Mass Effect 2: Ma két új DLC-t kapunk a játékhoz

A BioWare tegnap bejelentette, hogy a mai nap folyamán lehet majd letölteni a Cerberus Network-ről a Mass Effect 2 legújabb két DLC-jét. A letöltés teljesen ingyenes lesz, csak be kell jelentkezni hozzá a Cerberus Network hálózatba a BioWare profilunkon keresztül.

Az első ilyen DLC-ben a Cerberus Assault Armor-t kapjuk meg a játékhoz (Képen), míg a másik az M-22a Eviscerator Shotgun-t fogja tartalmazni. A tárgyak tulajdonságai:

Cerberus Assault Armor
Cerberus assault armor is designed for shock troops, turn the tide of battle against creatures or forces that would decimate normal soldiers.
Increases heavy weapon ammo capacity by +10%
Increases shields by +10%
Increases health by +10%

M-22a Eviscerator Shotgun
The M-22a Eviscerator Shotgun is a longer-range shotgun with armor-piercing loads. This design also violates several intergalactic weapons treaties, so the M-22a is not distributed to militaries.

A két DLC-t a mai nap folyamán lehet majd letölteni, ottani idő szerint február 9-én délben (GMT -7), azaz nálunk pontosan ma este nyolc órától.

Azóta történt

Előzmények

  • Mass Effect 2 - két hét múlva ingyenes DLC

    A Bioware leleplezte a Mass Effect 2 közelgő letölthető tartalmát, amely kb. két hét múlva elérhető lesz.

  • Mass Effect 2: Jön PS3-ra is? BioWare: Nem!

    Nemrég egy érdekesség derült ki a Mass Effect 2 kapcsán, miszerint a játék forráskódjában PS3-ra utaló jeleket találtak.

  • Mass Effect 2 Teszt

    Végre megérkezett az idei év egyik legjobbnak ígérkező játéka! A Mass Effect 2 már most nagy eséllyel indul az Év Játéka címért, pedig még csak január van.

  • Mass Effect 2 megjelenés és DLC-k

    Habár Európában csak január 29-én tervezték megjelentetni a játékot, holnap már mégis megvásárolhatjuk azt, az okok egyelőre nem ismertek, de örülünk neki.