlen topik, ahol vezeték nélküli fejhallgatókról lehet kérdezni. Szüleimnek szeretnék venni egy Samsung 6100-as tévéhez vezetéknélküli fejhallgatót, hogy ha egyikük még tévézni akar, akkor ne zavarja a mellette alvót. Árkategóriában 15 ezerig tudok elmenni (max. 20), értelemszerűen nem zenehallgatásra kell, csak hogy a tv élvezhetőlegyen vele, illetve ami szempont, hogy lehetőleg minél kevesebb zajt adjon a külvilág felé.
Minden tanácsot köszönök, akár átirányítást is a megfelelő topikba is.
Szerk.: Ja igen, azt kifelejtettem, hogy relatíve erős alapzajjal bíró modellek alapból kiesnek.
[ Szerkesztve ]
-
eastone1
senior tag
Sziasztok.
Az 5.1 , 7.1 és a sztereo fejesek között mekkora minőségi különbség van 50-60eft árkategóriában?
Egy jó fejesnek már elég jó a térleképzése. 5.1 nél ez sokkal pozicionáltabb?
Xbox one hoz, tv hez kellene. Később vennék egy fejhallgató erősítőt is. -
Zoli83
tag
Sziasztok!
Új, gamer fejhallgató vásárlása előtt állok. Egy Roccat Kave 5.1-es fejhallgatóm van -kicsit már leharcolt, mert egy takarítás alkalmával leesett a földre és azóta a jobb oldali mély recseg, ha nagyon fel van véve, ezért lejjebb kellett vennem a mélyet és részben ezért is keresek újat- jelenleg. Térhangzás terén nekem nagyon bejött ez a füles, meglepődtem hogy itt ennyire nem szeretik ezt a típust, hogy még az ajánlott kategóriában sincsen benne . Régen egy Zalman 5.1-es fülesem volt, aminek nagyon rossz hangja volt (szerintem), de hallottam körben 360°-ban. A Zalmant lecseréltem egy Sennheiser HD555-re, aminek nagyon jó hangja volt, meg is lepődtem milyen hangok vannak a játékban, amit addig nem is hallottam. Viszont a Sennheiser csak stereo volt és én képtelen voltam megállapítani, hogy honnan lőnek (COD 4-ben) és csak forgolódtam mindenfelé, majd lelőttek. így visszatértem a Zalman-hoz majd ezt cseréltem le a Roccat Kave-re. A sztorihoz hozzá tartozik, hogy ekkor még csak alaplapi hangkártyám volt, de most már egy Creative Sound Blaster-em van, lehet az integrált hangkártya miatt nem hallottam normálisan térben a stereo fülessel? A rend kedvéért válaszolok a topik fő kérdéseire:(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? : 5% zene; 10% film 85% játék (most már áttértem CSGO-ra)
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? : 30.000
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli? : vezetékes
(4) Circumaural
(5) Mikrofonos
(6) Milyen hangzást vársz? A fent említett dolgok miatt félek a stereo-tól, de nem zárkózom el tőle!
(7) Milyen csatlakozású legyen? : Jack
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel? : Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök? Lényegében mindegy hogy néz ki, nem ragaszkodom a csilli-villi kinézethez.Amiket eddig néztem:
1. HyperX Cloud
2. Steelseries Siberia V2
3. Roccat Kave 5.1 -
gellei
aktív tag
Sziasztok!
Fejhallgatót szeretnék vásárolni.
Max 15k
Főleg filmezéshez, esetleg PC játék, vagy kevés zene.
Amivel használnám: Samu tv ES6100, vagy onkyo 508, néha alaplapi hangkártya (gigabyte 970a-ud3)Ha lehet vezeték nélküli, vagy hosszabb vezetékű legyen.
Köszönöm!
Üdv
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
-
arcsi84
aktív tag
Sziasztok!
Egy fejhallgató vásárlásán filozofálok.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék, filmnézés, néha youtube-ról egy kis zene, de nem az a prioritás.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Esetleg egy ajánlást 10 és 20 közé is.
20.000-40.000 között. Több ajánlás esetén megnézem, hogy a drágább megéri e a felárat.
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes.
(4) Circumaural vagy supraaural?
Mindegy.
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mindegy.
(6) Milyen hangzást vársz?
Amennyiben lehet real 5.1 vagy 7.1.
(7) Milyen csatlakozású legyen?
A számítógépnél használám, de lehet néha laptopon.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya, alaplapi. Asrock b85m-pro4.
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Nem igazán érdekel a csilli villi.
Esetleg még annyi elvárás, hogy minél kevesebb hang jusson ki, mert nem akarom zavarni a feleségemet a hanggal.
Jelenleg egy pioneer se-m290-et használok, ahhoz képest szeretnék előrelépni.
Köszönöm előre is a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz arcsi84 #12314 üzenetére
Szia!
Én a CM Storm Sirus 5.1-et ajánlom. Ennél lejjebb nem adnám a szintet ha valós 5.1 a cél. Igaz ez nem 10-20 ezres kategória, de megéri a felárat.
-
addikt
Üdv!
Találtam egy Steelseries 9H-s ajánlatot a neten, de valami itt nem stimmel az árral kapcsolatosan.
[link]
Ez a cucc majdnem mindenütt 45 ezer Ft körüli áron szerezhető be, vagy lehet, hogy ez nem az aminek látszik. Egyébként egy ASUS Xonar DGX hangkártya mellé keresek kimondottan játékokhoz fülest.
Valaki aki járatosabb ezekben a dolgokban kérném, hogy segítsen már megfejteni a rejtélyt, mivel most venném életem első komolyabb mikrofonos fejhallgatóját, és nem szeretnék mellényúlni."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
zsoika
addikt
Sziasztok! Szerintetek ez a SteelSeries Siberia V2 eredeti? Jó vétel? Van különbség!!
[ Szerkesztve ]
-
light0416
tag
válasz pendre54 #12317 üzenetére
Szia!
Ahogy olvastam a hozzászólásod megnéztem én is, és a siberia v2 heat orange ára is elvolt rontva, 23.000-ért adták, fel is hívtam őket, hogy valós-e ennek a fülesnek az ára, erre az eladó mondta, hogy ami a webshopon fel van tüntetve az a valós beszerzési ár, és annyiért fogom megkapni. Így hát meg is rendeltem, jött is az email, hogy 23k lesz, meg hogy megrendelték, viszont 15 perc múlva kijavították a 9H árát, és a heat orangeot meg kivették a webshopból.
Azért remélem én 23-ért megkapom.Iphone 14 pro
-
zsoika
addikt
válasz Silent77 #12320 üzenetére
Köszönöm a választ, de olyantól várnám aki vett ilyet és kézzelfogható forrásból tud válaszolni. Már vettem az ebay-en Steelseries Kana egeret ua. mint itt a boltban az ár töredékéért. Igaz ezt a i Cafe verziót Kóreába internet kávézóba szánták, csak a fényes/fekete színében más illetve hogy a vezetéke nem sodrott. Tehát eredeti, jó panel és érzékelős darab...gondoltam hátha ez is egy ilyen füles.
[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
Februárban vásárolt CSB. Omega Recon 3D fejhallgatóm egyik napról a másikra "elfelejtett " térhangú füles lenni..
A menűjében, a headpohones/speakers fül alatt található legördülő menü, eddig minden esetben 6 hangszórót jelenített meg.
Előtte :
[link]Szerintetek egy régebbi frissítés visszaállítása megoldaná ezt a hibát?
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
arcsi84
aktív tag
Sziasztok, roccat cave-hez képest megeri a cm sirus a plusz 7-8k-t?
-
Remi1234
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy Astro a50 vásárlásán. Leginkább PS4-re kellene wireless füles. Akinek esetleg volt már ilyen, mennyire strapabíró? Rizikós lenne használtat rendelni e-bayről?
PSN ID: RemiFungus
-
Zoli83
tag
-
addikt
Üdv!
Esetleg ha járnak erre gamer fejhallgatós guruk, rövid véleményt kérnék arról, hogy melyikkel járnék jobban hosszútávon, egy Sennheiser PC 330 G4ME fülessel amit most újként kb. 25 ezerért be tudnék szerezni 2 év garival, vagy egy Siberia V2 23 ezerért, szintén 2 év garival."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
d1abLo
senior tag
válasz Zoli83 #12312 üzenetére
az 1. és a 2. tökéletes. A clouddal még nem nagyon van tapasztalata senkinek, viszont a sibéria az mindenképp ajánlott. A hyperx füles is elég jó, de konkrétan még nem hallottam, de szerintem rossz nem lehet.
Ha szeretnél belevágni az újba akkor vedd a hyperx-et, viszont ha a biztos tutira teszed a voksot akkor a sibériaFlash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
d1abLo
senior tag
válasz pendre54 #12330 üzenetére
Siberia egyértelműen. Oké jó a sennheiser, viszont ez már nagyon régi darab.
Ha van normális dedikált hangkártyád akkor veheted mindenképp a siberiát, ha nincs akkor mindenképp ajánlott egy asus xonar dg vagy dgx attól függ neked melyik a jobb. Ha nincs rá lehetőséget (matx alaplap és letakarja valami, vagy laptop stb.) akkor viszont az usb verzióért mindenképp ajánlott kiadni a feláratFlash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Bulitt
addikt
válasz sting2 #12325 üzenetére
Ha valamilyen saját hangvezérlős játékot vagy alkalmazást telepítettél, az bele tud kavarni a dolgokba. Windows-ba is több hangszóróra van állítva?
arcsi84: A roccat Kave nem ajánlott kategória, így mindenképpen megéri a Sirus. Az új Kave XTD-ről viszont több oldal is remekel, de az meg nem éri meg jelenleg az 50k-s árát
Remi1234: Jó darab, több helyen is ajánlott. Többek közt itt nálunk is. Mivel drága, ezért csak megbízható forrásból ahol a garanciát is tudod intézni. Mivel műszaki termék, bármikor lehet bármi. Inkább a biztosra menj
Zoli83: A hyperx-ről illetve márka társáról van a logoutban vélemény. Keress rá
-
-
eastone1
senior tag
5.1 es fejhalgató erősítőt tudtok ajánlani?
Optikai kábellel szeretném xbox one ra kötni. -
eastone1
senior tag
[link]
Egy kis teszt. -
MerLinh
senior tag
válasz eastone1 #12343 üzenetére
hát valószínüleg ugyanugy tamogatja ha lehet állítani xboxon hogy mi menjen az optikán, más különben csak sztereo lesz,
Optical audio options
◦Off
◦Stereo uncompressed
◦Bitstream outBitstream format
◦DTS Digital Surround
◦Dolby Digital
ezek alapján mennie kell[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
eastone1
senior tag
Ez nagyon pöpec[link]
Egy Agybadugóssal is lehet pontosan követni az irányt. -
Remi1234
aktív tag
válasz Bulitt #12335 üzenetére
Köszi, közben elég sok fórumot olvastam, és elbizonytalanodtam az A50-el kapcsolatban. Számomra szignifikáns azon vélemények száma, amelyek szerint meglehetősen megbízhatatlan.. És a supportot is szidják.
Nézegettem a steelseries wireless H-ját is, de ott is van jó pár lehúzó komment.
Azt hiszem megvárom a turtle beach elite 800-at és a véleményeket róla..
Ha nem konzolra kellene lehet az astro mixamp+egy jó fejes kombit választanám, de akkor a chat.et bukom
És Silent77 videójából kiindulva (az 1k Ftos fostos stereo fülesemen is tökéletesen térhangzású) lehet, nem is kellene ebben a kategóriában nézegetni
PSN ID: RemiFungus
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik