Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz lezso6 #54378 üzenetére

    Köszi a segítséget mindenkinek! :R
    Elvileg jövő hétre megjön a 2. monitorom és meglátom hogy fogok elférni. Tegnap már rendezkedtem az asztalokon így a 2 monitor nagyon kényelmesen el fog férni, viszont a hangszóró kétséges. Attól függ mennyire nyúlik ki a monitor széle, hogy elfér-e még mellé a Genius SP-HF1250B hangszórója.
    Alapból ugye a hangszóró mindkettő vezetéke elég rövid, úgyhogy ma még rendelek a Muziker-ből egy ilyen Jack to 2x RCA kábelt, ezzel megoldódik a hangszóró összekötése a számítógéppel, 3m kábel bőségesen elegendő lesz. - > ADJ AC-J3S-2RM/3 3,5 Jack Stereo/2x RCA Cinch
    Illetve találtam itthon 2 eres vezetéket ami elvileg hangszórókábel, ezzel meghosszabbítom a 2 hangszóró közötti összekötő kábelt. [link] Ez vastagabb mint a gyári úgyhogy tuti jó lesz.

    Ezt a Klipsch hangszórót ugye össze tudom kötni kábellel is a géppel? Tehát nem csak BT kapcsolódási lehetőség van rajta?
    5.5kg a G560-nak a mélynyomója, szóval annyira nem kiemelkedő érték a Klipsch-nek hogy annyi. Tudom hogy a G560-nál a ledeket kell megfizetni, illetve itt szinte mindenki utálja a termékeiket, de méretre meg pont be tudnám zsúfolni a monitor alá is akár ezt a G560-at.

    Kérdés hogyha elmegyek a fent említett összegig tehát 80k-ig, akkor a Klipsch 100% hogy jobb választás lenne mint a Logitech terméke?

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák