Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Crockett
csendes tag
válasz d1abLo #11955 üzenetére
Nekem is Sirusom van,de Medusa Nx után nekem csalódás,egyenlőre,sajnos nincs hozzá analóg átalakítóm,hogy rákössem X-fi hankarimra :S.
A térhatás még a doboz hangú Kaven is jobb volt .
Túl közel van a front és a Rear.
Medusan,és a Kaven.meg alul és felül,sokkal könnyebb megkülönböztetni őket...
Igaz ezeknél meg nincs bass egység,csak bassz vibráció,ami kb egy év alatt el kezd csörögni,és ki kell operálni belőlük
Esetleg valakinek fölösleges analóg átalakítója van e,vagy ha érdekel valakit így a füles az ő saját hangkarijával,megválnék tőle,itt sokan istenítik ezt a fülest,nem értem miért...
Medusa Nx el egy nagy baj van,gyorsan döglenek ((((.
Üdv[ Szerkesztve ]
-
Crockett
csendes tag
válasz Maszki #11956 üzenetére
én kíváncsi vagyok régóta Tiamat 7,1 re,olvastam sok tesztet/forumot,térhangzást jó hangkarival mindenhol istenítették,ami nekem is a legfontosabb mivel fps ezem főleg,ha zenét hallgatnák,akkor néznék inkább valami Sennheiser t vagy AKG-t.
Viszont mindenhol írták,hogy a tiamat mikije ,nagyon rossz,minden háttérzaj behallatszik rajta,meg a hangot se adja vissza tisztán . -
Crockett
csendes tag
http://hardverapro.hu/apro/elado_cm_storm_sirus_51_fulesem/
-
Maszki
tag
válasz Crockett #11958 üzenetére
Én egy asus xonar d1 hangkártyával használom, és csak dicsérni tudom, szerintem a legjobb választás annak aki megengedheti magának. Viszont a mikrofonja tényleg nem egy nagy eresztés. Korrekt a hang, nem is hallatszik be annyira sok háttérzaj, viszont amikor a vga felkapcsol 3D-be, és erősen terhelődik, akkor gerjeszti a hangkártya a tiamat mikrofonját. Kb. olyan mintha füvet nyírnának, vagy flexelnének a háttérben. És sajnos a hangkari a razer által adott kompatibilitási listán is szerepel, viszont a probléma rengeteg próbálkozás után is fönn áll, nálam, és másoknál is! Ennek ellenére egy kiváló termék, csak nem szereti a xonar-t.
[ Szerkesztve ]
◄ Maszki ►
-
Balyomran
csendes tag
Sziasztok én egy Steelseries Siberia V2-t néztem 25-kért ennyiért van jobb fejhallgató?
-
sss
őstag
Hali,
Ugye a 0. hsz-ben ezek az ajánlott fejhallgatók 10k alatt:
- Sharkoon Rush
- Creative Fatal1ty HS-800 Jack
- Creative Fatal1ty HS-1000 USB
- ThermalTake eSPORTS Shock"Ajánlottság" szerint vannak felsorolva, vagy csak úgy?
A régi hd201-emet tervezem leváltani, nincs vele baj, csak a mikrofont hiányolom róla néha. -
NTonee
veterán
Sziasztok!
Kollégám szeretne venni egy fejhallgatót.
Vezetékes, a füleket teljesen körbezáró (tehát nem fülre rakható), mikrofonosra lenne szükség. Jack csatlakozós legyen, mert vagy a laptopról, vagy a régi sennheiser füleséhez kapott usb-s hangkártyával használná. Leginkább játékra és azon belüli beszélgetésre lenne használva. Stereo, vagy 5.1 annyira nem fontos neki. Egy nagy problémája van. Mégpedig, hogy nagy és kicsit elálló fülei vannak. Nagyon zavarja, ha elnyomja a füleit, tehát jó nagy méretű és mély kialakítású fejhallgató kéne.
Tud valaki ajánlani ilyet 25ezerig?[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Most rendelném a Creative Tactic3D Alpha-t.
Akkor jó lesz ez,vagy van jobb ebben az árban?
Már csak a rendelés gomb lenyomása van hátra. -
Mirman
őstag
válasz Bulitt #11968 üzenetére
Őszintén szólva halvány lila gőzöm sincs. Egyik ismerős kért meg hogy segítsek neki mikrofont választani játékokhoz , ezeket a kikötéseket adta meg amiket az előbb is írtam , hogy legyen hangos és szóljon tisztán , ne sisteregve vegye fel a hangot. A kerete most olyan 5-10 ezer forint lenne. Milyen mikrofon erősítésre gondolsz , hangkártya ?
-
Bulitt
addikt
-
sting2
addikt
Creative Sound Blaster Omega Recon 3D tulajoknak legfőképp!!
Az utóbbi időben feltűnt, hogy a menüjében a beállítások között a "speakers " fül alatt, csak két hangszóró ikon jelenik meg, így a teszt lefuttatása során nem 5.1 hangfal demó megy...
Már letöröltem a gépről a teljes struktúrát, újra telepítettem a saját CD-ről, az utolsó frissítés van rajta.
Ritkán használom, ezért azt sem tudnám megmondani, hogy történt e visszalépés hangzásban.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Exelsior
senior tag
sziasztok.
Szerintetek melyiket vegyem?
Creative Rage Tactical 3D vagy Logitech G35? árban ugyanannyiba kapnám.
Nekem a világítás ami fontos a creative-nál.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
Tybee000
aktív tag
válasz ricshard444 #11977 üzenetére
nem hanem a creative-ba jött vissza egy lehelet, mert már semmi nem volt
-
Exelsior
senior tag
válasz Tybee000 #11975 üzenetére
Egyiken sincs már garancia de a Creative lett.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Megvan a Tactic3D Alpha.
Nemsokára kiderül,hogy miért is ajánlott vétel az árkategóriájában.
Milyen programot kell hozzá leszedni? -
Exelsior
senior tag
válasz Tybee000 #11978 üzenetére
Hát én megint elvesztettem a hitem. A Drivert feltettem újraindítottam a gépet és nem működik.
Ettől féltem. Windows 8.1 szégyen egy gyártó hogy nem tud drivert normálisan megírni.
-
Exelsior
senior tag
válasz xenom0rph #11982 üzenetére
nem arra értettem csak elírtam. a Creative-ot szidtam hogy nem tud drivert csinálni. Arra értettem.
Ezt írja ki:
Jót raktam fel. Próbáltam felrakni úgy mint a PAx drivert így sem jó. Driverek felmentek de a creative programok nem indulnak.
-
thwHUNter222
csendes tag
Heló
Szeretnék egy Steelseries siberia v2 fejhallgatót venni és tanácsot kérnék. (Más fejhallgató ötlet is jöhet)
A fejhallgatót (főleg) játékra és zene hallgatáshoz használnám.
1. kérdésem hogy ez a fejhallgató megérné-e, ha igen akkor honnan vegyem legolcsóbban és megbízhatóan.
2. nekem integrált hangkártyám van és nem tudom mennyire lenne jobb az usb-s változat a jack-es változatnál, melyiket kéne vennem ?
(Az alaplapon amin ugye a hangkártya van az egy ASUS M5A78L-M LX3)Válaszokat előre is köszönöm!
-
bombibmw
veterán
válasz bombibmw #11986 üzenetére
Gondolom,mint minden hangszórót,ezt is kell kicsit járatni közepes hangerőn és fog tisztulni a képe.
Jól gondolom?(#11987) thwHUNter222:
A Syberia egy nagyon jó fejes,ezt tudom.
Mellé nem lőhetsz vele,viszont e mellé már illene egy hangkártya,hogy megmutassa az igazi énjét,mert az alaplapi csak összemossa a tartományokat.
Egy Xonar DS már megfelelő lenne talán,de majd jönnek nálam okosabbak és megmondják a tutit.[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
válasz thwHUNter222 #11987 üzenetére
ilyen hangkártyához jobb választás lenne az usb-s. a füles egyébként nagyon perfekt és több óra után is kényelmes tud lenni
halahala
-
bombibmw
veterán
válasz Bulitt #11990 üzenetére
Járatom már egy 3 órája és beállítgattam egy kicsit.
Már most lehet hallani,hogy szebben,tisztábban szól.
Jó lesz ez és bár BF4-ben pl. nem igazán jött ki a térhangzás,élmény vele játszani.Szóval azt mondod,egy DG jobb fejeshez?
Mert akkor lehet,hogy beszerzek majd egyet az alaplapi helyett.[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
-
bombibmw
veterán
válasz Bulitt #11992 üzenetére
Be van dugva az USB-s hangkari,nem használom alaplapival.
Viszont mindezek ellenére sem érzek igazán mögülem érkező,egyik fülemtől a másikig érő hangokat.
Lehet,hogy még járatni kell sokat,én ezt meg is teszem,de nem kék,meg rózsaszín hangokkal,hanem zenével és kisebb basszust igénylő dallamokkal,aztán holnap,vagy holnapután adok már neki rendesen.
Egyébként a térhatást csak annyi bekapcsolni,hogy az SBX Prostudio-ban felhúzom a surround-ot? -
NTonee
veterán
Erre ötlete van valakinek? Árban fentebb lehet menni.
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Még nem vettem Tactic3D Alphát, vacilálok.
Van Fatality HS-1000 9.190 Ft-ért.
Tactic3D Alpha 11.490 Ft-ért.
Tactic360 Sigma 15 390 Ft-ért.
Tactic3D Fury 16.382 Ft-ért.Az első csak USB-s és nincs külső hangkártyája tudtommal. A második egyelőre a befutó, de vajon annyival jobb a Sigma/Fury mint amennyivel többe kerülnek az Alphánál? A lényeg hogy USB-s külső hangkártyás legyen és jól szóljon.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Exelsior
senior tag
válasz Redneck #11998 üzenetére
A vezérlő ami a kábelen van jobb többet tud gondolom azért is drágább. Meg a meghajtó a fülesben is jobb valamennyivel meg az anyaghasználat.
-
Redneck
nagyúr
válasz Redneck #11998 üzenetére
Egyelőre az Alpha és a Sigma a befutó, még eldöntöm. A Fury kiesett, olcsóbb a gyártó oldalán mint az Alpha, nem értem itthon miért drágább. A Sigma jó Xboxhoz is de ez nálam nem lényeg. Szerintem marad az Alpha 11-ért.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest