Hordozható eszközökre is megjelent a Haegemonia

A legtöbben bizonyára egyetértenek azzal a kijelentéssel, hogy a magyar játékfejlesztők a stratégiai játékok készítésében voltak mindig is a legerősebbek. Többek között olyan remekművek születtek mint az Imperium Galactica sorozat, vagy a Haegemonia: Legions of Iron, amely mostantól Androidos, valamint iOS rendszerekre is elérhető. A Digital Reality közkedvelt alkotása 925 Ft-ért megvásárolható a Google Playről, míg az Apple készülékeire ingyenesen lehet letölteni, igaz utóbbinál csak 4 küldetést lehet kipróbálni, a továbbiakért fizetni kell.

Az első élménybeszámolók szerint a magyar feliratot és szinkront is tartalmazó alkotás grafika és hangulat terén egy az egyben a PC-s változat köszön vissza. Egyedül a kamerakezelést kell megszokni.

Azóta történt

Előzmények

  • Type:Rider teszt (Android, iOS)

    A tipográfia világába vezet be a tesztünk részét képező, rendkívül látványos 2D-s platformer, amely művészi megjelenés mellett csodálatos hangvilággal is rendelkezik.

  • Legend of Grimrock hírek: egy iOS, kettő béta

    Több hírt is megosztott a nagyérdeművel a Legend of Grimrock fejlesztőcsapata: jól haladnak a folytatás munkálataival, eközben pedig az első rész is érkezik hamarosan – iOS-re!

  • Calculords teszt (iOS)

    (Élvezetes játékmenet + kőkemény kihívás) x (stílusos pixelgrafika + remek humor) – idegesítő F2P modell = Calculords, amit minden iPhone tulajdonosnak érdemes telepítenie.

  • Nagy játékok kis képernyőn

    Mostantól fogva jobban odafigyelünk majd az érkező Android-csúcsjátékokra, de van három olyan cím, amelyet muszáj megemlítenünk, mielőtt tiszta lappal indulhatnánk.