Megkapta első előzetesét az F1 2015

Korábban csak néhány képet lehetett látni az idén érkező F1 2015-ből, azonban a készítők most bemutatták az első előzetest is, amely egyelőre csak egy rövid betekintés a játékba.

A EGO motor egy új verzióját használó játék a tervek szerint júniusban jelent volna meg, most azonban kiderült, hogy egy kicsit még várni kell, és csak július 10-től próbálhatják ki a leendő vásárlók. Célpaltformok: PC, Xbox One, PlayStation 4.

Azóta történt

  • F1 2015 előzetes

    Kicsit unalmassá vált a Forma 1, de az idei szezont feldolgozó játékkal legalább a virtuális világban izgalmasabbá tehetjük, hiszen az új F1 az EGO motornak hála még realisztikusabb, érdekesebb és szebb lesz.

Előzmények

  • Project Cars teszt

    A legújabb autós játékot hivatalosan a Slightly Mad Studios fejlesztette, méghozzá közösségi segítséggel. A versenyzés minden eddiginél élménydúsabb, a grafika lélegzetelállító lett, a karrier mód viszont kicsit csalódás.

  • Sébastien Loeb Rally EVO előzetes

    A Milestone rövid időn belül elkészülhet a professzionálisnak nevezett rally szimulátorával, a legnagyobb kérdés az, hogy a DiRT Rally-hoz képest mit fog nyújtani.

  • Games With Gold játékok májusban

    Májusban kastélyromboló lovagok, maffiózók és Forma-1-es versenyzők vannak a középpontban Xbox Live-on. A Gold előfizetők három címet tölthetnek le ingyen.

  • DiRT Rally előzetes

    A Codemasters új autós játéka látszólag teljesen eltérő iskolát képvisel a sorozat korábbi tagjaihoz képest, egy valósághű, szimulátoros irányítással megáldott vérbeli ralis alkotáshoz lehet szerencsénk.