Crysis 2: A legszebb grafika a videojátékok történelmében

A Crytek bejelentése szerint a Crysis 2-ben a videojátékok történelmében valaha is látott legszebb grafikát csodálhatjuk meg. Elmondásuk szerint arra törekedtek, hogy elkészítsék a jövő grafikus benchmark programját, ami mindezek mellett még olyan játékélményt is nyújt, amit még egyik másik játék sem tudott biztosítani a rajongóik számára.

Érdekes kijelentés ez, pláne, miután bevallották, hogy nem kis gondot jelentett számukra az elég hardverigényes CryEngine 3.0 működésre bírása konzolokon. "Tudjuk, hogy nagy kihívást jelent PS3-ra fejleszteni, de mi boldogan elfogadtuk ezt." - jelentette ki Nathan Camarillo, a Crytek ügyvezető producere.

"A célunk az, hogy felállítsuk a jövő grafikus benchmark-ját. Miért ne akarna bárki is játszani egy játékkal, ami olyan szép grafikával büszkélkedhet, amit még soha nem láttak, mellette nagyszerű játékmenettel, pár lebilincselő fikcióval, kihívást jelentő mesterséges intelligenciával (A.I), gyilkos fegyverekkel, és olyan teljes játékélmény biztosításával, amelyet egyik más játék sem tud nyújtani?"

Azóta történt

Előzmények