Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Logapeti

    tag

    válasz DarthSun #50630 üzenetére

    Sajnos a bejáratás után én is megtapasztaltam az 5C magaskiemelését... Egy olyan "őszinte" DAC-kal, mint ami az EMU1212m-ben van, szinte hallgathatatlan komolyzenére. Kb. olyan, mintha folyamatosan üvegpoharakat dobálna valaki a falnak mellettem. Nagyon sajnálom, mert amúgy iszonyúan tetszik a hangkaraktere. Az első a nálam járt 'budget' hangfalakból, ami mélységben is jól hozta a teret, és a hangszerek körül is volt térérzet. Plusz minden nagyszerűen szeparálva van, és tuttiknál se omlik össze. A hangszerhangok is elég jók voltak (ennyi pénzért fantasztikusak), és a mélyek is kellően kottázhatóak: Egy Bach h-moll misében élmény volt a bőgő continuoját hallgatni :)
    Szóval nagy kár érte, mert normális mennyiségű (és talán kicsit jobb minőségű) magassal ez a hangfal (és gondolom a 6C is) tökéletes lenne nekem. Még a nálam levő Tannoy Reveal 402 monitorokat is megveri, de szinte mindenben. Olvastam valahol, hogy ezeket a budget aktív hangfalakat direkt hangolják ilyen smileysra, hogy a boltban összehasonlítva a többivel a legszikrázóbb hangot vigyék (a hamis jelenlét érzet miatt). Ha így van, az nagy kár, jobban esne, ha simán csak nem lehetne jó balanszot kihozni ennyi pénzből...
    Ha esetleg tud valaki olyan hangot, ami a fentieket tudja szép és nem túlzó magassal együtt mondjuk úgy 80e Ft-ig, az légyszi szóljon.

Új hozzászólás Aktív témák