Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    válasz Bodz #46680 üzenetére

    Kb. egy órája hallgatom az Alesis-t. Most még a Fiio E10-em line out-jával, de délután érkezik egy Creative G5, azzal lesz terveim szerint hajtva. (igazából az alaplapra akartam dugni, csak a gyári jack->rca kábel tényleg csak pár centi)
    Sokkal kezelhetőbb méretű cucc az asztalon mint az Edifier (bár pont ma érkezik a 2.4 méteres Ikea Karlby a DIY számítógép asztalomhoz, azon majdnem el fog veszni :DDD), élőben jobban mutat mint képen egyébként.
    Még igazán síri csönd nem volt a lakásban, de amennyire meg tudom ítélni tényleg nincs semmilyen idegesítő alapzaja, talán egy nagyon kevés sistergés ha atom rátapadok a fülemmel.
    Mély tartományban tényleg mehetne kicsit lejjebb, a Bass Boost a hátulján korrigál valamit, bár szerintem csak elrontja a hangzásképét úgyhogy nem nagyon fogom erőltetni. Egyébként elég kellemes kiegyensúlyozott hangja van. Se túl sok mély, se túl sok magas, tisztán szól. Túl hangosra nem mertem még feltekerni, de egész meglepő max. hangereje lehet, már feles állásban túl soknak éreztem. Igazából kicsit a negyed állás alatt bőven elégséges hangereje van a 12nm2-es szobámba háttér zene hallgatáshoz.
    Meglátjuk a további napok mit hoznak. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák