Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
addikt
Üdv!
Egy Asus Echelon boldog tulajdonosa vagyok. Megjelent a Asus Cerberus is mellyel kapcsolatban feldobnék pár kérdést.
Van róla tapasztalat ? Az árat tekintve lassan Creative Alpha szinten mozog.
Minőségre , hangzásra milyen?Egy ESI Prodigi XFI NRG hajtaná meg.
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
JackFeryll
őstag
Sziasztok!
Játékban mennyire növeli a térérzetet egy 5.1-es 7.1-es fejhallgató ?
A Logitech G930 használtan jó választás lehet ? Felépítését tekintve sztereo csak modulált frekivel, vagy tényleg 8 membrán van benne ?
Csak sztereó fülesem volt eddig, de mivel perifériák terén geek vagyok érdekel a téma.
Amúgy egy Xonar DGX kártyám van. -
d1abLo
senior tag
válasz JackFeryll #11402 üzenetére
virtuális, szóval nincs benne 8 membrán. Jó fejesnek számit.
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Tybee000
aktív tag
válasz JackFeryll #11402 üzenetére
nekem creative alpha-m van, ami virtuális és egy csúszkával lehet driverbe állítani mennyire legyen "térbeli", hát nekem 0-n van CS:GO közben a térhangzás mert fals érzést kelt bennem ha fel van véve. Más játékkal nem próbáltam, viszont filmre zenére kellemesebb tud lenni, sztereóhoz képest talán jobb a virtuális térhang, de nem próbáltam valódi 5.1-es fülest még.
-
-KP-
addikt
razer tiamat 7.1 mellé kb. milyen drága hangkártya kell, hogy kifussa magát?
-
kossuth1
csendes tag
Tényleg jó olcsó. A basszus az sose árt De vajon mi a különbség az árukon meg 1-2 apróságon kívül? Meg néztem még a Razer Chiamera-t is, bár az drágább jóval, de miben lehet jobb az egyik a másiknál? ahogy elnézem mind 45-50mm-es, a mikrofon frekvenciatartományában különbözik esetleg, de az meg kb. kit érdekel.
-
kossuth1
csendes tag
válasz Ramses07 #11405 üzenetére
Engem két évig hűen szolgált egy Vengeance 2000, mígnem a tartó rész megrepedt és végül el is tört. Szerencsére gari időn belül volt és visszaküldték az árát. Egyébként jó kis masina, de házon belül a falakon keresztül 5-6m-en belül is elveszíti a jelet. Bár ez sztem így van minden 2,4 ghz-essel, a régi analóg RF-esek voltak jók, azok elvittek 1 km-ig is
A Vengeance 2100-asok elvileg erősített tartó résszel rendelkeznek, pont az ilyen megrepedések miatt, más különbség (a kb 10k-s árkülönbségen kívül) gyakorlatilag nincs.
-
eami
veterán
válasz kossuth1 #11407 üzenetére
őszintén szólva nem tudtam eldönteni a különbséget a kettő közül. Elvileg a wrath újabb (pár hónappal) meg drágább is. Rage wireless 2x annyit megy akksiról, állítható az oldal világítás is. Sound processor más, de semmi konkrétat nem találtam ezen a téren pro - kontra. Ha csak az elnevezéseket nézem akkor a tactic vonalon a legdrágább wrathben is ugyanaz a sound processor mint az alphaba. szóval passz én azért vettem wrath mert akkor épp az volt az olcsóbb iponnál
-
drzozo
senior tag
válasz Ramses07 #11405 üzenetére
Ugyanaz, csak az egyik wireless, ajánlott mindkettő. Viszont ha van egy Xonar-od, akkor mindenképpen hanyagolnám az usb-s füleseket, mert nem tudod kihasználni. Szóval a Tiamat 2.2 vagy a CM Sirus 5.1 lesz a te embered.
(#11406) -KP-: Nem kell túl drága, a legolcsóbb Asus Xonar is szépen ki tudja hajtani, de ha van rá keret, nyilván ne azt vedd. Én U7-el hajtottam a Tiamatomat.
[ Szerkesztve ]
-
WHooPeR2
csendes tag
hali steelseries 5H V3 ról van valakinek tapasztalata? Nagyon megtetszett hogy cserélhető csatis mert ez előző 2 fülesem kontaktosság miatt ment tönkre mennyire strapabíró? mennyire jó a hangja (asus xonar ds-sel és telefonnal használnám ,bár telefonnal ritkábban, utazás közbe). esetleg van hasonló árkategóriába jó strapabíró esetleg cserélhető csatis˛kábeles fejes(használtan venném 16 körül) ja és mennyire kényelmes? siberia v2 volt előtte az elég kényelmes volt
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
Megjött a Siberia-m, a Razer Barracuda-m és holnap jön a Tiamat 2.2 is, majd valamelyik nap írok egy szösszenetet.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Tiamat-hoz kell valami progit felrakni vagy belőni valamit, hogy meglegyen az a legendás mély?
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #11419 üzenetére
Meglett, persze én nem ilyet vártam ennyi hype után, de ez nem feltétlenül rossz, majd max estére jön a kis kritikám, mint szimpla felhasználó.
Vannak dolgok...
-
eami
veterán
válasz ricshard444 #11420 üzenetére
szimpla felhasználó aki 3 fülest rendel egyszerre?
-
CsonkaImo
addikt
Kíváncsi leszek az összehasonlításra. Nem volt Razer cuccom még, de nekem úgy tűnik az egész márka a hype-ra épül, persze ettől függetlenül csinálhatnak jó cuccokat.
[ Szerkesztve ]
-
d1abLo
senior tag
akartam irni hogy sose volt (legendás mély), de nem akartam kedved szegni a felfedezésében
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
oliba
őstag
Sziasztok!
Jelentem eredeti, legalábbis ha hamisítvány, akkor nagyon jól hamisították. Csak a fejhallgató jár és egy Steelseries bag, semmi más. Teljesen megérte, már rendelek is egyet az asszonynak
Köszönet a segítségért
Szép napot!
Ja és azt elfelejtettem, hogy bitang jól szól
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
Szubjektív vélemény az alább látható fülesekről, Xonar DX-ről hajtva.
SteelSeries Siberia V2
Razer Tiamat 2.2
Razer BarracudaA mély körülbelül +15% minden füles beállításánál.
Dolby a Siberia-nál és Tiamat-nál aktív volt végig, kivétel a zenéknél, Barracuda "Real" 5.1-ben megyKényelem
A Siberia a legkényelmesebb a 3 fejhallgató közül, a könnyedsége és a fejre fekvése miatt.
A Barracuda és Tiamat között elég nehéz volt dönteni, de hosszabb távon jobbnak éreztem az elöbbit, a Tiamat kényelme a súllyon bukik el, a pánt része sem az igazi, nem fekszik rá a fejre teljesen, mint a másik kettő, hanem 80%-ban rajta van és csak azt fej ezen részét "nyomják" az amúgy idegesítő párnácskák, nélkülük jobb lenne.Az viszont tény, hogy egyik sem kibírhatatlan sok óra viselés után sem.Siberia V2: 10/8.5
Tiamat 2.2: 10/6.5
Barracuda: 10/7.5Filmek
A Tiamat nem rossz, de nem az igazi, a közép és mély tartomány dominál.
Barracuda-val a térhatás sokkal jobb, sanszosan a 6 hangszórójának köszönhetően, de a középtartomány szimplán hiányos, ami rányomja a bélyeget a hangzásra.
Siberia: Jó, minden a helyén van, de nem elég ütős.A Tiamat még vesz egy levegőt és úgy nyomja ki magából a keményebb, remegtető mélyet, ezzel lesz reálisabb, mozisabb a hatás.Siberia V2: 10/8 - szépen adja vissza a teret és a hangokat, de a mélyhez még kéne tolni a csúszkákon a mozis hatáshoz (+10-15%-t)
Tiamat 2.2: 10/8.5 - majdnem elhozza a mozit a szobába, a térhatás és a magas hangok lehetnének csak jobbak (+ a hangerő)
Barracuda: 10/3 -Nincs közép tartomány és érdemleges mély sem, nem lehet élvezni ilyen harsány hangok mellett a filmet, de legalább a térhatás nagyon jó.Zene:
Nagyon sok stílust próbáltam.
Összességében azt tudom elmondani, hogy egyik füles sem való zenéhez, de a Siberia alkotta a legjobb hangképet, a Tiamat elvitte a zenéket a középtartomány mocsarába, a dinamika is elég középszerű volt vele.
Barracuda pedig értékelhetetlen, autó rádió szintet tud kipréselni magából, abból is az erőtlenebb fajtát.Siberia V2: 10/6.5
Tiamat 2.2: 10/5
Barracuda: 10/2Minőségérzet/anyaghasználat:
A szomorú valóság az, hogy egyikre sem mondanám rá, hogy "igen, ez egy drága Gamer füles".
A Barracuda dolgozik egyedül fémmel, abból sem túl sokkal, a Tiamat tipikus bazári műanyag, nagyon gyenge a kagyló rész fogatása, nem is merem mozgatni annyira, mert sanszosan megadná magát egy kissebb erőkifejtéstől.Leejtéstől eltörne e? Nem próbáltam, de ha szerencsétlenebbül érkezik, mint szabadna, akkor kétségtelenül elrepedhet.
A Siberia egy minimalista, fényes műanyaggal készített valami, annyiból strapabíróbb, mint a Tiamat, hogy nincs súllya, így leejtéskor nem kell félni attól, hogy a saját súllya és a gravitáció barátsága összetöri.
A Barracuda az masszív, nincs konkrét gyenge pontja, ahol megfogod és 2 ujjal eltörheted, nem is recseg, mint a Siberia és nincs olyan gagyi összefogatása, mint a Tiamat-nak.
2 méter távolságból, ránézésre a Tiamat-ra 15k-s fülest mondanék, a Barracuda-ra 10k-t, a Siberia-ra 4-5k-t, még jó, hogy a valóság nem ez, mert senki nem venne így drága fülest.Siberia V2: 10/5 - gagyi, de nem félek, hogy leejtem és vehetek egy újat
Tiamat 2.2: 10/4 - le kell pontoznom, mert a tartóssága nagyon necces és nagyon kell rá vigyázni, az időtől pedig nem védhetem meg, ami biztosan eléri a nem is olyan távoli jövőben.
Barracuda: 10/7.5 - nincs vele gond minőségileg, még 4 éves fülesként is tökéletesen működik, csak kopások vannak a fém festésen.Játékok:
BF3
Siberia - 10/8.5 - szépen elkülönülnek a hangok és a csatateres élményt átadja
Tiamat - 10/6 - olyan nyomott hangzása van az egésznek, mintha egy dobozban lenne az ember, akár volt Dolby, akár nem, valahogy nyomott volt az egész és nem volt annyira kellemes.
Nem tudtam beállítani úgy, hogy hozza a Siberia színvonalát.Barracuda - 10/5 - Hiába nincs izmos középtartománya, olyan szépen elkülönülnek a hangok, hogy csak a mély hiányát és a közép gyengeségét tudom felhozni, ha ettől eltekintünk /ami sajnos nem ilyen egyszerű/, akkor a legjobban teljesített, egyből kivehető volt, hogy ki hol van és mit csinál.
Dirt 3
A szokásos felállás született:
Térhatásban a 6 hangszórós Razer ismét alkotott, de az autók hangja nem kellemes közép nélkül.
A Tiamat elvolt a maga kis közép és mély orientált világában, egyáltalán nem volt élethű a hangzás.
Siberia pedig messze a legkellemesebb volt, minden hang a helyén, kellő térhatás, körülvett a verseny és tényleg azt éreztem, hogy a kocsiban ülök.Siberia: 10/9
Tiamat 2.2 - 10/6
Barracuda - 10/4Watch Dogs
Messze a Barracuda-val volt a legjobb, mindenfelől jöttek a város zajai, a fegyvernek is vele volt a legkonkrétabb hangja.Ha pedig mélyre került sor /robbanás, rádió/, akkor azt ellensúllyozta a fejes rezgése.
Siberia-val egyértelműen visszaesett a játékélmény, bár nem volt rossz, de azért eltűnt egy nagy része a városnak /hangilag/.A Tiamat-nak köze nem volt a lélegző városhoz, ismét elzárt egy burokba és élvezzed azt, amit nyújt, sajnos ez nekem nem sikerült.Siberia: 10/7
Barracuda: 10/9
Tiamat 2.2: 10/5Hang kizárása/kiengedése:
A Siberia és a Barracuda az kiengedi a hangot szépen, és be is szűrődnek, így keményebb Lan-ra nem a legalkalmasabbak.
A Tiamat zárt és szépen bent is tartja a hangot, talán ez okozza a problémát a hangzásával /nem értek hozzá ilyen szinten/
Kimeneti teljesítményben messze a Barracuda a legkomolyabb.
A Siberia és a Tiamat körülbelül egy hangerőt képvisel (Siberia talán 5-10%-kal hangosabb), de a Tiamat magas hiányában halkabbnak érződik egyértelműen és hiába tolnád fel jobban a hangerőt, szomorúan konstatálod, hogy ennyi volt a kakaó.Ár/érték teljesítményre most azért nem térek ki, mert itthon a Siberia 23k-tól kezdődik, a Tiamat pedig 28-tól, én elöbbit Ebay-ről rendeltem, amit akár 8k-ért is megkapsz, annyi a gond, hogy 2-6 hét a várakozási idő.
8k-t simán megért a Siberia, 25k-t már nem, a Tiamat pedig sehol nem éri meg a 30-t, a Barracuda pedig már nem kapható, ha fel is lelhető használtan 10-15 körül, akkor arra is nemet kell mondani.
Túlságosan kompromisszumos megoldás és nagyon kevés dologban mondható jónak.
A legendás mély, amiről itt sokan beszéltek a fórumon nem éppen olyan, mint amire számítottam.
Egy 5.1-s 20k-s Logitech rendszer megeszi a mélyét ennek a fülesnek, persze megvan benne az erő, de közel sem annyi, mint amiket itt mondtak, hogy leszakítja a fejed meg hasonlóan túlzott dolgok.Összességében a Tiamat egy túlhypeolt, túl drága füles, az árának a felét ha megéri /Siberia szintén 15k körül/
Filmekben nyújtotta a legjobb teljesítményt, máshol elég vegyes és lehangoló.
A Siberia egy korrekt, kívülről olcsó, de hangzásilag jó füles, a tartóssága kérdés, de sokkal inkább ajánlom ezt, mint a Razer csodáját.
Barracuda pedig inkább a fiókba való, anno lehet jónak számított, de manapság elég szegényes a hangzása.Az EQ állítgatása csak kis mértékben segítette ki a Tiamat-t, és a "burkos" hangzással nem lehetett mit kezdeni.
Ajánlom a Siberia-t, a Tiamat nekem nem jött be, talán a 7.1 mutatna valamit, de az meg túl drága.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Ramses07
Modder
válasz ricshard444 #11426 üzenetére
Köszi a bőséges és teljesértékű tesztet Szóval akkor a nép nagy kedvence vitte e pálmát siberia v2.
Nálam volt egyszer egy, de gondolom utánzat volt, mert az nem produkált és kínából rendelték
Még mindig nem tudom milyet vegyek magamnak Ami nagyon kényelmes jó erős basszus van benne és a térhatás is rendben van...Life is short, ride hard!
-
ricshard444
veterán
A helyesírásért bocs, gyorsan írtam egy szösszenetet jegyzetbe, aztán toltam ide.
Vannak dolgok...
-
drzozo
senior tag
Nekem a Tiamat 7.1 mélyével semmi probléma nem akadt, sőt, még néha robbanásoknál túl sok is volt, nem kellett semmit feljebb állítanom (pont, hogy ellenkezőleg). És ugyanazok a sub driverek vannak mindkettőben.
Az anyaghasználatban egyetértek, de nyilván nem kell dobálni, óvatosan kell pakolgatni (a fejedre is), és nem hiszem, hogy baja lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Ramses07
Modder
Valakinek véleménye erről, vagy esetleg tesztelt már ilyet? Mennyire kényelmes és gondolom jól szól....
Life is short, ride hard!
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Fülest szeretnék vásárolni már egy ideje. Most találtam egyet ami szimpatikus lenne Corsair vengeance 2100. Nézegettem hogy hol mennyibe kerül és felfigyeltem hogy amazonon kb fele annyi mint a corsair hivatalos oldalán vagy itthon. Csak a szállítás ami nem megoldható elvileg. Tudna valaki esetleg valamit ami ide is szállít és viszonylag jutányos áron?
-
T1k3
tag
Visszaolvasva nem találtam kielégítő választ - holott találkoztam egy-egy témával. Szóval szépen sorjában felteszem a kérdéseim, t'án valaki tud érdemleges választ adni, amit előre is köszönök.
SteelSeries Siberia V2-ről lenne szó. Mi más?
- A három változat közötti különbség érdekelne, felhasználói szemszögből. A paraméterek összehasonlításával nem volt problémám. Tehát, hogy van -e tényleges, érezhető különbség mondjuk a default V2, V2 Heat Orange (USB) és a V2 USB 7.1-es hangkártyával szerelt között? Kiérezhető -e a tárhangzás játék közben, film nézés esetén? Megéri -e rászánni azt az x ezer HUF-ot az USB-re és ha igen akkor Stereo azaz Heat Orange vagy a 7.1 etc.?
- A másik, hogy látni eBay-en x+1 SteelSeries Siberia V2-t doboz nélkül, "zacskóban". Elég szkeptikus vagyok - akár csak azok akik előttem érintették a témát. Van valakinek azóta tapasztalata? Tehát rendelt és használta is kellő időn át - szoftver esetlegesen... Illetve aki fogott a kezében itthon vásároltat és eBay-ről származót... @oliba, azóta bármilyen építő jellegű hozzászólás a témával kapcsolatban?Elsődleges felhasználási terület munka utáni kikapcsolódás volna: játék, film, zene - nagyjából ebben a sorrendben. Én személy szerint az USB-t preferálom de ez nem mérvadó persze.
"Az erő nem a fizikai képességekből fakad. A legyőzhetetlen akarat a forrása."
-
Bulitt
addikt
- Főleg a színek megjelölését szolgálja az elnevezés
- Ha van jó dedikált hangkártyád, akkor nem kell az USB-s verzió mert a hangkártyád is megcsinálja a térhangzást.
- ebay zsákbamacska, ha biztosra akarsz menni itthoni üzletbe vedd
- a fejhallgató jack csatlakozós, csak kapsz egy USB hangkártyát ennyi -
T1k3
tag
válasz Bulitt #11435 üzenetére
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz. Lévén, hogy a 'Heat Orange' és a 'Frost Blue' USB csatlakozóval szerelt és nem opcionális, mint a sima V2 esetében - mindegyik termék stereo de az utóbbihoz jár(hat) a 7.1-es hangkártya.
-
T1k3
tag
válasz scream #11437 üzenetére
Tisztában vagyok vele, külön szóvá is tettem... Ezért is írtam, hogy a paramétereknek utánanéztem és inkább mindennapi használatból való tapasztalatokra lennék kíváncsi. Tehát, hogy hangzásbeli különbség van -e. Lévén, hogy nem ekvivalens az, hogy rádugom a jack-et egy SB-re vagy a Heat Orange-et USB-n csatlakoztatom, esetlegesen a SS hangkártyájához etc. azaz megéri -e a ráfordítást, kiérződik a térhangzás vagy helyette inkább egy Xonar DG? Lehet, hogy én fogalmazok túl körülményesen. Ettől függetlenül persze köszönöm a hozzászólásokat mert így is építő jellegű és hasznos volt.
-
d1abLo
senior tag
attól függ van-e hangkártyád.
Ha van egy jó dedikált hangkártyád, akkor a simát vedd, a neked megfelelő színben.
Ha nincs, akkor pedig a füles+kártya kombót javaslom (nem a ho, vagy fb-t). Nagyon sokat számít, mind minőségben, mind hangerőben az a kis szerkenytű.Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
FruzsiAnglia
újonc
Sziasztok, Sokat olvasgattalak Titeket, de annyira nem értek az ilyen dolgokhoz nő lévén,úgyhogy inkább tanácsot kérek tőletek Páromnak vennék születésnapjára egy fülhallgatót játékra . Főként Crysis meg hasonlo lövöldözős-gyilkolós, na meg űrhajós játékokkal játszik, ahogy én látom Most épített magának egy hiper-szuper gépet, és gondoltam meglepem mellé egy hiper-szuper fülessel. Szerintem a mikrofon annyira nem lényeg mert nem kommunikál másokkal( már ha erre valo ) . A hangártyája ilyen : Audio - 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec) - Premium Blu-ray audio support . Szoval ehhez szeretnék egy jo fülhallgatot. Amilyet mondtok én azt veszem , kb 20 000 forintnyi fontért . Tehát a limit kb 20 000 Előre is köszi a válaszokat. És bocsi, hogyha hülyeségeket írtam
jah, én én a Logitech G 430-at néztem eddig.[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz FruzsiAnglia #11443 üzenetére
-
drzozo
senior tag
válasz FruzsiAnglia #11445 üzenetére
Én nem szoktam ajánlani. Hangkártyával egyébként az is 30k-nál kezdődik.
-
minek?:S
őstag
Sziasztok, ajánlásotokra vettem egy Thermaltake eSports SHOCK (fehér) "fejest", hát. Először is, összeszerelési minőségen me a legjobb, legalább is ha nem direkt lötyög 1-2 helyen, nem vészes, ha falaki csak használja és nem babrálja direkt a kényesebb részeket, akkor semmi gond. Nagyon kényelmes is.
Eddig így egy 10es skálán 8 pontot adok.
A hangzással meg maximálisan megvagyok elégedve, a magasak magasak, a mélyek mélyek, nem is részletezném, nekem bejön, 10/10.
Összességében 9,5/10, a kábel elég hosszú, bár ahol ketté válik utána picit vékonynak érzem, a mikrofon remek, ja .. és iszonyat hangos, hála a +hangerő szabályzónak.
Köszönöm nektek
Üdv.:M.
-
FruzsiAnglia
újonc
-
eami
veterán
válasz FruzsiAnglia #11448 üzenetére
tactic3d rage wireless simán jó választás, és nem kell hozzá hangkartya. egy USB adapter van hozzá amin keresztül kapja a jelet és egyúttal az egy hangkartya is.
-
drzozo
senior tag
válasz FruzsiAnglia #11448 üzenetére
Amit te írtál, az egy alaplapi hangkártya, ergó könnyebb helyzetben lennénk, ha tudnánk az alaplap pontos típusát. Bár szerintem így látatlanban sem kell valami komolyabb típusra gondolni, ezek csak arra jók, hogy megszólaltassanak valamilyen hangrendszert. Komolyabb játékra és térhangzás keltésre szerintem alkalmatlanok.
Éppen ezért kell olyan fejhallgatót nézned, aminek van saját hangkártyája. Ilyen a Rage és a CV1500 is.
A Rage-ből én a kábeles verziót linkeltem, mert az olcsóbb, mint a wireless (vezeték nélküli), persze mindkettő ajánlott, a Logitech-től tuti jobb választás (mondjuk szinte egyébként bármi ).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest