Végre megjelent nyugaton is a Like a Dragon: Ishin!

Nyolc évvel a japán premier után végre nálunk is elérhető a játék.

A SEGA és a Ryu Ga Gotoku Studio megjelentették a sokak által várt szamuráj történetet, a Like a Dragon: Ishin!-t PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One és PC platformokra. Ebben a történelmi kalandban az 1860-as évek Japánjában széleskörben elterjedt az egyenlőtlenség, és egy kardos megváltoztatja a történelmet a szamurájok alkonyának korszakában. Kövesd egy becsületét vesztett szamuráj, Sakamoto Ryoma történetét, miközben a mesterének a merénylőjét keresi, hogy tisztára mossa a nevét és akinek tettei egy forradalmat indítanak el.

A Like a Dragon: Ishin! főbb jellemzői:

  • Temérdek akció és különböző fegyverek: mélyülj el a zsigeri harcrendszerben, amely kombinálja a feudális korszak lőfegyvereit és a kardokat, ahogy a játékosok váltanak a négy különböző harcstílus között: Swordsman, Gunman, Wild Dancer és Brawler. A különböző fegyverek széles tárháza mutatja az átmenetet a klasszikus karddal vívott harcok és a modern lőfegyveres csaták között, miközben a játékosok fejlesztik a képességeiket, hogy még hatalmasabb képességeket oldhassanak fel.
  • Trooper Cardok: a játékosok gyűjthetnek és fejleszthetnek Trooper Cardokat – tárgyakat, amelyek átmenetileg power-uppokat és különleges képességeket nyújtanak, mint az új támadások vagy a stat boostok. Ezen kártyák közül számos cameokat tartalmaz olyan különleges vendégektől, mint a birkózó ikon, Kenny Omega, a színész, Rahul Kohli és sokan mások. Minden különleges szereplővel ellátott Trooper Card világszerte elérhető minden platformon, ingyenesen letölthető tartalomként.
  • Történelmi szamuráj epika: egy opcionális játékon belüli szójegyzék, amely kontextust ad a népek, a helyek és az események történelmi alapjainak, melyek a játékban szerepelnek.
  • A régi találkozik az újjal: a Like a Dragon: Ishin! kiterjeszti a 2014 Japán-exkluzív elődjét a lokalizációs támogatással, teljesen új tartalmakkal, kiválóan újradolgozott grafikával és fejlesztett lehetőségekkel a modern platformokon az Unreal Engine 4-ben.