Mass Effect 2: Firewalker DLC márciusban

A BioWare bejelentette a következő DLC pakkot a Mass Effect 2-höz, ami a hangzatos Firewalker címet fogja viselni, és március végén jelenik meg a Cerberus Network *-ön. Ugyanakkor azt is írták, hogy hamarosan egy új nehézfegyvert fogunk kapni a játékhoz, szintén a Cerberus Network-ön keresztül. Sajnos erről jelenleg nincs több infónk.

Korábban már megírtuk, hogy az idei GDC-n akarták bejelenteni a Mass Effect 2 következő DLC-jét, de úgy tűnik, hogy a BioWare előbb leplezte le a következő ingyenes tartalmat a népszerű sci-fi RPG-hez. A bejelentés szerint a DLC pakk tartalmazni fog pár extra küldetést, és a régóta várt Hammerhead Tank-ot. A tankról 5 képet is kiadtak, íme:

Mass Effect 2 - Hammerhead képgaléria

"Ingyenes az összes Cerberus Network tagnak; a Firewalker csomag tartalmazni fog 5 új küldetést, melyet a Hammerhead Tank-al kell majd végrehajtani. A csatatér felett 120 km/órás sebességgel lebegve, a Hammerhead egy irányított rakétarendszerrel is büszkélkedhet, ami még a legagresszívebb manőverezések közepette is pontos találatot biztosít."

A Joystiq.com egy videóinterjút készített a BioWare társalapítójával, Dr. Greg Zeschuk-al, aki beszélt az egész Mass Effect trilógiáról. Többek között azt is elárulta, hogy az első részben hozott döntéseinknek nem volt kihatása a második részre, de a harmadikban annál inkább következményei lesznek majd. Az interjút itt megnézhetitek:


* A Cerberus Network az EA "Project Ten Dollar" akciójának Mass Effect 2-beli megnyilvánulása. Akik az újonnan vásárolt játékukban található kártyán lévő kóddal aktiválták a Cerberus Network-öt, azok ingyenesen letölthetik az ott lévő extra tartalmakat. Akik használtan vásárolták meg a játékot, azoknak 10 dollárt kell fizetniük a kódért.

Azóta történt

Előzmények