Új hozzászólás Aktív témák

  • newmoonlight

    senior tag

    válasz AMDFan #45613 üzenetére

    Na, kezdődik elölről... :O

    Csak halkan jegyzem meg, hogy mindaddig, amíg az mk3-as szériát forgalmazták, addig nem nagyon nyekkent meg senki (inkluzíve Hitspace) arról, hogy ÚÚÚHHH... "túl sok, és túl kivehetetlen a mély", JÉZUSÚRISTEN!!!... "túl van húzva a reflexcső", BROÁÁÁF... "önálló életet élő elmosott, egybefolyó basszusok", ÁHHH... "irreálisan sok basszus", CÖCÖCÖ... "lassan induló, hosszan lecsengő, túlzó, mosott, irreálisan sok basszus", PFFF..."hangmérnök legyen a talpán, aki azon beállít jól egy mixet".

    A szériaváltáskor hirtelen kiderült , hogy az mk3 széria maga a patás ördög.

    Hirtelen mindenki megvilágosodott.

    Azt a hulladék mk3-at meg minden bizonnyal értelmi fogyatékosok és halláskárosultak konstruálták, szerelték és forgalmazták. (Ja, utóbbi nem... :U )

    Aki meg azt vette, az csakis értelmi fogyatékos lehet.

    (Amire vásárláskor sajnos elfelejtettük felhívni a szíves figyelmét.)

    (Szerk.: Azt is elfelejtettük megemlíteni, hogy a minőséghez annyi köze van, mint hardcore hintőporos triple penetration pornónak a gyermeknemzéshez.. ;] )

    De mindennek immár vége, mert kijött a Megváltó, az új (824, 624) széria, feltöltődtek vele a raktárak és hipp-hopp, hirtelen az lett az etalon. Halleluja!

    NA, ÍGY KELL SZÓLNIA EGY IGAZI STÚDIÓMONITORNAK PUPÁKOK!!!

    NA, EZ A PONTOS MÉLY!

    NA, EZ A DINAMIKA!

    Pupák megveszi. Hazaviszi, kicsit forgatja a szemét, hümmög pár napig, de a füle lassan hozzászokik. Hát ja, tényleg milyen jó, hogy a reflexcső nem lifegteti a függönyt. Ezen felismeréstől (több pozitív élménye úgy sem nagyon lesz) legyint egyet és megnyugszik. (Kénytelen.)

    Epilógus: Nyilván ugyanez fog lejátszódni pár év múlva a következő sorozat színre lépésekor. Idézet 2022-ből: "Fellélegezhetnek szegény Mackie-rajongók, mert kijött az új MR8X-széria, amely-szemben a fátyolosan erőtlen, harmatgyenge mélyeket produkáló, tüdőbeteg MR824-el, immár a márka hírnevéhez méltó hangerőt és mélyeket produkál."

    [ Szerkesztve ]

    “Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)

Új hozzászólás Aktív témák