Trucking 3D bemutató (Windows Phone)

Hirdetés

Egy gépkocsivezető élete

Mobil platformokon viszonylag népszerűek az úgynevezett „parkolós” játékok – minden platformra elérhető több ilyen is, a Windows Phone kínálat pedig a napokban gyarapodott egy újabbal, ami ráadásul Xbox Live integrációt is kínál. A teljes nevén Trucking 3D: Construction Delivery Simulator lényege, hogy időhatáron belül juttassunk építőanyagokat a rendeltetési helyükre.

Trucking 3D Windows Phone

Több más címmel ellentétben a Game Troopers által kiadott új produkció 3D-s megjelenítést kapott, járműveinket tehát nem felülről, hanem hátulról látjuk, és egy térbeli városban kell eligazodni a játék során. Két helyszínen tehetjük mindezt (a harmadik az ígéretek szerint „hamarosan” érkezik), Alaszkában és Chicagoban. Viszonylag kicsi térképekről van szó, amelynek egyik részén az építési terület található, másfelé pedig különböző épületek és telephelyek várják, hogy elvigyük onnan az anyagokat.

A játék karrierjében három karakter közül választhatunk, de alapvetően ugyanúgy működnek, és ugyanazokon a helyeken tevékenykednek. A küldetések mind időre mennek. Az egyik kihívás, amikor nincs konkrét időhatár, de ha három csillagra akarjuk teljesíteni a feladatot, akkor azt minél gyorsabban végre kell hajtani. A másik fajta misszióban megadott idő alatt kell minél több sikeres parkolást végrehajtani. Ez a nehezebb, mert itt jóval többet kell közlekedni a városban, az irányt mutató, képernyő tetején forgó nyíl pedig csak hellyel-közzel ad segítséget – igen könnyű eltévedni még ezekben a kis területeken is.

Trucking 3D Windows Phone

Végül ott vannak a speciális küldetések, amik során egész más járműveket vezethetünk. Ezeknek a felvezetése is mókás néha. Például megsérült a főnök az építkezésen, akihez mentőt hívnak, vagy tűz ütött ki, ekkor tűzoltóautót vezethetünk. Ezek a különlegesebb feladatok valamelyest változatosabbá teszik a játékot, de alapvetően mindig csak ugyanazt tesszük: leparkolunk a megadott helyekre.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

 • Twins Minigame bemutató (Windows Phone)

  A Game Troopers továbbra is futószalagon szállítja a Windows Phone játékokat. Most egy nagyon egyszerű, de ugyanakkor nehéz ügyességi játékkal próbálkoznak.

 • Monster GO! bemutató (Windows Phone)

  Újabb Xbox Live támogatású Windows Phone játékkal jelentkezik a Game Troopers kiadó. Ezúttal szörnyek csapnak össze különféle állatokkal, de nem úgy, ahogy először gondolnánk.

 • Grimbo bemutató (Windows Phone)

  Kevés olyan játék van, ami kizárólag Windows Phone-ra jelenik meg, és magas minőséget is képvisel. De azért van, aki próbálkozik.

 • Tiny Troopers bemutató (Windows Phone)

  Sok más platform után végre Windows Phone-ra is megérkeztek az apró háborús hősök, ráadásul Xbox Live támogatással. Mire jó a háború? Kipróbáltuk!