Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz MIG21 #20481 üzenetére

    Látatlanban nyilván nehéz véleményt mondani valamiről. :) Egyébként meg ezek a teszt oldalak sem igazán megbízhatóak, van ahol meg 5 csillag: [link]
    [link]
    Szerintem az a biztos ha az ember a saját tapasztalataira alapoz, írni bármit lehet, annak függvényében, hogy mi az érdekük.
    Én azzal a céllal nézelődök hordozható, igazán kis méretű Bluetooth hangszórót, hogy a legjobbat sikerüljön megtalálnom, nem is annyira az ára a döntő most, hanem, hogy a legjobb hangzásút találjam meg. Személyes tapasztalatok alapján, amit végig néztem meg amim volt, ebben az ultra kompakt kategóriában ennél a Bose mininél nem találtam olyat ami jobban szólt volna, függetlenül az ártól, egyébként meg ilyen erővel az összes túlárazott, egy csomó olyan hangszórót hallottam ami 40-50 ezer és nem egy nagy durranás. Ezekhez mérten a Bose 60-ért jó vétel, amúgy nyilván baromi sok pénz egy ilyen kis pöttöm hangszóróért. Ami még feltűnt, hogy a Bose méretéhez képest súlyos darab, 60 deka körül van, ekkora méretű hangszórók kb 30 deka körül szoktak lenni.

    Még pár napig nézelődök, aztán ha nem találok jobbat, akkor megveszem a bose mini-t.

Új hozzászólás Aktív témák