Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz atee_13 #170977 üzenetére

    Ha nem lenne tele az őssz. két szoba gyerekcuccokkal. Hmm... Ez a laminált padló tényleg jó.
    Régen ezzel szemeztem.

    Két napja meg megtanultam, hogy pár perc nyújtás 10 perc az adott izomcsoport részben érintő kardio (elliptikus tréner), és 2x10 csak súlyzórudas sorozat (amely az itteni kis teremben elvileg 20 kg) nem rendes bemelegítés, arra hogy felmérjem jó 10 év teremnélkülözés után (akkor sem komoly és rendszeres használat), ne legyen aznap izomlázam (láb) 1, 2 nap múlva pedig ne essen nehezemre megágyazni és kocsiból kiszállni. A kölök után ma már tudod majdnem lábujjhegyen futni, csak lefelé lépcsőzni ne kelljen :DDD
    Így az otthoni babasúlyok után megnéztem 2x5 60 kg-t 4x10 50 kg-t fekve, és ugyanezt deadliftben, húzódzckodtam 2x7-et, majd találtam 12,5 kg kézi súlyzót és jött 4x10-12 bicepsz. Aznap csak a lábamat éreztem. Másnap kicsit a mellizmom (vagy annak a helyét) és a lábam rosszabb lett, ma enyhült kicsit, már tudok felfelé kocogni a lépcsőn.
    A poén, hogy a derekam az itteni kihúzható fotelágyon azóta viszont nem fájt, pedig sem célzottan törzs, sem hát gyakorlatot nem csináltam (bár a guggolás nyilván érintrtte). Szerencsére az izületeim nem sínylették meg s régen aludtam ilyen jól. De ezt majd okosabban kell összeállítani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák