Új kiegészítőt kap a Star Wars: The Old Republic

A tervek szerint a Star Wars: The Old Republic következő kiegészítőjéről hivatalosan majd csak a holnapi napon kapunk információkat, de egy hibának köszönhetően már most lelepleződött néhány érdekesség. A tegnapi nap folyamán ugyanis a hivatalos oldalon egy aloldal volt elérhető, amin a Kinghts of the Fallen Empire nevű kiegészítő adatlapja volt látható.

Az új kiegészítőben a Nagy Galaktikus Háború veteránjaként, azaz Outlanderként vehetnek részt a játékosok, akik akár már egy 60-as karaktert is indíthatnak már kezdésként. Az új bővítményben muszáj lesz majd szövetségeseket toborozni, ami együtt jár azzal, hogy több új társunk is lehet majd a kalandozások során.

A kiszedett információk alapján új helyszíneket is kapunk majd, (Zakuul, Zakuul City, Dreamscape, Dark Sanctuary, Gravestone) sőt, akár a 7. mozifilmre is kaphatunk kikacsintást Jakku által. Az információk szerint az október 27-én startoló új kiegészítő folyamatosan kapni fogja majd a tartalmakat, akik pedig bizonyos időszakig előfizetői státuszban vannak (az alapjáték ugyebár ingyenesen játszható), azok különböző extrákat kapnak, valamint elvileg nem kell külön letölteniük semmit a kezdéskor.

További részleteket minden bizonnyal az E3 alatt, vagy kicsivel utána kapnak majd az érdeklődők, tehát érdemes lesz majd a híreket figyelni.

Azóta történt

Előzmények