Jön a Puyo Puyo Tetris 2

Meglepő módon az előző részt kifejezetten sokan kedvelték, így minden bizonnyal a folytatásra is sokan kíváncsiak.

A SEGA a minap bejelentette, hogy a játékosok hamarosan újra nekiláthatnak a Puyo-párosításnak, ugyanis 2020. december 8-án megérkezik a Puyo Puyo Tetris 2 Xbox Series X-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, valamint 2020 végén PlayStation 5-re, 2021. elején pedig PC-re, a Steam rendszerébe.

Pakold egymásra, kapcsold össze és kombináld az elemeket a győzelemért a két legjobb puzzle legenda tökéletes párosításában! A Puyo Puyo Tetris 2-ben a játékosok egy vadonatúj, fergeteges történet részesei lehetnek eklektikus karakterek egész sora oldalán az Adventure módban, valamint új stratégiákat dolgozhatnak ki a különleges tárgykártyákkal a Skill Battle módban.

Japán legnépszerűbb játékmárkája, a Puyo Puyo, és az egyik legismertebb videójátéksorozat, a Tetris® játékmenetét tökéletesen összemosva a Puyo Puyo Tetris 2 egy igazán sajátos élményt kínál addiktív puzzle kihívásokkal, rengeteg tartalommal és kivételes bájjal minden korú játékosnak. Az elődje addiktív játékmenetét kiterjesztő Puyo Puyo Tetris 2 tele van szórakoztató, új játékmódokkal, melyekben a játékosok Puyokat pukkaszthatnak és alakzatokat forgathatnak egyedül, vagy akár barátaikkal offline és online egyaránt!

Új módok a játékra és visszatérő kedvencek:

  • Fordítsd meg a küzdelmet egy pillanat alatt – A vadonatúj Skill Battle módban bemutatkoznak a dinamikus, karakter specifikus képességek és stílusodhoz passzolóan felszerelhető Item Card tárgyak, amikkel felerősítheted csapatod és gyorsan megfordíthatod a meccset!
  • Ments meg egy-két világot egy izgalmas új kalandban – Utazz dimenziókon át szerethető és változatos visszatérő és új karakterek sorával egy teljesen új kalandban a Puyo Puyo és Tetris világain keresztül!
  • Online és jobb, mint valaha – A továbbfejlesztett Online módok játékspeifikus ligákat és legfeljebb hat játékos Free Play-t, internetes ranglistát és sok mást kínálnak!
  • Számos mód a játékra – A rengeteg játékmód rendkívüli változatosságot biztosít legfeljebb négy játékosnak, mint a Versus, Fusion, Swap, Party és Big Bang. Emellett a kompetitív játékosok és újoncok is megtalálhatják, amit keresnek a Tournament és Lessons módban. További részletek ezekről az izgalmas módokról egy későbbi időpontban várhatók.
  • És ez még csak a kezdet – A DLC-k egy későbbi időpontban lesznek bejelentve, de a megjelenést követően sem lesz hiány tartalomban.

A Puyo Puyo Tetris 2 támogatni fogja az Xbox Series X Smart Delivery programját rögtön a megjelenéskor, biztosítva a játékosokat, hogy elég csupán egyszer megvenniük a játékot, hogy kedvenc Xbox konzoljukon élvezhessék. Emellett a PlayStation 4 verziót megvásárlók extra költség nélkül játszhatnak majd a PlayStation 5 változattal, mikor az megjelenik.

Azóta történt

  • Megjelent a Puyo Puyo Tetris 2

    A meglepő módon népszerű első rész után a minap megérkezett a folytatás, amely elviekben minden tekintetben jobb lett mint elődje.

  • Puyo Puyo Tetris 2 teszt

    Hat év után visszatért a Sega népszerű puzzle játéka, amely egyesíti két jól ismert univerzum játékszabályait. Puyo Puyo a Tetris ellen, második menet.

Előzmények

  • Puyo Puyo Champions teszt

    Megérkezett a híres puzzle franchise legújabb tagja, de a Puyo Puyo Champions sajnos nem jó ajánlólevél a Sega patinás sorozata számára.