Mass Effect 2: Liara T'Soni DLC közeleg?

Aki figyelemmel követte a Mass Effect 2 történetét, az tisztában lehet azzal, hogy a nemrég DLC formájában kijött Kasumi Goto nevű karakter már a játék eredeti változatában is benne volt, ugyanis már jóval a megjelenése előtt megtalálták a karakter hangfájljait az eredeti játék adatai között. Ezt egy videóban mutatták be, amit megtekinthettek alább.

Most ugyanez játszódik le Liara T'Soni karakterével is? Ugyanis felbukkant egy új videó, melyben a fent említett Kasumi Goto-hoz hasonlóan ezúttal Liara T'Soni mondatait mutatják be, ezúttal animációkkal egybekötve. Elképzelhető, hogy Liara hamarosan egy küldetés erejéig csatlakozik hozzánk egy újabb fizetős DLC formájában?

Az elhangzottak alapján arra lehet következtetni, hogy amennyiben tényleg kijön egy Liara T'Soni DLC, akkor nagy valószínűséggel az eredeti játékban már megemlített Shadow Broker megölésében kell segédkeznünk. Sajnos, mint az kiderül a végén, Liara utána sem csatlakozik hozzánk az öngyilkos küldetésre, kizárólag a Shadow Broker elleni misszióban tart velünk.

Egyelőre még tessék pletyka szintjén kezelni az információkat, de arra azonban már most fogadni lehet, hogy ha kijön a Mass Effect 2-höz az új DLC, akkor az tutira fizetős lesz, hiszen sokan szeretnék őt viszontlátni a csapatukban.

Azóta történt

Előzmények