Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Cimborám szeretne egy jó gamer fülest CS:GOhoz. Steelseries Siberia V2 ami tetszik neki. Tudok róla valamit, vagy mit érdemes venni? A keret 20k.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
eami
veterán
úgy 1-2 ezer commentenként be szoktam ide nézni, hogy hol tart a topic, és nem semmi, hogy (talán nem túlzás de) az elmúlt 2 évben kb ugyanazok a kérdések és a válaszok is
Leendő tulajok... bátran olvassatok vissza szerintem
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok!
ThermalTake eSPORTS Shock vagy Ozone Rage ST ajánlotok egy alaplapi hangkártyához , ami a közeli időben lecserélem egy ASUS DS(x) hangkártyára.
Vagy 10-15k ajánlani egy jó fejhalgatót játékra , akár usb-t is.
Előre is köszi.Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
Domyzilah
tag
válasz MikaVejneGI #10707 üzenetére
Van valakinek itt a fórumon Ath AD700X fejhallgatója? Érdekelne, hogy müxik FPS játék alatt?
-
d1abLo
senior tag
válasz MikaVejneGI #10707 üzenetére
Szia a kettő közül a Thermaltake. Ha hangkarit veszel akkor inkább a Xonar DG(x) -et vegyél mert az van fejhallgatóra optimalizálva. Viszont ha veszel akkor felesleges az USB fejes, így vehetsz nyugodtan rendeset.
CM Sonuz
TT shock (sima)
Steelseries 5hFlash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Mi a véleményetek a Tritton PC510 HDA-ról?
Jól szól, előnye, hátránya?[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
azt szeretném megkérdezni hogy a steelseries 5h v2 mennyire ajánlott eszköz? egy creative fatalyti gaminget akarok váltani erre. mekkora előrelépés várható?
tudtok mutatni egy helyet ahol az usb hangkaris verzió kapható(ha fehér jobb ?
[ Szerkesztve ]
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
d1abLo
senior tag
-
marec1122
senior tag
válasz d1abLo #10719 üzenetére
mini itx konfigom van így nem fér be egy pci hangkari. az egyetlen alternatívám sb omni lenne de az sajna sokkal drágább. ahogy elnézem 800-1200 Ft rendelni egy ilyen ss hangkarit ebayről.
am előrelépésnek tekinthető az 5hv2 a fatality hez képest?
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
az a baj nézem a frost blue bundle-t ami elég jó áron van és kipróbálnám az egeret is de a siberia-nak ez a bőr borítása aggaszt. ráadásul ahhoz is kéne hangkarit venni és nem hiszem hogy annyival jobb a siberia mint a 5hv2
-
TechnicR
tag
Sziasztok, a tanácsotokat szeretném kérni füles vásárlás ügyében. Az eddig használt T.bone HD 790-em jack dugója megadta magát, talán azt szervizelem csak, de mivel megvan az új vásárlásának az öröme, ezért lehet hogy vennék valami komolyabbat, pláne, hogy amint megjelenik az OculusRift, vagy bármely másik VirtualReality szemüveg, tuti beszerzek egyet.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás, játék. Illetve amint említettem, a leendő OculusRiftemhez kellene valami, hogy ne csak 3D ben lássak, hanem halljak is. ("Binaural Virtual barber Shop" módra)(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
20e-40e környéke. Szívesen kiadok érte több tízezret, ha tudom, hogy annyival többet tud és lesz annyira tartós, hogy nem évente kell cserélnem. (Akár 10 év?)(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Inkább vezetékes, Oculus is az lesz szerintem. Vezeték nélküliben ott van még az akkumulátor lemerülés bosszantó problémája.(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural, kényelmesebbnek tartom.(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Nem ragaszkodom a mikrofonhoz, általában gépelve kommunikálok de ha van, pluszpont.(6) Milyen hangzást vársz?
(Stereo, virtual 7.1, real 5.1, real 7.1) - No itt nem tudom milyet keresek. Mivel a fül maga nem tudja megmondani, hogy honnan jön a hang, hanem csak egy jelet kap, amit aztán az agy összerak. Próbáltam ezt a YouTube-os Binaural virtual barber shop-pot és a régi T.bone HD790 esen is remekül érezni lehetett a térbeli mozgásokat. A virtual 7.1 csak egy szoftver, ami a játék jelét átalakítja binaural módra?(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
PC ben egy ASUS Xonar DX em van.(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
A lehető legegyszerűbb, nem divat fülesnek szánom sapka helyett, egyedüla hangvilága érdekel.Köszönöm a válaszokat előre is!
-
d1abLo
senior tag
válasz TechnicR #10725 üzenetére
Összegezve, van XONAR DX-ed, így a "virtual" fejesek kilőve. (Aminél ki van emelve hogy virtual bla bla bla az mind USB)
Ami a keretösszegedbe esik és merem ajánlani:
Steelseries Siberia v2
Creative aurvana live
Steelseries 5hv3, 7h
CM Storm SirusFlash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
TechnicR
tag
válasz d1abLo #10726 üzenetére
Köszönöm a választ. Az ATH-M50 mennyivel tudna "többet" mint mondjuk a Steelseries Siberia v2 ? Megéri a kétszeres árat? Mert ha tartós és jobb teljesítményű, akkor akár arra is beruházok szívesen, ha tudom, hogy nem 1-2 évre veszem. Vagy az ilyen stúdió fülesek mezei PC felhasználóknak feleslegesek?
-
TechnicR
tag
válasz d1abLo #10728 üzenetére
És ha neked kellene választani, akkor melyik mellett döntenél az általad felsoroltak közül? Nekem egyelőre a Steelseries Siberia v2 és az Aurvana Live az esélyes. Jó lenne kipróbálni ezeket. Nagyon boltokban (MediaMarkt, ilyesmi...) ki lehet ezeket próbálni, vagy nincsenek kirakva?
-
Bulitt
addikt
válasz TechnicR #10729 üzenetére
Nem lehet kipróbálni, és a boltok nem is bontják fel. Arra hivatkoznak, ha felbontják meg kell venni. Sajnos Magyarországon ez a kipróbálós dolog nem létezik. Főleg nem ilyen multimédia (fül- és fejhallgatók) eszközöknél. MM-be is csak zene/telefonos headset-et lehet kipróbálni. Ha kitesznek egy próbadarabot, azt maga a cég veszi meg. Ezt meg senki nem akarja
-
TechnicR
tag
válasz Bulitt #10731 üzenetére
Szomorú dolog. Hiszen ahány ember, annyi féle fül. Mondjuk ott van szerencsére a 7 napos elállás a vásárlástól, ha interneten keresztül történt, így végül is van egy heten tesztelni, hogy mennyire áll jól a fejemen. Steelseries Siberia v2 lett a nyertes, már csak a színen gondolkodom : ) Köszönöm a segítséget!
-
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Kb. egy hónapja vettem meg az itt ajánlott Soundblaster Tactic 3D Alpha headsetet. A fejhallgató résszel nagyon meg vagyok elégedve (kicsit fura volt elsőre, de most már csak azon játszok), viszont a mikrofon néha nem ér semmit. TS-en is kicsit halk, no de játékban (most pl. Rust, habár még alpha a játék, de a legtöbb embert normálisan hallok benne, csak nekem nem jó valami). Letöltöttem a legfrissebb drivert és szoftvert is, de semmit nem tudtam rajta erősíteni. Alapértelmezettre raktam, mert máshol ezt írták, illetve a hibaelhárító is ezt javasolta, de nem lett jobb. Egyszer kihagytam az USB-s "hangkártyát", simán csak jack dugóba raktam, úgy egy kicsit erősebb lett a mikrofon, viszont a térhangzás nem volt meg. Kérdés, mivel tudnám boostolni a mikrofonomat? Elméletileg nem hibás, másoknál egy driver/szoftver frissítés megoldotta, nekem még mindig halk.
A másik kérdés, hogy tudom megoldani, hogy egyszerre menjen a hátlapi kivezetésről a hangszórón a hang, és az USB csatlakozatott Headset is? Illetve van-e valami szoftveres "kapcsoló"?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius
-
d1abLo
senior tag
válasz Unteroff #10733 üzenetére
Szoftveres kapcsoló alapértelmezetten van. Jobbklikk tálcán a hangszóróa ->lejátszóeszközök, és amelyik nem kell letiltod. Ha hangfal kell a fülest tiltod és fordítva. Problémára mikrofon erősítést próbáld meg bekapcsolni.
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Bacusuz
addikt
válasz TechnicR #10729 üzenetére
nekem pólus center edigitalban ,és polus melletti aquában kibontották.
így sikerült a 3 füles közül választanom...
csak egy picit kedvesnek kell lenni,és személyesen próbálkozni,mert telefonon mindenki elutasítÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
marec1122
senior tag
akinek van tapasztalata a steelseries siberia v2 változatokkal kérdezném hogy mi a különbség a frost blue integrált usb-s változat és azon darabok között ami jackes de adnak hozzá egy 7.1 es hangkarit?
-
marec1122
senior tag
válasz d1abLo #10737 üzenetére
tehát kb ugyan az van a frost-ba inegrálva mint amit adnak dedikáltan az usb-s verzióhoz?
és egy másik kérdés a következő 2 hangkártya közti különbség a kb nettó 10 gurigán kívül és a nyilván latható külső vezérlőpaneleken kívül?
egyik , másikCsak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
szente80
aktív tag
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Az elején leírom hogy semmi tapasztalatom sincs még füles terén ezért elnézést ha balféknek tűnnék.
Szeretnék játékhoz,zenéhez valami jobb fülest.
Amit kinéztem Corsair Vengeance 1500v2 vagy Asus Orion Pro.Vissza olvasgattam és inkább a Corsair a javasoltabb.
A kérdésem hogy ha meg venném ezt az alaplapom (Asus Maximus VI Hero - SupremeFX hang chip)
kezeli?vagyis be dugom és nem kell semmi más kiegészítő,hangkártya?Hogy képzeljem el a hangerejét,szeretném ha pl. zene hallgatás közben szét menne az agyam a hangerejétől
30 ezer amit szánnék rá,esetleg valami más márka,Logitech? -
torma1981
veterán
Sziasztok.
Fülest szeretnék kb 20k-ért. Némi mozizás, játék. Este használnám amikor alszik a család.
Melyik most a legjobb ár érték arányú? Lehet használt is a PH-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs