Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz lezso6 #34124 üzenetére

    A 6"-os pár Behringer CE1000P, szinte semmit nem találtam róla, de annyit tudni, hogy "business environment" vvagyis ipari hangfal. Ez nem egészen tudom mit jelent, de megmagyarázza talán, hogy miért nem az igazi. magassugárzója pl viszonylag zavaróan hangos azthiszem a 3khz körüli tartományban (nem biztos, de az eq-ban ott visszavéve jobb lett).
    A 8"-os pár Sansui SP-L150, az egyikben a magassugárzó nem az eredeti, ami bele lett téve elég szr. Ennek a mélye megvan, a magasa úgy, ahogy, viszont a közepe hiányzik.

    Ha nem ajánlod a 8-ast, akkor nem annyira fontos.
    Minél olcsóbban, leinkább cserében gondolkodom, bár ahogy nézem nem fog sok befolyni a fent említettekből. Valószínű nem most rögtön váltani, csak szeretnék tippeket, hogy mennyit érdemes rászánni. 100 fölé nem mennék. Melyik árkategória képviseli a legjobb ár/érték arányt? Honnantól kezdődnek a viszonylag jók?
    Hol kezdődnek a jó 8-asok?

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák