Új hozzászólás Aktív témák

  • fehervari795

    csendes tag

    Sziasztok

    Segítséget szeretnék kérni, illetve útbaigazítást, ha nem a legmegfelelőbb topicban teszem fel kérdésem.

    Maximum 100ezer forint körüli értékben szeretnék vásárolni hangszórót egy kb. 25 nm²es tetőtéri lakás nappalijába.

    [kép] -- Itt helyezkedne el, a PS4 helyére menne az egyik hangszóró, sarokba le egy esetleges sub.

    Főleg zenét hallgatnék rajta (mainstream, dance, house, pop, rock főleg), illetve filmnézés (filmek általában DTS vagy DD5.1 hanggal mennek, ha ez számít hangszóró szempontjából).

    Szeretem az erős basszust, az lenne a célom, hogy alacsonyabb hangerőn is érezhető legyen az ereje a hangfalnak és tisztán szóljon. Főleg a filmeknél nagyon zavaró, hogy a háttér zaj / hang effektek nagyon üvöltenek, a beszéd hang meg halk, ezt szeretném levetkőzni.

    A fő eszközök amik csatlakoznának, a képen látható Samsung TV RCA vagy optikai kábelen illetve egy Xiaomi 12X BT-n keresztül, így a BT fontos szempont.

    Eddigi/jelenlegi hangszóróim, amikkel egyébként hellyel-közzel elégedett is vagyok egy Genius 1250B és egy Anker SoundCore Motion Boom.

    Kérdéseim, hogy szerintetek mi lenne az irány? Mit ajánlanátok? 2.0 vagy 2.1 (ezek könnyen elférnének)? Esetleg menjen a TV a falra és egy soundbar+sub páros? Talán ezt kevésbé szeretném, de ha azt mondjátok hangban jobban járhatok nem vagyok teljesen ellene.

    Előre is köszönöm szépen a segítséget. Konkrét típusokat is szívesen megnézek, talán meghallgatni is megtudom, ha Extremaudio vagy MM kínálatában megtalálható.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák