Legend of Grimrock hírek: egy iOS, kettő béta

A Legend of Grimrock című nagyszerű kis dungeon crawler hamarosan megkapja a maga folytatását – a második részben pedig már nem csak a föld alatt, de nyílt tereken is bolyonghatunk majd, hogy fejtörőket oldjunk meg, és az életünkre törő szörnyek garmadáit mészároljuk le. A Legend of Grimrock 2 munkálatai kifejezetten jól haladnak, a készítők béta fázisba léptek a játékkal, amely az ígéretek szerint sokkal változatosabb, és körülbelül huszonöt százalékkal hosszabb lesz, mint az előd.

Eközben az Almost Human Games bejelentette, hogy a hihetetlenül hangulatos első rész érkezik – egyelőre sajnos kizárólag – iOS platformra, hogy az iPhone és iPad tulajdonosok is megtapasztalhassák, milyen egy klasszikus, kilencvenes évekbeli útvesztős szerepjáték, ha a modern korban készül. A folytatás bétája kapcsán (amelyben a három legfontosabb dolga a készítőknek a tesztelés, a tesztelés, és a tesztelés lesz) egy teasert is kiadtak, mielőtt visszamentek volna dolgozni. A Legend of Grimrock 2 megjelenési dátuma egyelőre nem ismert.

Azóta történt

  • Type:Rider teszt (Android, iOS)

    A tipográfia világába vezet be a tesztünk részét képező, rendkívül látványos 2D-s platformer, amely művészi megjelenés mellett csodálatos hangvilággal is rendelkezik.

Előzmények