Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Baliga Tamás #44852 üzenetére
Jó, akkor senkit nem érdekel Baliga Tamáson kívül.
Igen, pont azért írtam, hogy érdemes az USB táptól független külső tápos hangkártyát venni.
Make Asia Great Again!
-
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok! Ajánlott még 2018-ban a Microlab SOLO6C new ?
Csak azért kérdezem ,mert rendelés előtt állok és a megrendelés véglegesítse előtt még gyorsban kikérem itt a véleményeket, hátha azóta van best buy 30-40k körül otthoni zene hallgatásra Pc-n - telefonon. Tv.n.Köszi
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Tibe
aktív tag
Én TASCAM hangkártyát használok, kurvajó hangkártya és hallható különbség van az előzőhöz(steinberg ur22 mk2) képest....
Szóval lezso6-nak igaza van.....[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
Röviden, egy Logitech Z313 at váltanék le pcről és olyan hangfal kell helyette, hangzásban, mintha oda állna melléd egy Playboy csaj és megkérdezné, hogy jössz d*gni ?....
Tudom morbid példa, de hát egy bögre szett után, legalább ekkora élményt szeretnék egy 2.0-tólCsak egy srác vagyok a nagy világból.
-
-
Ja, de az egy másik, kissé drágább Tascam. Ez persze nem jelenti azt, hogy rossz, sőt, ajánló szerint ez is elég jó ár / érték aránnyal bír.
Egyébként szépen alakul az én bazi Rokit 10-3 hangfalpárjaim sorsa is. Mennek haza a családhoz az új kis 43" Tv mellé házimozinak + másodállásban hifinek.
Make Asia Great Again!
-
RetroFighter
tag
Sziasztok!
Hangfal vásárlás előtt állok és szeretném a segítségeteket kérni.
- Csak zenehallgatásra szeretném használni.
- Szinte csak metál/rock műfajból válogatott számokat játszana le.
- Telefonról vagy laptopról ,,mennének" a számok.
-Nagyjából 80-90ezer forintot szánnék rá.Előre is köszönöm:
Gergő -
varmi2
nagyúr
válasz RetroFighter #44868 üzenetére
Olvasd el az összefoglalót, és válassz.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
RetroFighter
tag
válasz varmi2 #44869 üzenetére
Elolvastam poszt kiírása előtt, sajnos nem lettem beljebb. :/ Találomra meg nem szeretnék kiválasztani az adott összegért egy modellt.
Ha segíteni nem tudsz, illetve nem szeretnél, akkor görgess tovább kérlek. Összefoglalóban is le van írva, hogy részletezzük mik az igényeink. Számít a preferált zenei műfaj, multifunkcionaltitás stb..
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz RetroFighter #44870 üzenetére
Azok mind ajánlott darabok, itt sem fognak mást ajánlani. Az áruk is ott van, abban az árszegmensben azok szólnak legjobban. Megnézed, hogy a te pénztárcádnak melyik felel meg és megveszed.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Dimaj
aktív tag
Számolj azzal is, hogy kell egy külső hang kártya ami 30k körül van.
-
Lehetne M-Audio BX5 D3 szett, ami 82k. Ebben nem tudom van-e hangfal kábel, de valószínűleg nincs, szóval az kb 5-10k még pluszban. Ezzel érnéd el a legjobb hangot ennyi pénzért.
De a fentire telefont nem fogsz tudni rákötni, arra inkább valami konzumer kategória ajánlott. Mazsoláztam:
Edifier R2730DB, most 67k akciósan, de ez elég nagy cucc, 6.5" és 3 utas.
Modecom Eclipse 180, kb 55k. Ez kisebb, 6.25".
Edifier R2000DB, kb 65k, ez a legkisebb 5.25".
Mindegyik tud BT-t, van távirányítójuk és digitális bemenetük is.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
-
CsyGaBiKa
csendes tag
válasz RetroFighter #44874 üzenetére
Ha ott vennéd hozzá a kábelt is, én ezt vettem volna: https://www.muziker.hu/rockboard-flat-trs-cable-60-cm-black , bár én csináltam magamnak kábelt, ki mivel főz: https://www.youtube.com/watch?v=P_ruuNB1hO0
[ Szerkesztve ]
-
Dimaj
aktív tag
válasz RetroFighter #44874 üzenetére
Én ezt vettem hozzá tökéletes. [link]
-
Bodz
nagyúr
Ha olyan mint a képen, akkor nem az.
(#44874) RetroFighter: TRS-TRS vagy TRS-XLR. Megrendelted már a hangfalat? Szóval a Muzikertől nézzünk kábelt is az egyszerúség kedvéért?
Halk megjegyzés. Azért hangszer és hangfal kábelekkel vigyázat vonal szintű átvitelre (ami az interész/dac és az aktív hangfal közt van), hiába egyezik esetleg a csatlakozó!
[ Szerkesztve ]
-
seanvaneiden
újonc
Sajnos még mindig nem sikerült dönteni PC hangszóró ügyben. Az Edifier R1800 jelenleg 40e Ft (ennyiért nem vagyok benne biztos, hogy megérné), a Solo 6c kb. 37e Ft. Időközben elgondolkodtam külső hangkártyán (BEHRINGER UCA202)/ és Samson MediaOne M50 kombináción is. (Jelenleg csak egy integrált hangkártyám van). Lehet jó választás lenne, vagy a fene tudja... sajnos ismeretlen terep ez nekem. Bár jó lenne ha 40e Ft-ból kijönnék, és a lehetőségekhez mérten jó minőségben tudnék zenét hallgatni a jövőben.
-
Bodz
nagyúr
válasz RetroFighter #44886 üzenetére
Milyen hosszú kell egyébként?
Hát ha a noti és a hangfal közt lesz az M-Track, akkor biztosan.
(#44888) seanvaneiden: A 202 helyett máson gondolkoznék. Gyakorlatilag bármelyik említettel jól jársz, már csak valahogy az igényeid kellene pontosítani.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #44735 üzenetére
Már egy hét alatt sokat javult a hallásom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bodz
nagyúr
válasz Bjørgersson #44891 üzenetére
Remek. Mesélj, mi történt?
-
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni hangfal választás ügyben. Egy 2.0-s vagy 2.1-es aktív hangfalban gondolkozom, amit gépre kötve zenehallgatásra, illetve filmekhez használnék hdmivel a tvn.
Maximum 50 ezer forintos árkategóriában gondolkozom.Milyen típusokat/márkát ajánlotok ebben az árkategoriában?
25-50k leginkább ez lenne az intervallum, nem tudom mekkora különbséget jelenthet az alsó illetve felső határ.
A Microlab Solo 7C 2.0-t nézegettem, van esetleg jobb vetélytársa, vagy nyerő a kategóriában?
RCA csatlakozós ha jól láttam, rca-jack átalakítóval megoldható a gépre csatlakoztatás?Elore is köszi a válaszokat!
-
Bjørgersson
félisten
Semmi, hallgatom, kezdem szépen megszokni.
Örülök, hogy hallgattam rátok.As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Zοltta
senior tag
válasz Bjørgersson #44896 üzenetére
Én most várom a Microlab Solo 6C - met kíváncsi leszek ,hogy muzsikál
( kacsás boltból rendelve )
Egy Logitech Z313 -at vált le. annál csak jobb lehet[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Zοltta #44897 üzenetére
Nem tudom melyik a kacsás bolt, miért nem írjátok le az üzletek neveit? De komolyan.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #44898 üzenetére
Szerintem az Aqua.
-
Zοltta
senior tag
válasz Bjørgersson #44898 üzenetére
Anno a nagyoknál láttam , rejtve írnak bolt neveket , így átvettem tőlük :d .... Igen Hurka Aqua
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok